škoda, původně jsem doufal, že Wyman vypadne a dál půjdou obě "finalistky" AA. Nu což, do dalšího kola samozřejmě zkusím protlačit naší fanatičku. Pro mě je to hned ze startu černý kůň této soutěže a předpovídám jí cestu hodně daleko (i když se jí rýsuje hned v příštím kole Jaime a Gendry či Jojen) .... celkově supr postavička... snad dostane i od GRRM větší prostor v dalších dílech a to nejlépe z její vlastní skromné perspektivy...
Jaime Lannister +2 (12) Jedna z mých nejoblíbenějších POV a postav. Areo Hotah +1 (11) Další dobrá POV. Chřestivá košile -1 (9) Slizoun. Aerys II Targaryen 0 (10) Blázen a mocný k tomu- nedobrá kombinace. Jakýmsi zvrhlým způsobem mne ale fascinuje, takže nedostane -.
Komentáře
Olenna +2 (32)
Melisandra -1 (25)
Melisandra +2 (29)
Olenna -1 (29)
Melisandra +2 (31)
vypadol Skahaz
postúpil Wyman Manderly
Mel +2 (33)
Olena -1 (28)
Olenna Tyrell -1 (27)
Mel -1 (34)
Melisandra -1 (33)
Melisandra +2 (35)
škoda, původně jsem doufal, že Wyman vypadne a dál půjdou obě "finalistky" AA. Nu což, do dalšího kola samozřejmě zkusím protlačit naší fanatičku. Pro mě je to hned ze startu černý kůň této soutěže a předpovídám jí cestu hodně daleko (i když se jí rýsuje hned v příštím kole Jaime a Gendry či Jojen) .... celkově supr postavička... snad dostane i od GRRM větší prostor v dalších dílech a to nejlépe z její vlastní skromné perspektivy...
Melisandra +2 (37)
Melisandra -1 (36)
Melisandra +2 - 38
Olenna -1 - 30
Olenna +2 - 32
Olenna -1 (31)
Olenna -1 (30)
Juhú :)
Jaime Lannister +2 (12) Jedna z mých nejoblíbenějších POV a postav.
Areo Hotah +1 (11) Další dobrá POV.
Chřestivá košile -1 (9) Slizoun.
Aerys II Targaryen 0 (10) Blázen a mocný k tomu- nedobrá kombinace. Jakýmsi zvrhlým způsobem mne ale fascinuje, takže nedostane -.
Jaime Lannister (10)
Areo Hotah (10)
Chřestivá košile (10)
Aerys II Targaryen (10)
Předbíhám. ;)
No nic, já prostě potřebovala dát Jaimemu ty dva body, abych mohla jít spát. :D