Vichry zimy - Victarion, Arianne, Tyrion
Vichry zimy - Victarion, Arianne, Tyrion - Ice & Fire
Vznešená paní byla jako bečka, tučná a zlenivělá jako šlechtičny ze zelených zemí. Měla obrovský nákladní prostor a Victarion ho naplnil ozbrojenci. S ní pluly ostatní lodě, cena, kterou si Železná flotila vybrala na dlouhé cestě do Zálivu otroků, neohrabanou směs kog, velkých kog, karak a obchodních galér tu a tam promíchaných s rybářskými loděmi.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nicméně pořád nevím, co si myslet o té Ariannině kapitole... podle mě je úplně zbytečná. :roll:
Tady se dají najít i kapitoly k Tyrionovi a Arianne? 8-O
Kde prosíííím....!!!!
Edit: Možná jsem jen špatně pochopila vaší otázku :D Celé kapitoly asi k nalezení nejsou, někdo je slyšel na nějakém conu a dělal si poznámky, a následně napsal shrnutí.
Město obklíčeno Yunkaici. Armáda otroků, mladí neposkvrnění, zrůdy a obludy všeho druhu. Ve městě armáda neposkvrněných, mosazná zvířata, harpyje, čtyry bratrstva. Jedni vevnitř, tři venku. Jedna menší tlupa dothraků někde v trávě. Jedna větší tlupa severněji v trávě. Dany s drakem, další dva draci utržení ze řetězu. Požáry, bílá klisna, flotila blokující přístav, krakatice. trebuchety, dračí roh, Volantská flotila na cestě, sloni, Qarthská flotila také na cestě, nasraná Ghiskarská armáda, nasraní otrokáři, 4 POV, k tomu Zelená milosti, Jorah, Daario, Ben Plumm, Moqorro, Holotemenný, Skahaz v zajetí. Zrádci za hradbami i před nimi...fííí To bude zvratů a blintsidů až se z toho po***em!
Zfilmované je mi to fuk, ať si tam v seriálu třeba běhají zhulené nudle a tancují macarenu.
flanker: fakt to je v rozšírenej? v tom prípade platí príklad, že niekedy aj zásahy zvonka môžu priniesť niečo dobré
Prozrazování budoucího děje a zveřejňování kapitol z dosud nevydané knihy mi sice nepřijde jako šťastný nápad (v Tanci jsem byl otrávený z toho, že pár kapitol jsem už znal), nicméně překlad je jistě věc chvályhodná a záslužná.
Teď by to chtělo ještě toho Tajemného rytíře.