GRRM vs. JRRT
GRRM vs. JRRT - Ice & Fire
- Jaimie s rukou alebo bez ruky?
- S rukou.
- Tak Jaimie. Aragorn by bol dosť vážny súper, ale plnofunkčný Jaimie bol jeden z najlepších šermiarov Westerosu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
"Switzerland is small and neutral. We are more like Germany - ambitious and misunderstood."
Illidan je závislák na magii. Myslím, že jsem ho už jednou trochu obhajoval v Záporácích. Jeho "vysvobození" Tyrandou z vězení v originu zas nápadně připomíná, jak si přisel majitel do basy pro Číslo 5.
Někdo by měl přidat ten W3-FT do názvu, ať si můžeme aspoň částečně připadat on topic. Rozdíl mezi hrdiny Azerothu a Středozemě je asi stejný jako mezi těmi Tolkienovými a Martinovými. Více imba jsou hrdinové už jen v anime.
@Ugla Nejvetší frajer je mé označení pro nejoblíbenější postavu. Já ráda rozporuplné hrdiny a záporáky, ze kterých se nakonec vyklube největší sympaťák (což u Illidana úplně neplatí, ale sympaťák to byl).
Na co mám křídla když pořád chodím pěšky?
Lich: Měl bys vidět kostlivce v mé skříni.
Brouk: A pak že ve hrách od Blizzardu nejsou brouci!
DeathKnight: "Nesnáším lidi, ale miluju jejich shromáždění."
Dreadlord"Prosím? Temnota? Co se děje, že Vám nechal zprávu lovec démonů? Ne, nemám na něj číslo!"
Kel'Thuzad: "Padesát tisíc zlatých ročně za dětskou školku, a oni tomu říkají kult."
Crypt Fiend: "Minulý týden byla má horní polovina na Discovery Channel a spodní polovina na Animal Planet."
Hláška "Je na čase srovnat jim šupiny", orig. "It's time to even the scales" nás s kamarádem onehdá málem odrovnala. Podotýkám, že se nehovořilo o dracích, nagách, nebo čemkoliv šupinatém.
Vtipné hlášky jednotek byly už ve W2, SC-BW, ovšem zde se s postupující kampaní překladatelé teprve jaksepatří "rozjeli". High-tier jednotky hlásí neuvěřitelně, často už nejde ani o volný překlad. Naopak hlášky hrdinů jsou často překládány doslovně, což je také peklo.
Co takhle
Drogon vs Balrog.
Melkor vs Velký Jiný.
Robert Baratheon (mladý) vs Lurtz
Eomer vs Loras Tyrell
Ale máme smůlu a skončí tu skončí to scénou, kterou by dobře podkreslilo tohle:
Muhaha, zas nás dostal :evil: