Vánoce s Písní ledu a ohně
Vánoce s Písní ledu a ohně - Ice & Fire
Podle ankety Locus Magazine je Hra o trůny druhou nejlepší fantasy knihou 20. století. Před GRRM je jen jistý Tolkien, jehož Hobit je zároveň i třetí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Přihodím ještě jednu:
Přeju vám hezkej slunovrat křesťané :)
česká
a anglická
Downey je moje srdeční záležitost :o)
Já konkrétní vánoční oblíbenou nemám, ale třeba od loňského roku se mi moc líbí tahle
Kdyby ses musel polovinu série muchlovat s Calistou Flockhart (v její tehdejší formě), taky by ses tvářil ztrápeně ;o)
Navíc ten klip je úplně nejvánočnější, co jen může být....
@Krisa : Možná jsem tu s Tebou jedinej, ale já tu písničku v oblibě mám:-) (Wham)
Coldplay - Christmas Lights
U2 - Baby Please Come Home
A nakonec samozřejmě :D
Pro někoho možná lehce kýčovité, pro mě naopak tím lepší, takže co se týče písničky, kterou přidala Krisa, tak ta rozhodně nesmí chybět na mém vánočním play listu :D
Normální lidi ho tráví u kompu na icefire. :-)
Pár let předtím (1999/2000) jsme se šli s flankerem a zeloranem podívat do centra Prahy, jak se "jim zblázněj ty počítače a vystřelej na sebe navzájem jaderný rakety", a jako u všech ohlášených konců světa z toho nakonec nic nebylo..
Masová "zábava" se mi z duše protiví a nechápu, co je tak úžasného na konci kalendářního roku, že do sebe někdo musí lít alkohol a ještě u toho dělat kravál..
Na masovou zábavu mám názor podobný.
@Everett_Young
Střelený? Konečně Tě dohnali? ;)
Jinak přeji vám vše nejlepší do nového roku a Martinovi pevné zdraví a čistou (nikoliv prázdnou) mysl a hodně inspirace :)