Vánoce s Písní ledu a ohně

upraveno 24. prosince 2012 v Komunita
imageVánoce s Písní ledu a ohně - Ice & Fire

Podle ankety Locus Magazine je Hra o trůny druhou nejlepší fantasy knihou 20. století. Před GRRM je jen jistý Tolkien, jehož Hobit je zároveň i třetí.

Read the full story here

«1

Komentáře

• A jaká je ta vaše oblíbená vánoční? :-)

Přihodím ještě jednu:
  • upraveno 24. prosince 2012
    @alek To je i moje nejoblíbenější! :-) Nádherná písnička... Ale o chlup u mě vítězí originál :-)

• Přeju vám hezkej slunovrat křesťané :)
  • Ten mě právě moc nebere, asi mi chybí ta ženská duše (nebo jak to říkal Rickman v Lásce nebeský na adresu Mitchell). Na mě moc uspěchaný, Downey se do toho pro mě líp položil - nenašel jsem bohužel kvalitní tu seriálovou verzi z Ally McBeal, kde k tomu přidává ještě ztrápenej (zdrogovanej? :-) výraz.
  • moje oblíbené
    česká
    a anglická
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    :twisted:
  • @Krisa :wall: Proč??? :-D Letos se mi ji podařilo zaslechnout pouze jednou... Tak a teď to z hlavy nedostanu do konce roku :-( :-)
  • A já doufal, že tohle vlasové obskurno letos neuvidim. Krisa má už druhé mínus za poslední dva dny, jde to s tebou z kopce =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kdepak, vánoce je třeba pošlapat a zničit, Kriso jen dále :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @alek
    Downey je moje srdeční záležitost :o)

Já konkrétní vánoční oblíbenou nemám, ale třeba od loňského roku se mi moc líbí tahle
    @Michelle @alek Tsss, tady naděláte, ale kdybyste to letos neslyšeli, tak by vás to nakonec mrzelo :)
    A vůbec obecně, když už vánoční skladby, tak hlavně ty jazzové.
    alek napsal(a):

Ten mě právě moc nebere, asi mi chybí ta ženská duše (nebo jak to říkal Rickman v Lásce nebeský na adresu Mitchell). Na mě moc uspěchaný, Downey se do toho pro mě líp položil - nenašel jsem bohužel kvalitní tu seriálovou verzi z Ally McBeal, kde k tomu přidává ještě ztrápenej (zdrogovanej? :-) výraz.

Kdyby ses musel polovinu série muchlovat s Calistou Flockhart (v její tehdejší formě), taky by ses tvářil ztrápeně ;o)
    Moje číslo jedna mezi vánočními je"

Navíc ten klip je úplně nejvánočnější, co jen může být....

@Krisa : Možná jsem tu s Tebou jedinej, ale já tu písničku v oblibě mám:-) (Wham)
    @alek A navíc, já nemůžu za to, že na to klikáš. Protože Krisa + tenhle výraz :twisted: = rošťárna.
  • Kdyby ses musel polovinu série muchlovat s Calistou Flockhart (v její tehdejší formě), taky by ses tvářil ztrápeně ;o)
    Ten příběh mě vždycky fascinoval, ale asi ho ani neznam celej, bůhví jestli někdo. Třeba si RDJ nakonec píchal kvůli ní...? :-)
  • Krisa napsal(a):

@alek A navíc, já nemůžu za to, že na to klikáš. Protože Krisa + tenhle výraz :twisted: = rošťárna.

Já na to samozřejmě neklik, stačil ten vstupní obrázek a hlava se mi tím rozehrála sama :-)
  • @Krisa Mne to ukazuje nastastie iba sede okno, ale asi tusim.... :hand:
    alek napsal(a):

Kdyby ses musel polovinu série muchlovat s Calistou Flockhart (v její tehdejší formě), taky by ses tvářil ztrápeně ;o)
    Ten příběh mě vždycky fascinoval, ale asi ho ani neznam celej, bůhví jestli někdo. Třeba si RDJ nakonec píchal kvůli ní...? :-)
    Kvůli ní asi ne. Fetovat ho naučil už jeho otec. Během natáčení Ally McBeal do toho prostě znovu spadnul. Co si pamatuju z tehdejších zpráv a drbů, tak to byla asi kombinace slabé vůle a toho, že se po odvykačce a vězení dostal moc brzo zase zpátky do showbiznisu, resp., že měl znovu rychle velký úspěch. Teprve po druhém uvěznění se dal dohromady a podařilo se mu (potřetí) zase prosadit.
    alek napsal(a):

Já na to samozřejmě neklik, stačil ten vstupní obrázek a hlava se mi tím rozehrála sama :-)

Tak za to už tuplem nemůžu :D

Home Alone - Somewhere In My Memory
    Coldplay - Christmas Lights
    U2 - Baby Please Come Home
    A nakonec samozřejmě :D
    Pro někoho možná lehce kýčovité, pro mě naopak tím lepší, takže co se týče písničky, kterou přidala Krisa, tak ta rozhodně nesmí chybět na mém vánočním play listu :D
  • @Dreamer Jo, ta je nejlepší! :-)
  • Jsem rád, že jsem si potvrdil heslo "Na silvestra slaví, pijou a jsou nuceně veselí jenom zoufalci!" :-x =D
    Normální lidi ho tráví u kompu na icefire. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Někdo musí hlídat stíny za Zdí, když ostatní vzhlíží a pozorují hvězdy.
  • Aneb při něčem kvalitnim z filmotéky
  • Víno a kniha :) Kéž bych měl takovu knihovnu jako Castle Black.
  • Já byl Silvestra naposledy "slavit" někdy před 10 lety. A upřímně, byl to asi jediný, který za něco stál - byli jsme tenkrát s kamarádama z fakulty na chatě kus od Jablonce.

Pár let předtím (1999/2000) jsme se šli s flankerem a zeloranem podívat do centra Prahy, jak se "jim zblázněj ty počítače a vystřelej na sebe navzájem jaderný rakety", a jako u všech ohlášených konců světa z toho nakonec nic nebylo..

Masová "zábava" se mi z duše protiví a nechápu, co je tak úžasného na konci kalendářního roku, že do sebe někdo musí lít alkohol a ještě u toho dělat kravál..
  • Všechno nejlepší do nového roku vám přeje váš střelený strýček Everett Young.
    @Ugla
    Na masovou zábavu mám názor podobný.

@Everett_Young
    Střelený? Konečně Tě dohnali? ;)
  • @Nevada Ne, máma mě nechala otestovat... :twisted:
  • @Ugla taktéž nechápu, co je hodno k oslavování na tom, že otočím stránku v kalendáři. Můj ideální Silvestr by byl zalehnout do peřin o půlnoci vykouknout z okna na ohňostroj (stejně mě z toho čučení vzhůru akorát bolí za krkem a další den neslyším).
    Jinak přeji vám vše nejlepší do nového roku a Martinovi pevné zdraví a čistou (nikoliv prázdnou) mysl a hodně inspirace :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.