@Hildegarda Kdepak, já nejradši chválím Hildegardu za dodržování termínu =D
@alek Co se týče lidí, tak asi 8 oznámilo odeslání nebo to, že odevzdají v nejbližší době. Tací tři by mohli napsat i dvě věci, což by dávalo tak 11. 1-2 lidi se neozvou, takže dávám tip na 13. Ale zásadně se nesázím :)
@Hildegarda Však tvoje povídky rozhodně patří k těm lepším. Sice se můžeme rozcházet v sympatiích k určitým typům postav, ale psychologicky je to věrohodné.
Jsem tu! Tak jestli dobře počítám, bude to 12 kousků. Snad se mi to podaří během týdne zpracovat. Pokud přijdou ještě nějaké útoky na zpravodajské servery, tak je docela dost možný, že se budu dloubat v nose a vzpomenu si na vás :-)
Loajalita lordu veliteli je dobrá věc. Na druhou stranu autoři si možná zaslouží trochu povzbuzení, aby si nemuseli myslet, že jejich práce je vlastně něco zbytečnýho a mimo redakční plán :)
Komentáře
@alek Co se týče lidí, tak asi 8 oznámilo odeslání nebo to, že odevzdají v nejbližší době. Tací tři by mohli napsat i dvě věci, což by dávalo tak 11. 1-2 lidi se neozvou, takže dávám tip na 13. Ale zásadně se nesázím :)
Těším se!
Aspon chvilu, kym to niekto necita :oops:
(Přidávají se nějaké dny za takovéto otázky?)