Making Of Game Of Thrones Season 3: Vlog #2 - Molding The Book Into A Series - Ice & Fire
Making Of Game Of Thrones Season 3: Vlog #2 - Molding The Book Into A Series - Ice & Fire
Napsal(a) Alek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Černá ryba nevypadal špatně. :)
Nemusí nič hovoriť, proste ten ksicht a spôsob akým sedí ukáže mnohé.
A ešte komentár mojej mamy k prvej epke prvej sérií k prvej scéne, kedy uvidela Joffreyho: "Páni, to bude nejaký slyziak" :D To hovorí za všetko...
Ticho Gleesonovi závidím...
A co si chudák asi vytrpí na ulicích... tohleto projektování postavy do herce (v civilu) moc nechápu, ale je to celkem běžná věc. Vsadila bych se, že ho chtějí všichni fackovat. :D
To projektování taky moc nechápu, hlavně u cizích lidí. Být to můj kamarád, tak si z něj dělám srandu, to zase jo. Ale otravovat někoho cizího, to mi přijde trochu divné.
Gleesona taky lituju, ale klobouk dolů před ním...někdy mám pocit, že ve mě vzbuzuje moji nejhorší stránku :-D
Když ho vidím, tak bych na něj z fleku poslala Ramsayho :twisted:
...a Cersei nezůstává nijak pozadu...
Mance tam nic moc vidět nebyl, Blackfish vypadá opravdu tak, jak jsem si ho představovala, škoda jen, že tam nebyl v záběru taky Beric, i když má v knize jen okrajovou roli :-)
no a já osobně se opravdu hodně těším na linii Jaimeho a Brienne, na jejich souboj a následnou Jaimeho brutální přeměnu, jak fyzickou, tak duševní :twisted:
MU:....myslíš, že tahá po kapsách svého orvaného hábitu šampon pro vysoký lesk vlasů? =D .... myslím, že můžeme být rádi, že nemá holou lebku a vousy jako v knize :roll:
..no co, Yoren si zapomněl nabarvit hlavu :-) Tím jak má vypadat, myslíš přesně co? :-k
mezi náma...ústupků je tam až dost...když může být Tyrion i nadále krasavec oproti knize, pak je tohle docela nepodstatné :twisted:
Já se jen bojím, aby Jaimemu ta světle hnědá nezůstala.
@Arutha2321 Ehm, ne? :oops:
a co není může být, třeba v té slavné scéně v kádi na Harrenově - buď mu tam hlavu umyje nebo oškrábe =D
@Arutha2321 FUJ, to jsem se ale lekla...to už by Jaimemu mohli rovnou nastřelit taky nějakej piersing :twisted:
A Joffreyho způsob sezení pro mě úplně normální! Aspoň naše rodina to má v genech - když spolu jednou za uherskej rok někam jedeme šalinou či busem, všichni nakonec skončíme takhle rozvalení na sedadlech a pohled na nás musí být docela vtipnej. :-)
Jinak mě nějvíc zaujal Tywin. On jen stojí, nebo řekne "your grace" a už je z něj cítit tichá moc, vnitřní síla, sebevědomí, sebejistota, strohost, věcnost. Prostě všecho, co mí knižní Tywin mít - a to jenom s 3 sekundovýho záběru. To je něco :)