Making Of Game Of Thrones Season 3: Vlog #2 - Molding The Book Into A Series - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v 3. řada
imageMaking Of Game Of Thrones Season 3: Vlog #2 - Molding The Book Into A Series - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

«1

Komentáře

• Jeden nový vlog (pitomý slovo) :-)
  • Hm, takže Jaime už zůstane ne-blond? :-?
    Černá ryba nevypadal špatně. :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. ledna 2013
    Musím znovu uznat, že Jack Gleeson je skvělej, nenávidím už jen způsob jak sedí na trůnu :)
  • Mohli ukázat i něco víc! Za mě Blackfish a Mance zatím super
  • Proč John v 20 sek má výraz "Máš něco proti? tak pojď!(chce vyvolat rvačku)
  • upraveno 16. ledna 2013
    Tohle není to In Production video, co má vyjít v neděli, že ne? Od toho čekám alespoň pár nových záběrů, tohle už jsme v podstatě viděli v tom prvním... (stejné scény, jen tady jsou slyšet herci, co říkají)
    Krisa napsal(a):

Musím znovu uznat, že Jack Gleeson je skvělej, nenávidím už jen způsob jak sedí na trůnu :)

Přesně! :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Krisa napsal(a):

Je to naozaj skvelý herec. Tiež sa k tomu prikláňam.
    Nemusí nič hovoriť, proste ten ksicht a spôsob akým sedí ukáže mnohé.
    A ešte komentár mojej mamy k prvej epke prvej sérií k prvej scéne, kedy uvidela Joffreyho: "Páni, to bude nejaký slyziak" :D To hovorí za všetko...
    Ticho Gleesonovi závidím...
    @Branislav_Gepeto Mně je ho spíš naopak dost líto, bude mít těžké se dostat ze škatulky slizských a úchylných magorů. Draco Malfoy je proti němu vyloženej sympaťák :)
  • upraveno 16. ledna 2013
    Není divu, že chce (Gleeson) s herectvím seknout. :D
    A co si chudák asi vytrpí na ulicích... tohleto projektování postavy do herce (v civilu) moc nechápu, ale je to celkem běžná věc. Vsadila bych se, že ho chtějí všichni fackovat. :D
    @sveva On s tím chce seknout? To by byla škoda, myslím že má na sviňáky talent.
    To projektování taky moc nechápu, hlavně u cizích lidí. Být to můj kamarád, tak si z něj dělám srandu, to zase jo. Ale otravovat někoho cizího, to mi přijde trochu divné.
  • sveva napsal(a):

Tohle není to In Production video, co má vyjít v neděli, že ne? Od toho čekám alespoň pár nových záběrů, tohle už jsme v podstatě viděli v tom prvním... (stejné scény, jen tady jsou slyšet herci, co říkají)

To neni, neboj. Ale zároveň bych se až tak moc netěšil, nečekám že toho ukážou o moc víc...
  • @Krisa V nějakém rozhovoru říkal, že se bude spíš soustředit na studia a akademickou dráhu. Myslím, že studuje filosofii (jak může být tak skvělý Joffrey a přitom jeho úplný opak?! :D )
    Krisa napsal(a):

@Branislav_Gepeto Mně je ho spíš naopak dost líto, bude mít těžké se dostat ze škatulky slizských a úchylných magorů. Draco Malfoy je proti němu vyloženej sympaťák :)

Podľa mňa stačí ukázať talent v hlavnej roli nejakého filmíku a ukázať aj dobrú tvár :D Okrem zlatého zachráneného dieťaťa z Batmana...
  • Nevím, potkat ho na ulici, běžím ho obejmout a srdečně děkuji za úchvatné ztvárnění. =D
    @sveva No jo, tak to je v klidu - si vystuduje a pak přijde nějaká nabídka a je v tom znova :)
  • Ano, opravdu mohli ukázat víc, ale na druhou stranu aspoň něco při tom čekání...jenže pak je to ještě horší :-)
    Gleesona taky lituju, ale klobouk dolů před ním...někdy mám pocit, že ve mě vzbuzuje moji nejhorší stránku :-D
    Když ho vidím, tak bych na něj z fleku poslala Ramsayho :twisted:
    ...a Cersei nezůstává nijak pozadu...
    Mance tam nic moc vidět nebyl, Blackfish vypadá opravdu tak, jak jsem si ho představovala, škoda jen, že tam nebyl v záběru taky Beric, i když má v knize jen okrajovou roli :-)
    no a já osobně se opravdu hodně těším na linii Jaimeho a Brienne, na jejich souboj a následnou Jaimeho brutální přeměnu, jak fyzickou, tak duševní :twisted:
    MU:....myslíš, že tahá po kapsách svého orvaného hábitu šampon pro vysoký lesk vlasů? =D .... myslím, že můžeme být rádi, že nemá holou lebku a vousy jako v knize :roll:
  • @Polgara napsal(a):

... MU:....myslíš, že tahá po kapsách svého orvaného hábitu šampon pro vysoký lesk vlasů? =D .... myslím, že můžeme být rádi, že nemá holou lebku a vousy jako v knize :roll:

Proti holé lebce (No co, bylo to v knížce...) ani vousům (Hmmmm.... :twisted: ) nic nemám. Jen se bojím, aby nezapomněli, jak má vypadat. Yoren na ty své čtyři scény v druhé sérii taky ztratil barvu vlasů a zhnědl... :(
  • @MissUtahraptor ... mno, spojení holé lebky a vousů nijak zvlášť nežeru, možná, kdyby to bylo jen strniště :-D
    ..no co, Yoren si zapomněl nabarvit hlavu :-) Tím jak má vypadat, myslíš přesně co? :-k
    mezi náma...ústupků je tam až dost...když může být Tyrion i nadále krasavec oproti knize, pak je tohle docela nepodstatné :twisted:
  • Chcete povedať, že takéto niečo vám neimponuje?
    image
  • @Polgara Souhlasím, ale vlasy dorostou a měly své opodstatnění (resp. jejich absence) a vousy samy o sobě mu sluší. :)
    Já se jen bojím, aby Jaimemu ta světle hnědá nezůstala.

@Arutha2321 Ehm, ne? :oops:
  • :-D Ja len tak.
  • @MissUtahraptor Ale já vím, že to bylo praktické a taky to mohla být docela zajímavá scénka, ovšem tady by ho musela oštěchtat Brienne a věřím tomu, že by si to náležitě užila :-D
    a co není může být, třeba v té slavné scéně v kádi na Harrenově - buď mu tam hlavu umyje nebo oškrábe =D
    @Arutha2321 FUJ, to jsem se ale lekla...to už by Jaimemu mohli rovnou nastřelit taky nějakej piersing :twisted:
  • @Polgara Redneck Jaime =D
    MissUtahraptor napsal(a):

Já se jen bojím, aby Jaimemu ta světle hnědá nezůstala

Jen ať mu zůstane :)

• Cat má asi ráda ruční práce - už si zase plete nějaký věneček
    (koho smrt asi očekává tentokrát :evil: )
    .
    A Joffreyho způsob sezení pro mě úplně normální! Aspoň naše rodina to má v genech - když spolu jednou za uherskej rok někam jedeme šalinou či busem, všichni nakonec skončíme takhle rozvalení na sedadlech a pohled na nás musí být docela vtipnej. :-)
    Lady Sansa - Moja matka keď to videla v prvej sérií tak sa smiala že čo je to za VooDoo bábky..
  • Krisa napsal(a):

Nebude, když se koukneš na jeho civilní fotky, tak je to vyloženě slaďák a sympaťák. čekají ho určitě někaký role milovníků :))

Jinak mě nějvíc zaujal Tywin. On jen stojí, nebo řekne "your grace" a už je z něj cítit tichá moc, vnitřní síla, sebevědomí, sebejistota, strohost, věcnost. Prostě všecho, co mí knižní Tywin mít - a to jenom s 3 sekundovýho záběru. To je něco :)
    Phoebea napsal(a):

Nebude, když se koukneš na jeho civilní fotky, tak je to vyloženě slaďák a sympaťák. čekají ho určitě někaký role milovníků :))

No nevím, já to tam furt vidím :). Ale věřím tomu, že až ho uvidím v nějaké "normální" roli, tak se mi nebude otevírat kudla v kapse a přijmu to bez problémů.

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. ledna 2013
    Phoebea napsal(a):

Jinak mě nějvíc zaujal Tywin. On jen stojí, nebo řekne "your grace" a už je z něj cítit tichá moc, vnitřní síla, sebevědomí, sebejistota, strohost, věcnost. Prostě všecho, co mí knižní Tywin mít - a to jenom s 3 sekundovýho záběru. To je něco :)

Jo, a pak to v seriálu pohřbí žoviálním tlacháním s posluhovačkou a taťkovským přístupem k zajatcům...
  • Souhlasím, linka hodný Tywin-prostá dívka Arya mi přijde neuvěřitelně debilní.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.