Babinec aneb hnízdo zmijí

upraveno 1. února 2014 v Rozličný pokec
Koupila jste si právě krásnou novou sukni a ještě k tomu za dobrou cenu? Máte nového oblíbeného herce? Řešíte dilema, jestli lepší řasenky mají u Loreal nebo u Oriflame? Nevíte, co si máte obléct na celodenní výlet, když má pršet, ale postupně se vyjasňovat? Už zase netušíte, co budete vařit? Přinesl si váš manžel domů lesklé šusťáky, které letěly naposledy tak v osmdesátých letech a ještě se rozhodl, že vás v nich bude doprovázet při běhání? Řešíte, jestli si máte koupit další šaty s puntíky, i když doma máte už troje? Potřebujete někomu sdělit dojmy z filmu, který jste celý probrečela, jak to bylo dojemné? Musíte si postěžovat, že jste si koupila boty na podpatku a ta blbá štekle upadla už při prvním použití? Máte potřebu někomu ukázat svoje nové náušnice, koťátko nebo dítě? Už potřetí v tomto týdnu musíte žehlit a manžela ani nenapadne, aby aspoň umyl umyvadlo? Leze vám na záchodě hnusný velký pavouk a vy zaboha netušíte, co s tím budete dělat? Chcete se zeptat, jestli někdo nezná obchod s levným a nerůžovým dětským oblečením? Musíte si postěžovat, že se na vás celou dobu úchylácky díval jeden chlap v autobuse, i když dobře viděl prstýnek, anebo vás trápí, že i když jste měla sukni-bederní roušku, tak si vás nikdo ani nevšiml? Štve vás kamarádka věčným kecáním o okurkách a vám ani nezbyde čas jí sdělit, jak vám pěkně rostou ředkvičky? Velký zlý prodavač vám dneska nechtěl vyměnit tenisky, které nutně potřebujete do aerobiku a ještě byl protivný? Máte takovou tu typickou ženskou depku? Chcete někomu nutně doporučit nějakou knížku a nikoho to nezajímá? Jste těhotná?

A jediné, co vám na to vaši muži, kluci, přátelé, známí kamarádi, bratři, přítelové, otcové či dědečci řeknou jsou obvyklé průpovídky typu: Můžu si přidat? No a co má být? Ty naděláš! To si ze mě děláš srandu, ne? A kvůli tomuhle tady celej den vyšiluješ? Dones mi další talíř. Neruš, hrajou naši!

Jděte s tím do nově založené diskuse, kde si můžete vylévat srdce, nad jakýmikoli "kravinami" se vám zamane, řešit do nekonečna oblečení, vztahy, děti, no prostě takové ty typické ženské bolístky! Je to tu zde naprosto bez cenzury a mužům se zásadně zakazuje do čehokoli rýpat a pohoršovat se tu, můžou pouze chválit své ženy, jak jsou šikovné, krásné, chytré a prostě úžasné.

image
16465676970106

Komentáře

• To posledné je naj. =D
  • mi se zas nejvíc líbí závěr prvního :-))
  • @Černá_Alison to mě taky, neviditelný auto a věděl kam odbočuje.
  • Tak jsem se vrátila ze Skotska. Zamilovaná, bohatá, nadšená. A spletla jsem si termíny, takže vystoupení jsem propásla jenom jedno a na dvě ještě půjdu :-)

image

• Nyní pozor, zde ve výstavbě Krisí rozptylová loučka pro rozptýlení
    image
  • @Černá_Alison like it!!
  • Teď jsem zaslechla nějaký nesmyslný pořad, co vedle sleduje babička a zaujal mne úryvek "...film postavený na hereckém umění nikolase kejdže a nikol kidmenové"
    Složila jsem se smíchem a ještě teď mám křeče v bránici :-D

Ještě chybí němý film založený na mimickém umění segala!
  • Němý film založený na mimickém umění Kristen Stewart a Vjačeslava Bykova. To spíš :D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 14. června 2013
    @Blackfish Jestli chceš srovnávat Bykova s Kristen tak si dej výchovnou facku. Bykov vede =D
  • Co s těma fackama všeci máte ? :P
  • Já zas netuším, o kom mluvíte :-) (ani nekroužím)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Černá_Alison napsal(a):

Nyní pozor, zde ve výstavbě Krisí rozptylová loučka pro rozptýlení

Dneska jsem šla kolem výkopu, který byl akorát tak Krisí velikosti a vážně jsem přemýšlela, jestli si mám do něj lehnout a čekat, až mě zasypou (už se těším, až si zalezu pod peřinu a budu se moci konečně vybrečet)!
  • upraveno 14. června 2013
    Ale no tak Krisí, my Tě máme rádi a chcem být s Tebou kamarádi i když náhodou nebudeš paní doktor :-*
    Pro sebe si řekni - kdo z těch dalších účastníků byl poctivě zvolen Královnou ledu a ohně? Nikdo! Jen Ty sama samička samojediná!
    Stanou se horší věci - někomu umře kráva, v hospodě dojde pivo,... ;-)
    upraveno 14. června 2013
    @Černá_Alison No, to rozhodně nebudu :D. Hele to bylo fakt tak strašný - nikdy jsem nezažila nic horšího! Já jsem normálně klidná a v pohodě, ale tam jsem se fakt bála, že se rozbrečím =D.
    Teď už můžu být jedině jednou paní doktorová =D
  • @Krisa A co oběd, byl aspoň dobrý ? :-D
    @Černá_Alison Jop, měli hrozněhrozněhrozněhrozněhrozně moc dobrou zázvorovou limonádu a byla jsem na exkurzi v knihovně :)
  • Je fajn mít osobního právníka :-))

(S tou zázvorovou limonádou jsi mi připomněla jednu moc roztomilou detektivku "Příliš mnoho kuchařů", co jsem nedávno doma předčítala:- )
    V té limonádě byly i plátky zázvoru, citronu a pomeranče, fakt byla strašně moc dobrá a vůbec nebyla štiplavá (když se tam ten zázvor nechá louhovat moc dlouho)...sakra, musím si koupit zázvor :D
  • Já to nepila, tak vůbec nevím, jak to chutná :-)) Ale miluji nakládaný zázvor, tzv. benišoga. Blbě se shání, ale mohu se po něm utlouct (nebo pro něj utlouct někoho jiného za účelem získání:-)) )
    @Černá_Alison Chutná to strašně moc dobře :D Já mám zázvor hrozně ráda - v zimě si ho strouhám do čaje (jenom spařený zázvor byl na mě moc silný - asi jsem ho tam dala/nechala moc)
  • Vlastně sušený zázvor spařený s medem - to je dobré pití :-))
    Ne sušenej, živej a strouhanej :)
  • Strouhaný zaživa? :twisted:
  • brbr napsal(a):

Strouhaný zaživa? :twisted:

Drsné :-D

Živý jsme ještě nekupovala, nevím, jestli bych pro takové množství našla využití než to vzdá a umře :-))
  • a ještě jsem si vzpomněla z Comebacku -"Ne aby tě napadlo, vzít na zázvor struhadlo :-D"
    brbr napsal(a):

Strouhaný zaživa? :twisted:

image
  • Kriso, ty jsi taky psychopat jak tady Ramsay ? :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.