Povídka č. 1 /5. kolo/ - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
Z dáli k nám doléhal zvuk sílících kroků. Na začátku chodby se míhali stíny ve světle pochodní, jak se vojáci šikovali k poslednímu útoku. Jistě jsou již v tunelu a blíží se k nám. Hlídka padla. Král severu prolomil hradby od jihu a ti barbaři z divočiny prostě přelezli přes Zeď. Dusot opět zesílil. Vlastně sílil s každou vteřinou. Jsme sami.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Presne. Ak by sa s ňou rozviedol, ešte by musel platiť alimenty na ich deti... :D Nočný kráľ by si napokon s Jorahom ešte dobre rozumeli. Žeby bol Jorah AA?
I když byla vyhlášena amnestie, pro příště doporučuji nechat povídku někomu přečíst (až by se jeden divil, jaké a kolik chyb je schopen ve svém textu přehlédnout)
Technická - z mrtvého krev neteče, zvláště né v mrazu.
Ako v pohode, zase som sa mimozemšťana :D To som jediný komu úvod prišiel vážny a ostatok si úplne predstavil hlasom rozprávača z českého dabingu Stopárovho sprievodcu po galaxii?
Jedna milá Krisa byla tak hodná a všechny povídky mi poslala a protože máme ve skautu nové posily na místě vedoucích, zbylo mi spoustu času si to pěkně přečíst (teď mi ještě dochází, že mám místní autory pochválit asi od deseti lidí, hlavně od Kopretiny, protože ač nehraotrůňáci, rádi si početli) a tato povídka byla opravdu slibný začátek. Moc se líbila! :-)