Povídka č. 9 /5. kolo/ - Ice & Fire
Povídka č. 9 /5. kolo/ - Ice & Fire
Tato povídka nemá sloužit jako nějaké zmapování skutečných událostí v Písni, ve skutečnosti je to celkem solidní brak, ale autorka si psala pro zábavu a pro radost, tak jí to odpusťte.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
2) velké + za Tristifera, jednu z mých nejoblíbenějších postav.
3) Trošku mi vadí že je tu Aša představená dvakrát. Jednou normálně jako Aša a podruhé jako Máša.
4) Občas nějaká ta chybka ale na ty je vyhlášena amnestie. Takže za mě kladné hodnocení.
A pak ty vztahy a dialogy jsou trošku nepochopitelné, ale asi jen pro mne :-)
Pár nesrovnalostí:
Margaret není počestná panna, i když to o sobě tvrdí a pár chlapů už měla x minimální zkušenosti s líbáním a vztahy vůbec
Železní se oblíkají do kožešin a koupou se sporadicky a to včetně Tristifera x co měl tedy na sobě a odpovídajícně tomu smrděl
Tristifer je vyslán špehovat, sehnat mapy x nikdo ho nekontroluje, nečeká od něj žádné výsledky a proto se v klidu může věnovat svému románku
Spoléhat na policii, která řeší dopravní přestupky, ježdění na černo a kapsářství, že si poradí s hordou válečníků uvyklých primitivním podmínkám, s minimálními nároky....na to doplatila už řada civilizací :( To je jako vypněte amíkům elektryku, zavřete markety a fastfoody a jsou na lopatkách. Udělejte to Rusům a zřejmě nevšimnou.
PS: bílé triko + modrá sukně s lístečky + růžové punčocháče + lodičky - to budu dlouho rozdýchávat. Připomnělo mi to víkendovou lekci, kterou tatík udělil mé dceři o tom, že červené kraťasy se žlutým zdobením a tyrkysové triko s vlčími máky si může oblíknout cigánka od kolotočů, ale ne byť devítiletá slečna.
Moje pocity jsou nyní rozporuplné - na jedné straně potenciál schopnosti psát příběh, který má i všechny náležitosti, ale na druhé logické lapsy...hmm :-) No uvidím při dalším čtení :-D
Myslím, že ta jednoduchost se nevylučuje s velkými sny o tom "udělat svět lepší" a dokonce s jistou inteligencí - taky jsem takové poznal :)
jen mě mrzelo, že to nemělo dobrý konec :)
Povídka se mi moc líbila, byla milá a zábavná. Ať se možná nějaké logické chyby vyskytly, byly mi vuřt. Ráda totiž u některých věcí vypnu a jenom se bavím, což tato povídka splnila na jedničku. Škoda jen, že Meg byla tááák blbá a dopadlo to smutně.