Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Natáčení čtvrté řady seriálu Hra o trůny je v plném proudu. Ve spojitosti s tím se již od konce června objevují nové informace ohledně castingu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
btw kto je tá kučeravá žena z druhej fotky (tá pod Lorasom a Brienne)
To pod Lorasem a Brienne bude asi Ellaria, ne? (Odhaduju podle tvaru brady a rtů z té první fotky.) Akorát ty vlasy jsou tam nějak divně, no. :-D
http://winteriscoming.net/2013/09/mark-gatisss-role-revealed/
Na wertzone jsem už dřív zaznamenala, že podle HBO už letos nebudou žádné nové hlavní postavy, tak si myslím, že Greyjoyovská linie bude odsunutá ještě dál. A nebo dokonce pozměněná natolik,
Vypadá dost solidně a s dobrým kostýmem (=D) bude perfektní braavoský bankéř. :)
Ale šlo by to obejít i tak,
a pak na tý druhý fotce - to je představitel Lorase?
Dík moc
:-)
Spekuluje se o tom, že by mohli nahrát i nějakou písničku jako předtím The National a The Hold Steady, což si upřímně neumím moc představit... :-)
Třeba něco zahrají do traileru.
Ale fakt nevím, co by mohli natočit jako skladbu (pokud na to dojde). The Dornishman's Wife? The Last of the Giants? =D Každopádně by to znělo zajímavě, o tom nemám pochyb.
Je to nejaka villa ktoru v okolo roku 2000 kupil slovinec za 1 000 000 eur(info od domacej)
a pristavil tam podlazie.
Ja som fotil iba iPhone5 takze moje niesu tak kvalitne.
Natacanie trvalo okolo 3-4 dni v tej ville a potom sa premiesnili do stareho mesta.
@svoa00
A řekla bych, že Řekotočí ve čtvrté sérii nebude. IMHO zatím odsunou nebo hodně upraví i Železné ostrovy.
Zatím je potvrzený návrat jen několika menších postav - Alliser Thorne, Janos Slynt, Dontos Hollard, Rast a ten jeho kumpán z Noční Hlídky. (kdyžtak mě doplňte)