Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v 4. řada
imageNovinky o natáčení 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire

Natáčení čtvrté řady seriálu Hra o trůny je v plném proudu. Ve spojitosti s tím se již od konce června objevují nové informace ohledně castingu.

Read the full story here

135678

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Mezi Brienne a Tywinem je Ellaria?
  • Birenne je z porcelánu? :O
  • @Nevada jo to by měla být ona
  • JoeGyry napsal(a):

Birenne je z porcelánu? :O

A co, no... já jsem možná ještě bělejší. :-D
  • @sveva mne sa bledé holky páčia, nemám rád tie neprirodzene tmavé/solárkové dievčatá. Len ona medzi ostatními naozaj svieti ^^

btw kto je tá kučeravá žena z druhej fotky (tá pod Lorasom a Brienne)
  • @JoeGyry Jj, v pohodě. Já už si za svůj život vyslechla tolik poznámek na svojí kůži, že mám tendenci se při sebemenší zmínce o vápence apod. ohrazovat. :-)

To pod Lorasem a Brienne bude asi Ellaria, ne? (Odhaduju podle tvaru brady a rtů z té první fotky.) Akorát ty vlasy jsou tam nějak divně, no. :-D
  • @Johnny Do té role se celkem i hodí.
  • @Everett_Young Jo, taky si myslím, ačkoli jsem ho nečekal takhle brzo..
    upraveno 8. září 2013
    Zajímavé. Na Aerona by se hodil taky dobře.
    Na wertzone jsem už dřív zaznamenala, že podle HBO už letos nebudou žádné nové hlavní postavy, tak si myslím, že Greyjoyovská linie bude odsunutá ještě dál. A nebo dokonce pozměněná natolik,
    že Balon zůstane naživu a sloučí s ním postavu Eurona.
  • @Nevada Nééééééééé!!!! O mého (ne)oblíbeného megalomana by nás přece nemohli ošidit!!! :-o

Vypadá dost solidně a s dobrým kostýmem (=D) bude perfektní braavoský bankéř. :)
  • @Nevada To je podle mě blbost.
    Do ohně hodili tři pijavice, ne dvě.
    To by podle mě nevysvetlili.
    Myslíš, že si na to většina diváků vzpomene? :)
  • To ne :) ... Ale v internetových diskuzích by si na to lidé vzpoměli... A zas takový odpad podle mě ten seriál ještě není.
    upraveno 8. září 2013
    V diskuzích možná, ale věřím tomu, že při sledování si na to většina lidí ani nevzpomene ;)

Ale šlo by to obejít i tak,
    že Balon nakonec přece jen zemře (o dost později) a zbytek jeho role převezme Victarion (nebo Euron bude a sloučí ho právě s Victarionem - takže by Balon vyslal Eurona na výpravu za Daenerys).
  • upraveno 8. září 2013
    kdo je ten týpek, co ho objímá ta herečka, co hraje Cercei...? nějak si ho odnikud nevybavuju...
    a pak na tý druhý fotce - to je představitel Lorase?
    Dík moc
    :-)
    Pedro Pascal (Oberyn Martell). Na druhé fotce mezi Cersei a Brienne je Loras.
  • Cože, tady se za celý den neobjevilo, že Sigur Rós si zahrají v GoT? :-)
    To zas bude na svatbě veselo.

Spekuluje se o tom, že by mohli nahrát i nějakou písničku jako předtím The National a The Hold Steady, což si upřímně neumím moc představit... :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @sveva nějaký komparzisty pod Zdí :D nebo v jakékoli scéně, která se bude natáčet na Islandu. Třeba Petyrova svatba. Marně přemýšlím, koho by mohl hrát Jónsi, možná staršího Roberta Arryna :roll:
    Třeba něco zahrají do traileru.
  • @Montezuma3 Nejspíš půjde zas o nějaké hudebníky na (Joffreyho) svatbě, v tom článku se píše, že teď natáčejí v Chorvatsku.

Ale fakt nevím, co by mohli natočit jako skladbu (pokud na to dojde). The Dornishman's Wife? The Last of the Giants? =D Každopádně by to znělo zajímavě, o tom nemám pochyb.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja chcem GoT piseň od Sigur Rós... Nebzohľadu na to, čo to je...
  • mam podobne fotky z natacania z Dubrovnika ale od mora
    Je to nejaka villa ktoru v okolo roku 2000 kupil slovinec za 1 000 000 eur(info od domacej)
    a pristavil tam podlazie.
    Ja som fotil iba iPhone5 takze moje niesu tak kvalitne.
    Natacanie trvalo okolo 3-4 dni v tej ville a potom sa premiesnili do stareho mesta.
  • upraveno 11. září 2013
    /Users/JohnBear/Desktop/fotka.JPG
    Musíš tu fotku nahrát někam na net :)
  • Jenom tak pro zajímavost - nezaslechli jste něco o tom,
    jestli se vrátí nebo nevrátí (při všech těch změnách taky možnost) Michelle Fairley
    a vůbec situace s Bratrstvem? Nějaký tweet nebo poznámka mezi řádky v interview s herci? Co se bude dít v Králově přístavišti a na Zdi zhruba víme (asi představí nové děvky, když si oddělali Ross.... dobře, vypnu sarkasmus), ale zatím jsem nepostřehla potvrzení, že se v příští sérii vůbec vrátí do Řekotočí.
    Nějaké další záběry z natáčení (Hora v akci).

@svoa00
    Já doufám, že její scény už mají rovnou natočené, případně o jejím jménu nepadne žádná zmínka. Vždyť by to byl megaspoiler už sám o sobě
    :)
    A řekla bych, že Řekotočí ve čtvrté sérii nebude. IMHO zatím odsunou nebo hodně upraví i Železné ostrovy.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    že by Horác a jeho filozofické divadelní vystoupení na královské svatbě?
  • Tak tak, z toho, co jsem slyšela, tak mají herci přísně zakázáno mluvit o natáčení. A tohle si obzvlášť pohlídají. I když je fakt, že informace o tom, že se Jason Momoa objeví ve druhé řadě, už snad kolovaly na internetu před odvysíláním. :-)
    Zatím je potvrzený návrat jen několika menších postav - Alliser Thorne, Janos Slynt, Dontos Hollard, Rast a ten jeho kumpán z Noční Hlídky. (kdyžtak mě doplňte)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.