Drabble povídky 1. kolo
Drabble č. 1 - Everett Young
Drabble č. 2 - Lady Seans
Drabble č. 3 - Černá_Alison
Drabble č. 4 - Darren
Drabble č. 5 - flanker.27
Drabble č. 6 - Everett Young
Drabble č. 7 - Arutha
Drabble č. 8 - Brandon 'Gepeto'
Drabble č. 9 - Černá_Alison
Drabble č. 10 - Blackfish
Drabble č. 11 - Miss Utahraptor
Drabble č. 12 - Dreamer
Drabble č. 13 - GemSignor
Drabble č. 2 - Lady Seans
Drabble č. 3 - Černá_Alison
Drabble č. 4 - Darren
Drabble č. 5 - flanker.27
Drabble č. 6 - Everett Young
Drabble č. 7 - Arutha
Drabble č. 8 - Brandon 'Gepeto'
Drabble č. 9 - Černá_Alison
Drabble č. 10 - Blackfish
Drabble č. 11 - Miss Utahraptor
Drabble č. 12 - Dreamer
Drabble č. 13 - GemSignor
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jste-li pro, budu i já ráda:-) Promylsete si to a až tu najdu aspoň 5 komentářů, že chcete pokračovat, tak to spustíme:-)
Zároveň samosebou bude 8 základních slov, která na můj povel můžete psát - prvních 8 bude použito. (každý zadává jedno a může zadávat kterýkoliv kolemjdoucí, i přestože se nebude účastnit psaní) Prosím vás jedině o to, abyste nevybírali úmyslně slova hloupá a nevhodná, protže nejde o to vymyslet co největší hovadinu :-) Ale já věřím, že všichni máte soudnost :-) Kromě podstatných jmen mohou být i slovesa nebo přídavná jména nebo ustálená slovní spojení - myslím, že tuhle část všichni pochopili perfektně již napoprvé.
Podoba zůstane prozatím zachována 200-250 slov ze světa Písně :-) Nekomplikujme si to prozatím :-)
Dílek můžete dodat libovolný počet. Zasílejte na známou adresu Kavčí hory tři jedničky padesát...no prostě mi PM :-)) Na vyhotovení si od započetí dáme 5 dní. Já vím, že většině postačí jedno odpoledne, ale někdo se o tom může dozvědět později nebo nebude mít čas...zkrátka nechci stanovovat šibeniční termíny :-) (jednou si třeba uděláme odpolední výzvu a zadání budou jen tři hodiny, jo:-) )
Zůčastnit se může opravdu kdokoliv, i když to nikdy nezkoušel :-)
Krisí vydrž :-)
1. Bran
2. Flanker
2. Flanker
3. Everett
4. Blekfiš
Ještě nějaký dobrovolník či dobrovolnice? :-))
everlasting (věčný, na vždy trvající?)
Moje slovo je "zdát se", Everett tu nechal "Skagos" a Krisí "bahno" a Darren přidal "věčný".
Slova - zdát se, Skagos, bahno, věčný.
Přidejte další 4 kousky:-)
Ještě 2 a můžeme začít :-)
(mimochodem moc kombinujete a moc vymýšlíte slovo, které použijete. lepší je použít první, co vás náhodně napadne :-) Ale to při pátém kole už budete také vědět :-D)
Tak sem ještě se dvěmi slovy - kdokoliv může přidat (včetně náhodných kolemjdoucích:-) )
Slova - zdát se, Skagos, bahno, věčný, krysa, Ghiskarský jídelníček, písečná bouře....
A poslední? :-))
Takže jsme kompletní - Slova - zdát se, Skagos, bahno, věčný, krysa, Ghiskarský jídelníček, písečná bouře a poslední.
A nyní směle do toho a posílat mi PM :-)) Ve středu 14,8, zveřejňujeme - to je času habakuk :-))
Jen posílejte :-))