Půltuna poznámek možná jen vypovídá o tom, že ty poznámky píšu na cokoli, co je právě po ruce... druhá otázka je, kolik těch věcí se mi podaří najít a dotáhnout ke kompu... :o)
Půltuna poznámek možná jen vypovídá o tom, že ty poznámky píšu na cokoli, co je právě po ruce... druhá otázka je, kolik těch věcí se mi podaří najít a dotáhnout ke kompu... :o)
to robíš rovnako jako ja, tiež si zvyknem veci,návrhy písať najprv ručne na papier, len potom je to problém prepísať tie koncepty a nápady načisto, do dizertač.,/ pre impakt.časáky, (co je ovšem triochu iné, jako tieto povídky, aj témy sú iné) ale taky sa mi zdá, že je to tažšie potom prepísať, jako dostať dobré idei, samotný nápady a zkoncipovať si to celé len tak v hlve, už toho mám vačšiu polku poznámkoveho bloku, ale prerobiť do Wordu sa mi to už nejak nikedy nechce :\( :roll:=D:-#
Tááááák, včera - 11.11. něco krátce po jedenácté večer (no, ukládal jsem stylově až 11:11) - dopsáno. Teď to ještě nechám někomu známému zkontrolovat, ať to čte někdo nezaujatý a dá mi zpětnou vezbu, jestli to dává smysl... alespoň zhruba. :o) Takže za mě povídka s definitivní jistotou bude.
A odesláno. Myslím, že platí Murphyovské "Úsilí je nepřímo úměrné zbývajícímu času, takže nebýt poslední chvíle, nikdy by se nic nestihlo." :oops: (ten smajlík není oops, ten je jen udejchanej...)
Komentáře
ale taky sa mi zdá, že je to tažšie potom prepísať, jako dostať dobré idei, samotný nápady a zkoncipovať si to celé len tak v hlve, už toho mám vačšiu polku poznámkoveho bloku, ale prerobiť do Wordu sa mi to už nejak nikedy nechce :\(
:roll: =D :-#
Teď to ještě nechám někomu známému zkontrolovat, ať to čte někdo nezaujatý a dá mi zpětnou vezbu, jestli to dává smysl... alespoň zhruba. :o)
Takže za mě povídka s definitivní jistotou bude.
Myslím, že platí Murphyovské "Úsilí je nepřímo úměrné zbývajícímu času, takže nebýt poslední chvíle, nikdy by se nic nestihlo." :oops: (ten smajlík není oops, ten je jen udejchanej...)
Cudzi ludia ma pustaju si sadnut v autobuse a ty tehotnej nedoprajes par minut navyse?!
Hanbi sa! :hand: