Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny II - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v 4. řada
imageNovinky o natáčení 4. řady Hry o trůny II - Ice & Fire

19. srpna se objevila informace, že bude přeobsazena role Tommena Lannistera. Nově by ho měl ztvárnit Dean-Charles Chapman. Pokud se vám zdá, že jste ho už ve Hře o trůny viděli, tak se vám to nezdá. Ve třetí sérii hrál Martyna Lannistera, jednoho ze zajatých chlapců, které v Řekotočí zavraždil lord Karstark.

Read the full story here

135

Komentáře

• a taky Baristan ještě nic neukázal páč si v Yunkai nezabojoval
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Myslela jsem věk herce. Ve třetí sérii bylo v akční scéně hodně vidět, že mu boj dělá problémy.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Nevada Pri využití svetla, správne zameranej kamery, viac hraných úderov než plusmínus skutočných a dubléra by to mohlo byť trocha vyriešené.
    @Branislav_Gepeto Mně to neříkej...
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    Bylo by fajn vidět ho ve zbroji v souboji muže proti muži, ne v kápi a s dýkou jak propichuje mantichoru, popřípadě se nechává škrtit Mormontem :D
  • stačí helma a nikdo nic nepozná
  • ... ja by som na ten suboj typol Daaria ... (bude ho chcieť otestovať)
  • Proč vlastně Daaria měnili?
  • @Tom předešlej herec je nenasytnej =D
  • TomTom
    upraveno 17. prosince 2013
    @M1on Ale sexy! :D
  • @Tom Věřim věřim
    Já ne :)
  • @Nevada Ty máš taky vkus horákyně :D
  • No nevim, pocity z Oberyna jsou spíš rozpačité (dornskou zbroj jsem si představovala jinak), ale Ellaria vypadá dobře... alespoň takhle z dálky. :-)
  • Oberynova zbroj je tá posledná vec, ktorá ma bude trápiť, mňa skôr štve to, že predstaviteľ Hory nie je oveľa vyšší od Oberyna. Na fotke vyzerá, že je vyšší asi tak o hlavu, ale Hora by mal byť vyšší aspoň o nejaké dve-tri, nie? :-?
  • @Lodimar Hora má měřit 240cm (KDE TAKOVÉHO ČLOVĚKA SEŽENEŠ?) Oberyn tak 190 (je popisován jako vysoký, ale Martinova představa o výšce postav je značně zkreslená) takže oni s tím tolik udělat nemohli.
  • Ja myslím, že nepotrebuju ani vysokých hercov, stejne všetko upravuju cez graficke programy. Vyškove rozdiely nastavia jedna radosť ...
    @Depresor Práveže oni so CGI šetria. Vojak, ktorému bola useknutá noha má údajne naozaj useknutú nohu (nie počas natáčania, ešte v živote predtým) a bol to nejaký starý muž. Takže Tyrionov sek do nohy vyzeral dôveryhodne a to ani nemuseli použiť špecálne efekty, len dobre mierenú kameru.
  • @Branislav_Gepeto Já myslel tomu jak se noha řezala nejdřív
    @M1on Čože? Dnes mi akosi nič nedopína (nie žeby mi zvyčajne dopínalo)
  • @Branislav_Gepeto No v jedný scéně s Robem po boji chlapovi řežou nohu
  • @Branislav_Gepeto ..o tom info nemám a niektore sceny vyzeraju dosť realne, no napriek tomu je tam určite veľa upravovaní, veď by to ani nešlo natočiť bez toho...
    @M1on Aha, to... To neviem, tuším to bolo v rozhovore s Petrom a ten spomínal Bitku na Černovode, ako tam urval vojakovi nohu. Pričom spomínali, že práve pretože to bol v skutočnosti veľmi starý muž, museli vziať záber zozadu, aby vznikol dojem mladšieho vojaka.
  • neviem, kam by som to mal napísať, tak to dám sem
    Boli vyhlásené výsledky WiCnet Awards:
    Best Episode: Ep. 29 “The Rains of Castamere”
    Best Actor: Nikolaj Coster-Waldau as Jaime Lannister
    Best Actress: Michelle Fairley as Catelyn Stark
    Best Supporting Actor: Michael McElhatton as Roose Bolton
    Best Supporting Actress: Gwendoline Christie as Brienne of Tarth
    Best Scene Stealer: David Bradley as Walder Frey
    Best CGI Scene: Daenerys’s dragon unleashes its fire on Astapor
    Best Action Scene: Beric Dondarrion duels the Hound
    Best Dramatic Scene: The Red Wedding
    Best Death Scene: Catelyn Stark
    Best Comedic Scene: Small Council musical chairs
    Best One-Liner: “A sword swallower through and through.” - Olenna Tyrell discussing Loras in “The Climb”
    Best Quote: “If you think this has a happy ending, you haven’t been paying attention.” -Ramsay Snow, “The Climb”

viac http://winteriscoming.net/2014/01/wicnet-awards-season-three-full-list-of-winners/#more-31105
    Best Death Scene: Catelyn Stark
    OLOL
  • Best Supporting Actor: Michael McElhatton as Roose Bolton - s tím naprosto souhlasím je to frajer jak cyp :)
  • @DanielSvatoš A jeho reakce :D

image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.