Novinky o natáčení 4. řady Hry o trůny II - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v 4. řada
imageNovinky o natáčení 4. řady Hry o trůny II - Ice & Fire

19. srpna se objevila informace, že bude přeobsazena role Tommena Lannistera. Nově by ho měl ztvárnit Dean-Charles Chapman. Pokud se vám zdá, že jste ho už ve Hře o trůny viděli, tak se vám to nezdá. Ve třetí sérii hrál Martyna Lannistera, jednoho ze zajatých chlapců, které v Řekotočí zavraždil lord Karstark.

Read the full story here

«1345

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    měl hrát lorda Blackmonta,
    U všech létajících bačkor. Co je tohle zase za výmysly. :roll:
  • @Montezuma3 Blackmonti jsou ale rod který existuje i v knize ale myslím, že jim šéfuje nějaká lady
    Já vím.
    Jen mě příjde srandovní to, že nejdříve několik postav škrtnou nebo sloučí do jedné. Evidentně jen proto, aby měly dost prostoru nacpat tam postavy vlastní.
  • @Montezuma3 mě se celkem líbí kolik postav je v Údolí ale chtělo by to ještě Lyna Corbaye
    @DanielSvatoš Ten se tam zatím moc neukazoval ani v knize, ne?
  • @Montezuma3 no při tom vyjednávání hrál důležitou roli si myslím
    @DanielSvatoš To jo, ale na tuhle scénu je myslím ve 4. řadě seriálu ještě brzo.
  • @Montezuma3 no já právě nevím co plánují protože ti ostatní se objevili ve stejnou chvíli jako ser Lyn
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Zas ak tam bude veľa postáv naraz, takisto to nebude pre čistodiváka na nič platné. Keby si dali viac času vytvoriť hoc aj vlastné linky, aby ku každej postave pridali záchytný bod.
  • Proč madam nevěstince v Krtinci? Zbytečná role si myslim, leda, že tam zas napráskají miliony zbytečných scének... A trochu mě mrzí, že Tříoká vrána bude tak brzo, pak bude Branova linka buď moc prázdná nebo zbytečně uměle prodlužovaná :/
  • Marcela napsal(a):

... pak bude Branova linka buď moc prázdná nebo zbytečně uměle prodlužovaná :/

No jo, a koho TAM svlíknout? :-k
  • Bran nejake extra dianie okolo seba nema...snad po prichodu do jaskiine (par hodin vyuky s trojokou v.)
  • @Depresor Už jsem normálně viděla o jedno O míň a nějak mi nedocházelo, co za zkratku na V souvisí s trojkou... :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :-D
  • @MissUtahraptor ženy no !! ..toto je slušný portal fantazie .. =D ...
  • Depresor napsal(a):

@MissUtahraptor ženy no !! ..toto je slušný portal fantazie .. =D ...

..práve proto, že fantazie.. ;p :-)
    MissUtahraptor napsal(a):

Marcela napsal(a):

... pak bude Branova linka buď moc prázdná nebo zbytečně uměle prodlužovaná :/

No jo, a koho TAM svlíknout? :-k
    Budú tam mať nejaké Deti lesa. Hádam len nechceš podceniť strategický talent tvorcov. Tí to majú o tri série dopredu premyslené :)
  • @Branislav_Gepeto njn, také lesní Dryády.. ; :twisted: :-P :-)
    @Alef_peAlef Z WarCraftu: "Ach! Překrásna příroda!" :D
  • Depresor napsal(a):

Bran nejake extra dianie okolo seba nema...snad po prichodu do jaskiine (par hodin vyuky s trojokou v.)

No myslím, že Branova cesta než se dostane do jeskyně se dala nějak zajímavě protáhnout tak, aby se do ní dostal až další sérii (Studenoruký apod). Pak by se tam mohl ještě párkrát objevit a pak už by mohli (třeba, snad, možná) pomalu zapojovat jeho linku z Větrů. Ale možná to tak dělaj schválně, Isaac vyrostl hodně a třeba ho chcou pak líp namaskovat jako strom, kde nebude vidět a ani vadit, že nějakej 11tiletej cápek měří skoro 2 metry :D
  • @Marcela tak jesne...su tam zaujimave veci ktore sa daju natiahnut, napr. ta bitka pred jaskinou...alebo to ako sli do tych opustenych obydlí...pripadne ako beha v kožuchu Léta, Meera moze loviť rybyčky, Jojen može pomudrovať ako vždy :-D ,,,ale myslim si, že tie sceny budu podobne ako ked cestovali ( vo filme) s Ošou
  • @Depresor Já si myslím, že právě z těch scének by mohli vytřískat víc a mohly by být zajímavější, ale zajímá mě, co pak udělají s Ošou, kdy přesně se od nich odpojí
  • @Marcela Odpojila se na konci třetí série, byla tam rádoby srdceryvná scéna kdy všichni odcházeli a Hodor řval "Hodóóóóór! :D
    Marcela napsal(a):

@Depresor Já si myslím, že právě z těch scének by mohli vytřískat víc a mohly by být zajímavější, ale zajímá mě, co pak udělají s Ošou, kdy přesně se od nich odpojí

Najskôr som čítal Vystříkat a dosť ma to pri HBO vydesilo
  • @Everett_Young Ajooo vlastně, úplně mi to vypadlo z hlavy :/
    @Branislav_Gepeto :D Upřímně tě chápu :D Snad HBO nepročítá žádné diskuze :D
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Marcela napsal(a):

@Depresor Já si myslím, že právě z těch scének by mohli vytřískat víc a mohly by být zajímavější, ale zajímá mě, co pak udělají s Ošou, kdy přesně se od nich odpojí

Najskôr som čítal Vystříkat a dosť ma to pri HBO vydesilo
    heh, proc by te to malo vydesit práve u HBO ? :twisted:
    ( hm, aj ked, to že si to podvedome,/podprahovo prečítal práve takto.. pripomenulo mi to 1 proverb, ten o "snoch, prasati, a kukurici".. :dance: :twisted: =D
  • @Alef_peAlef .. ten o snoch, prasati a kukurici .. ??? :-) nepoznam to, napíš o tom viac
    @Depresor Prasaťu sa len o kukurici sníva :)
  • @Branislav_Gepeto ..take kratke, dufal som, že to bude aspon v rozsahu knižky - Zvieracia Farma od G.Orwella
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.