Moje cynické já je nadšené. Mému starkovskému já se otvírá kudla v kapse. Jako fanoušek Písně doufám, že tázající se je Theon nebo aspoň lady Dustin. A jako čtenář moc lituju, že to není delší ;)
No co co, říká se, že s Freyi je taky sranda. Doporučuje minimálně jeden Manderly ze dvou. A ti než by bastardovi došli... A pak může třeba vzít železné, i netříděné 8-)
@Nevada Moje cynické já taky... Ale nevím co napsat... Mé potlačené pozitivní JÁ říká: Délka komentářů / délka povídka je úchvatná, počet bodů / počet slov bude pravděpodobně bezkonkurenční :o) Mé kritizující JÁ říká: No, dalo se to vypilovat... třeba formát komiksu (např. Dilberta) by tomu slušel... Mé cynické já neříká nic, jen se (škodolibě) směje... A mé negativistické egoistické já mi našeptává něco jako že "jestli tohle dopadne lépe než moje sáhodlouhé psaní na měsíc, tak se na to příště to... jak to řekli Cimrmanovci?" PS: A samozřejmě to nemyslí vážně,... :o)
Já... myslím, že jsem to vymyslel, napsal (a možná i odeslal) 26.září uprostřed svého komentu k 6tému kolu... ostatně druhá část věty kometuji už de facto tento nápad... "Jedno téma se mi pěkně trefilo... a jedno... no, nene, do toho jdu. :o) " Heavy na to napsal něco jako "Romantik Jay... :o)"... Kdyby býval věděl.
Mimochodem, pár dalších variací na téma romantika/láska a podobně mám, ale všechny vyznívají hrozně cynicky a žádný nemá sílu tohoto.
Ačkoli i tady bych upravil... aktuálně spíš na něco:
„Vyřežu ti srdíčko, miláčku.“ „Do kůry stromu?“ „Z těla…“
Jinak, ne že jsem nevěděl co napsat do komentářů, ale hlavně bych nevěděl, jak něco takového hodnotit... Pochvalu od vítěze samozřejmě s pokorou přijímám... Ale fakt mě žere, že jsem to nezpracoval komiksově... nebo jako trojfoto (neumím kreslit...).
Komentáře
Ale nevím co napsat...
Mé potlačené pozitivní JÁ říká: Délka komentářů / délka povídka je úchvatná, počet bodů / počet slov bude pravděpodobně bezkonkurenční :o)
Mé kritizující JÁ říká: No, dalo se to vypilovat... třeba formát komiksu (např. Dilberta) by tomu slušel...
Mé cynické já neříká nic, jen se (škodolibě) směje...
A mé negativistické egoistické já mi našeptává něco jako že "jestli tohle dopadne lépe než moje sáhodlouhé psaní na měsíc, tak se na to příště to... jak to řekli Cimrmanovci?" PS: A samozřejmě to nemyslí vážně,... :o)
"Jedno téma se mi pěkně trefilo... a jedno... no, nene, do toho jdu. :o) "
Heavy na to napsal něco jako "Romantik Jay... :o)"... Kdyby býval věděl.
Mimochodem, pár dalších variací na téma romantika/láska a podobně mám, ale všechny vyznívají hrozně cynicky a žádný nemá sílu tohoto.
Ačkoli i tady bych upravil... aktuálně spíš na něco:
„Vyřežu ti srdíčko, miláčku.“
„Do kůry stromu?“
„Z těla…“
Pochvalu od vítěze samozřejmě s pokorou přijímám...
Ale fakt mě žere, že jsem to nezpracoval komiksově... nebo jako trojfoto (neumím kreslit...).