Paní, přišlo vám psaní... Není těžké uhodnout, kdo komu píše. První část vypjatě niterná, druhá to lehce shazuje. I když dobývání ženského srdce je univerzálně platné, západozemská romantika bývá zkrátka trochu Jiná. :-)
Taky jsem to dříve v 15-16 snášel dobře chodit spát celý pracovní týden v 2-3 a vstávat v 5, akorát s tím, že jsem pak musel dospávat přes sobotu a neděli někdy i do dvou odpoledne. Dneska umírám, když mám méně jak 7 hod spánku. @heavy_head Kolik ti teda vlastně je?
Hmmm, poezie mi moc neříká, ale líbí se to (obzvlášť písnička a sen). Dreamer: Proč Elii? Jen proto, že to byla manželka? Srdci neporučíš. Brbr: Já si naopak myslím, že ten konec to zazdil... Přišel mi to takový chladný, bezcitný, kalkulující... ale to je možná podtón, který jsem si do toho čtení vložil sám... ale to už je riziko poezie. :o) A otázka "Co tím chtěl autor říct?" je ta má školometsky nejnenáviděnější...
Komentáře
Nevím, jak na Lyannu, ale na mě by to určitě zabralo (určitě víc než únos :-D ) :-)
Ten konec je perfektní!
Není těžké uhodnout, kdo komu píše. První část vypjatě niterná, druhá to lehce shazuje. I když dobývání ženského srdce je univerzálně platné, západozemská romantika bývá zkrátka trochu Jiná. :-)
Dneska umírám, když mám méně jak 7 hod spánku.
@heavy_head Kolik ti teda vlastně je?
To s tím spaním byl samozřejmě vtip.
SLEEP IS GOOD!
Dreamer: Proč Elii? Jen proto, že to byla manželka? Srdci neporučíš.
Brbr: Já si naopak myslím, že ten konec to zazdil... Přišel mi to takový chladný, bezcitný, kalkulující... ale to je možná podtón, který jsem si do toho čtení vložil sám... ale to už je riziko poezie. :o)
A otázka "Co tím chtěl autor říct?" je ta má školometsky nejnenáviděnější...