To jsem na to celá zvědavá. Bohužel se už netěším jako dřív, spíš jen čekám, jestli mě mile překvapí, nebo mě zase bude mrzet, že to jede v podobném duchu jako 3. série :(
"objektívne" je ta skladba trajlera dobrá. dobrá fráza na úvod, dobrá na záver. ale niečo mi tam chýba. možno je to moja apriori skepsa, ale proste nemám z toho žiadne zimomriavky, chvenie, nadšenie... najviac mi asi sedí Jamie v novej úlohe a najmenej princ Oberyn. inak neustála výmena herca, čo hrá Horu je niekedy celkom vhodná. aspoň pomôže čo to utajiť :)
Komentáře
První trailer (nikoli teaser) bude odvysílán už tuto neděli.
Jsi rychlý, sere...
Ne, že bych z toho šílela jako dřív, ale jsem zvědavá. Letos to utíká nějak rychle...
teoreticky je to trailer na trailer :-D
a celkom to nechápem, tučniak by tam bol lepší, určite by sa z neho stala obľúbená postava :/
Milostná óda na Tyriona (plus Lannistery obecně) a Daenerys pokračuje a Jaime vypadá pozoruhodně jako Edmure Tully. To by tak bylo za mě všechno.
najviac mi asi sedí Jamie v novej úlohe a najmenej princ Oberyn. inak neustála výmena herca, čo hrá Horu je niekedy celkom vhodná. aspoň pomôže čo to utajiť :)
vám sa ako páči trajler?