Hodil som to na FB reakcie: > Čoooo draci su už v Západozemí? > Ten nový herec je pekný ;) > Prvý záber je drak nad Kings Landing? > Tyrion v reťaziach? Ak ho zabijú tak prídu o všetkých divákov > Khaleesi <3 <3 <3 (určite aj vy máte retardovaného kamoša, ktorý volá Dany Khaleesi) > Joffrey mi už lezie na nervy...
Trailer se mi docela líbí, ale stejně jak psal sarven, mi chybí něco navíc...co vyvolává mrazení v zádech. Škoda. Možná (spíš určitě) to chtělo nějaký lepší hudební podklad nebo doplnit nějakými silnějšími scénami či osudovějšími hláškami. Čtvrtá série by se měla stále pohybovat v nejoblíbenější části ságy (aspoň pro mě). Kdo by se netěšil na Oberyna s Horou nebo volbu nového lorda velitele? No vzhledem k předloze měly série sestupnou kvalitu. Ale sper to čert, stejně se budu dívat, proklínat scenáristy za jejich mrzkou práci, nadávat Martinovi, že nechal zprznit své dítě, říkat, že já bych ten scénář ale zaručeně napsal líp:-)
Tak doprovodná hudba mě taky celkem zklamala. Loni pro mě objevili MS MR, předloni použili moji milovanou Florence... ale letos je to takové nemastné neslané. Jinak se mi trailer líbil, připomněl mi, proč se na čtvrtou sérii těšit. Tahle část Písně obsahuje tolik skvělých momentů, že to snad nemůžou úplně zvorat, ani kdyby chtěli, že ne? Že ne?!
Normálně vypadající Theon je docela WTF, ale ta nahá flundra je v záběru na Ramsaym. :spike:
@sveva No jo, máš recht, je to vážně Ramsay. Já jsem se zřejmě víc soustředil na tu flundru :-D
A pokud jde o tu hudbu, tak s (nejenom) tebou plně souhlasím. Seven Devils a Bones byly jako doprovodné písničky naprosto skvělé. Domnívám se ale, že v tomhle ohledu si HBO nechalo nějakou píseň do dalšího traileru. Alespoň v to zbožně doufám...
Ne, pořád nic, pořád jsem rozhodnutá nevidět z toho ani minutu a Oberynův knírek tomu vůbec nepomáhá :P já vím, že je to ptákovina, ale děsně mě to vytáčí =D
P.S. Potěšilo vypíchnutí Danyina lidumilského proslovu. Palec nahoru za královnu vesmíru, jak ji všichni známe a milujeme.
Nezbývá, než se přidat k ostatním. Traileru chybí to "něco", co zapříčiní mráz po zádech :) Nicméně ještě bych počkal, s čím se HBO před premiérou vytasí. Btw: ví se něco o maratonu?
Maraton (se) opět poběží, na to bych si vsadila. :-) Tady se asi zase najde jen pár masochistů, kteří by do toho šli, ale mně se to loni docela líbilo. Někde mezi šestým a osmým dílem jsem sice moc nevnímala a domů jsem jela s pocitem, že mě někdo vzal pánví po hlavě, ale jinak dobrý.. :-D
trošku si spomínam na trailer tretiej serie deviaty diel.. pre toho kto knihu nečital, mu to muselo pripadať ako uplne normalna časť a pre toho kto knihu čítal taktiež nič nenasvedčovalo tomu, že sa bude jednať o jatky.. tento trailer je podobny, neprezradil nič podstatne...a asi je to aj dobre. (Načo byť sklamanýý už v januariii..ked možeme počkať do aprila ) =D
Komentáře
> Čoooo draci su už v Západozemí?
> Ten nový herec je pekný ;)
> Prvý záber je drak nad Kings Landing?
> Tyrion v reťaziach? Ak ho zabijú tak prídu o všetkých divákov
> Khaleesi <3 <3 <3 (určite aj vy máte retardovaného kamoša, ktorý volá Dany Khaleesi)
> Joffrey mi už lezie na nervy...
Jinak se mi trailer líbil, připomněl mi, proč se na čtvrtou sérii těšit. Tahle část Písně obsahuje tolik skvělých momentů, že to snad nemůžou úplně zvorat, ani kdyby chtěli, že ne? Že ne?!
Normálně vypadající Theon je docela WTF, ale ta nahá flundra je v záběru na Ramsaym. :spike:
A pokud jde o tu hudbu, tak s (nejenom) tebou plně souhlasím. Seven Devils a Bones byly jako doprovodné písničky naprosto skvělé. Domnívám se ale, že v tomhle ohledu si HBO nechalo nějakou píseň do dalšího traileru. Alespoň v to zbožně doufám...
Edit: Ajo. Má slabost pro IR asi tvůrcům odpustí další čuňačinkovou scénu :D
P.S. Potěšilo vypíchnutí Danyina lidumilského proslovu. Palec nahoru za královnu vesmíru, jak ji všichni známe a milujeme.
@heavy_head Pokud to nebude z likérky Drak, rádio můžeš poslouchat i doma :twisted: