4. řada Hry o trůny začne 6. dubna - Ice & Fire

upraveno 21. ledna 2014 v 4. řada
image4. řada Hry o trůny začne 6. dubna - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

1456810

Komentáře

• @Krisa To se ani nedivím- vždyť bývají úplně bezpáteřní! :-$
  • MissUtahraptor napsal(a):

@Krisa To se ani nedivím- vždyť bývají úplně bezpáteřní! :-$

Ty máš sníst.Nemáš s tím být kamarádka na celej život.

• @M1on napsal(a):

MissUtahraptor napsal(a):

@ Krisa To se ani nedivím- vždyť bývají úplně bezpáteřní! :-$

Ty máš sníst.Nemáš s tím být kamarádka na celej život.

No, vzhledem k tomu, že je mám jíst, by ten život zas tak dlouhý nebyl a stejně... =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 7. března 2014
    Další detaily k prvním čtyřem epizodám:

Episode #31: “Two Swords”
    Debut: SUNDAY, APRIL 6 (9:00-10:00 p.m. ET/PT)
    Tyrion (Peter Dinklage) welcomes a guest to King’s Landing. At Castle Black, Jon Snow (Kit Harington) finds himself unwelcome. Dany (Emilia Clarke) is pointed to Meereen, the mother of all slave cities. Arya (Maisie Williams) runs into an old friend.

Episode #32: “The Lion and the Rose”
    Debut: SUNDAY, APRIL 13 (9:00-10:00 p.m.)
    Tyrion lends Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) a hand. Joffrey (Jack Gleeson) and Margaery (Natalie Dormer) host a breakfast. At Dragonstone, Stannis (Stephen Dillane) loses patience with Davos (Liam Cunningham). Ramsay (Iwan Rheon) finds a purpose for his pet. North of the Wall, Bran (Isaac Hempstead Wright) sees where they must go.

Episode #33: “Breaker of Chains”
    Debut: SUNDAY, APRIL 20 (9:00-10:00 p.m.)
    Tyrion ponders his options. Tywin (Charles Dance) extends an olive branch. Sam (John Bradley) realizes Castle Black isn’t safe, and Jon proposes a bold plan. The Hound (Rory McCann) teaches Arya the way things are. Dany chooses her champion.

Episode #34: “Oathkeeper”
    Debut: SUNDAY, APRIL 27 (9:00-10:00 p.m.)
    Dany balances justice and mercy. Jaime tasks Brienne (Gwendoline Christie) with his honor. Jon secures volunteers while Bran, Jojen (Thomas Brodie-Sangster), Meera (Ellie Kendrick) and Hodor (Kristian Nairn) stumble on shelter.
  • tak nevim, ten popis druhý epizody nezní moc jako velká svatba... i když Tyrion ponders his options. zní dost jako když už je zajatej...
    Dany chooses her champion. - tak že by souboj s onzakem zo pahlem protáhly na něco extra epickýho...?
    Arya runs into an old friend. - cooo?
    Ramsay finds a purpose for his pet. - takže je potvrzený, že dobývání kailinské držby bude už teď
    hmmmm - zajímavý...
    upraveno 7. března 2014
    @Mikjan
    Ad Arya -
    pravděpodobně potkají Horovy poskoky a ona znovu získá Jehlu (už si nepamatuju kdo ji jí sebral v seriálu).

Daenerys -
    dali ten souboj i do trailerů, takže nejspíš jo.
  • @Nevada
    tak kdyby potkali Pollivera už teď (bylo to v traileru, takže to někde bejt musí), tak by mě zajímalo, co budou dělat zbytek série (celá aryina linka ve čtvrté sérii byla ve třech kapitolách)
    D+D už si něco vymyslí...
  • dragons :3
  • Jeeee, draciky :)
  • @Petr První trailer, na který jsem se odvážila podívat a...
    no, vizuálně by to nemuselo být špatné.

(Takže nejspíš zase skončím u snahy ignorovat "děj" a vyzdvihovat vizuál seč to půjde... :()
  • Vypadá to, že Emilia mě bude herecky štvát víc než Kit... to bych nevěřila, že je možný. :-)
    Ale palec nahoru za Titána!
  • Na mě dráčci dojem nedělají, víc se těším na Stannise, Selmyho a Tywina.
  • Sledovat E. Clarke těch pár vteřin v traileru je křeč :-? v jejím podání je Daenerys ještě mnohem víc nesnesitelná, třeba je to záměr...
  • 'Game of Thrones' team: 7 seasons is the plan

Tak jestli opravdu plánují jen 7 řad, tak je Martin v p**eli. :D A my s ním, protože sedmá kniha určitě nevyjde před seriálem, to už je teď jasné. Není to ironie, že až doteď se diváci seriálu museli bát spoilerů od čtenářů a za tři roky to bude naopak? :-)
  • @sveva Jestli chtějí vichry+sen nacpat do dvou řad, tak opravdu nevím, jak to chtějí udělat aby zachovali celý příběh, protože 4+5 řada se dostane zhruba tak do půlky tance možná i na konec, ale jak proboha chtějí ty další dvě knihy, z nichž budou obě nepochybně stejně dlouhé jako Bouře nacpat do dvou řad? 8-O

To bude zase zkratek a paskvilů :wall:
  • @Everett_Young: No co, vynechají jídelníčky a mají Tanec o půlku kratší... Podobně jako si bouři a hostinu zkrátili o neustálé putování Aryi z místa na místo po říčních krajinách... Sice se z toho třeba nebude dát pochopit, kde zrovna kdo je (co jedl a tak), ale obsah zkrátí na zlomek...
    Jinak spoilerů bych se nebál,... i kdyby se v seriálu Jon s Danny vzali a zjistilo se, že jsou oba Targaryeni, tak bych klidně věřil tomu, že kniha může skončit úplně jinak...
  • @Everett_Young Něco z Hostiny a možná i Tance už bude ve čtvrté, to je vidět z trailerů. Pátá asi pokryje ten zbytek a pak to vychází 1 kniha = 1 řada.
    Mám takový neodbytný pocit, že s Greyjoyema (pro mě za mě) a Griffama (to by mi vadilo dost, ale záleží na tom, jak moc ještě zasáhnou do děje) se můžeme rovnou rozloučit...

Mnohem víc mě ale štve ten fakt, že pokud kolem seriálu i za tři roky bude takový hype jako teď, tak bude docela těžký nenarazit (byť třeba i náhodou) na nějaký spoiler. Nemohla bych chodit sem, na westeros.org... spousta lidí v mém okolí na to kouká, hrozí, že se někdo prokecne. A pak tu máme ještě troly. :wall:
  • @sveva Na seriál klidně koukat můžeš, když GRRM viděl jak podělali třetí řadu, tak řekl že je velice pravděpodobné že seriál a kniha skončí jinak.
  • JayJay
    upraveno 12. března 2014
    @sveva: Stačí seriálové spoilery brát jen jako teorie - nic víc než naše spekulace. Nikdo netvrdí, že seriál dopadne stejně jako knihy... a upřímně bych si i přál, aby dopadl jinak (Podobně jako Pygmalion vs. My Fair Lady), ačkoli teď ani netušíme, jak co dopadne... Takže seriálovým prokecnuvším se půjde odpovědět jako těm, kteří se na základě seriálu ptají, proč by Jon jako vůbec mohl být syn Lianny a Rhaegara - "You know nothing, dear TV series watcher." (... a potutelně se u toho usmívat)
  • Na rozdílné konce u seriálu a knih bych nespoléhala. Přeci jen, GRRM podepsal nějakou smlouvu s HBO, podle mě je nemůže jen tak vytrolit a nakukat jim jiný konec. Jasně, v detailech se to asi bude lišit dost, ale v osudu hlavních postav moc ne. Pak tu máme ten problém prozrazení fanouškovských teorií... já to prostě nechci vědět dopředu, i když některým z nich věřím takřka stoprocentně.
  • Kým im budu ratingy a sledovanosť stúpať tak budú robiť ďalšie série, jediní problém by mohol byť vzhľad mladých hercov. Toto je určite len taktika ako donútiť GRRM písať :O
  • @sveva: Ale i tak je to jen teorie, že to dopadne stejně... ostatně třeby vize v Domě neumírajících byla proti knize dost jiná - jedná se o spoiler, nebo jen o budování alternativního zakončení? Nahrazení Jeyne Talisou a její smrt - úspora děje a postav, nebo už vážně nemá hrát roli? Jak říkám spoilerů by se dalo najít hafo už teď, ale věřit jim je stejná spekulace jako mnohé jiné.
  • @Jay Tak v seriálovém Domě neumírajících nebylo skoro nic, co by se dalo považovat za spoiler... :D Je to asi úhlem pohledu, pro mě je tohle i třeba ta smrt Talisy spíš detail. Ale když se pak ke mně dostane, že postavy X a Y v sedmé řadě umřely a na trůn se dostala postava Z, nebo že Jiní ovládli Westeros, tak nedokážu předstírat, že je to jen teorie a spekulace. :-) Právě proto, že D&D s Martinem ty osudy jednotlivých postav probírali několikrát a nevěřím tomu, že by tohle změnili. Cesta asi bude jiná ale cíl/výsledek stejný.
  • @sveva: No,... a nebo to Martin využije ve svůj prospěch a odlišnými konci (právě proto, že se scénáristy konzultoval) jen ukáže, jak moc je osud Westerosu na vlásku...
    Název 5. epizody - First of His Name.
  • upraveno 17. března 2014
    Další minivideo z natáčení (lokace v Sev. Irsku)
    Ty barevné deštníky jsou tam moc pěkné :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.