Tak podle této ukázky to vypadá na dobrou řadu. :dance: Doufám, že mě to nezklame. Modlím se ke všem bohům starým i novým a atd. :weirwood::other::onfire:
jo já se docela těším, ale ne zas tak moc, kniha je holt kniha, pro jistotu jsem včera znova rozečetla Bouři mečů :-) tyhle knihy jsou fakt skvělá terapie když člověku není zrovna nejlépe....
Mhm, už se těším :) V druhé půlce Bouře mečů je docela dost scének, na jejichž seriálovou verzi jsem natěšený. Jen Oberyn Martell.. Holt jsem si ho představoval jinak :/
Hustý... u Maisie (má tam medailon, že bude mít narozky) tam píšou, že její postava byla první, kdo v seriálu před kamerou zabil jiného člověka. Jednak zajímavé, jednak si myslím, že to je nesmysl - myslím, že prvního zabila až toho příliš zvědavého chlapce v KL,... a to už Jaime měl za sebou třeba Joryho (dýkou do oka). Nebo myslíte, že termínem "před kamerou" myslejí pořadí natáčecích dnů, ne jak se to objeví na plátně?
Komentáře
Nebo myslíte, že termínem "před kamerou" myslejí pořadí natáčecích dnů, ne jak se to objeví na plátně?