15minutová předzvěst 4. řady - Ice & Fire
15minutová předzvěst 4. řady - Ice & Fire
HBO vypustilo Foreshadowing, 15minutové promo na 4. řadu, které obsahuje spoustu nových záběrů. Pokud toužíte po českém překladu a nechce se vám čekat na večerní odvysílání na českém HBO, Edna připravila titulky. Vytípané momentky najdete na http://wicnet.tumblr.com/.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Brienne je hustá :D ... a co to proboha provedli Branovi?!! 8-O Někdo na wic.net to komentoval slovy "Bran is growing into a beautiful woman." =D
A Jon je prý v každé serii jiný člověk, tak proč ho Kit sakra hraje furt stejně?
Proto ten dojem, že je jiný člověk.
Ale možná je to záměr a plánují tam fakt trojku s Lorasem. Potom by to snad mohlo fungovat
@svoa00
Ten Manderly za nimi je boží :)
Filmovy Oberyn me taky moc neocaroval, narozdil od jeho knizni predlohy. Je tmavej a stihlej a to je tak vsecko. Z tech par vterin jsem jaksi nestihla zaregistrovat zadne charisma a tu hadovitost a nebezpeci a dalsi veci, co delaji Oberyna Oberynem. Ale asi jsem moc narocna, jakmile jde o my oblibence. vlastne nejen my oblibence, mam vysoky ocekavani a naroky na vse, co se tyka prevadeni asoiafu do filmovy podoby :) a pokazdy trpim, kdyz neni neco dle mych predstav, ale takovy uz je holt udel fanousku.
Ikdyz pro me neodpovidajici vzezreni je porad snesitelnejsi nez prebudovani charakteru (vid, Stannisi, neplac :( )
A pri pohledu na zaverecnyho draka jsem se az otrasla natesenosti, a to ani nejsem fanda dracarysu!
Oči Jacka Sparrowa, ústa Václava Moravce. Smrtící kombinace.
Uhrancivy pohled, to jo, ale spis khal-drogovsky typ, rekla bych :)
Ostatně- v Dorne věčně vedro, člověk vstane z postele, hodí na sebe nejbližší hadr, aby se neřeklo... =D