15minutová předzvěst 4. řady - Ice & Fire

upraveno 10. února 2014 v 4. řada
image15minutová předzvěst 4. řady - Ice & Fire

HBO vypustilo Foreshadowing, 15minutové promo na 4. řadu, které obsahuje spoustu nových záběrů. Pokud toužíte po českém překladu a nechce se vám čekat na večerní odvysílání na českém HBO, Edna připravila titulky. Vytípané momentky najdete na http://wicnet.tumblr.com/.

Read the full story here

«1

Komentáře

• Nejvíc mě pobavil skvělý smích Brienne :-)
  • A tohle je náhrada za Ros? 8-O

image
  • Toho jsem se taky lekla :) Jinak se mně to ale líbí a těším se.
  • Není to Meera?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Petr489 Asi jedna nevydarená wargácia
  • To se mi nelíbí :(
  • Možná to je přestrojení, přece jenom prochází územím divokých :D.
  • upraveno 10. února 2014
    Ne, že by se mi líbilo úplně všechno, co vidím, ale celkově to splnilo svůj účel - navnadilo mě to na 4. řadu docela solidně.

Brienne je hustá :D ... a co to proboha provedli Branovi?!! 8-O Někdo na wic.net to komentoval slovy "Bran is growing into a beautiful woman." =D
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Na celém seriálu mě už od začátku mrzí to předělávání postav, přejmenovávaní některých jmen a celková odpoutanost od knižní předlohy. Například to, že místo Ilyna Paynea bude Jaimeho levou ruku trénovat ve 4. řadě Bronn, mi příjde naprosté znehodnocení (chápu, že herec Ilyna nemůže hrát, ale přece mohli sehnat jiného a namaskovat ho stejně..). Nebo třeba - Yara Greyjoy - je kdo? :-D Ale na druhou stranu, pro všechny ty, kteří knížky nečetli, to asi bude famózní podívaná, já bych u toho ovšem akorát tak nadával.. :-D btw. nejvíc mě pobavila otázka "Jaká vaše hláška je nejlepší?" a odpověď herce, který hraje Hodora "Já myslím, že ta, kde říkám "Hodor!", ta byla vážně drsná!" :-D
  • upraveno 10. února 2014
    Já jsem nadšenej, vypadá to vážně dobře. Odvážím se říct, že se mi líbí dokonce i Branovo nové háro (i když asi budu jediný, ale tak co :-D). No, možná si nakonec na představitele Oberyna dokážu zvyknout. Počáteční rozmrzelost je pryč a koneckonců to mohlo být horší. Souhlasím, že smích Brienne je super :-) Už se těším, až začnu číst Hostinu, alespoň budu zase před seriálem napřed.
  • Mno, o ději prozradili během patnácti minut jenom pár drobností, což je celkem výkon. A Gwendoline má pravdu, její dějová linka bude opravdu "mental" :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Ajaj, připadne mi, že Oberyn bude podobný průser jako byl Mance.
  • @Nevada proč ? vždyť se na něj celkem hodí
  • Trochu mě udivuje averze vůči Oberynovi. Typologicky celkem sedí a filmaři už udělali mnohem horší výběry.
  • @Maljian Ja som akurát začal čítať 5. diel a môžem ti povedať že dejová línia Daenerys bude v 4. série už z 5. knihy takže šup šup :D
  • Tak už je Branovi 15 let, co čekáte, že bude cute jak v 11?
  • Jak Bolton říká, že rudá svatba byla dojemná, to bylo dojemné :-)
    A Jon je prý v každé serii jiný člověk, tak proč ho Kit sakra hraje furt stejně?
  • @brbr No, dokud tomu vydržíš říkat "hraje", tak to ještě tak hrozné být nemůže... :twisted:
  • brbr napsal(a):

Jak Bolton říká, že rudá svatba byla dojemná, to bylo dojemné :-)

Michael McElhatton je ale celkem sympaťák :D

image

• @brbr Kit hraje furt stejně, ale ostatní se k němu chovaj jinak. =D
    Proto ten dojem, že je jiný člověk.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Oberyn - pokud by jen stál, mlčel a předstíral, že se do záběru dostal omylem, tak s přimhouřenýma očima upřenýma jinam, bych ho mohla považovat za dobrého Oberyna. Jakmile v té ukázce promluví, tak je to v loji. Je fakt, že dementní dialog "Proč jsi přijel do Králova přístaviště?" "Byl jsem pozván na královskou svatbu.", tomu taky moc nepomáhá. A ten ohoz, co má na sobě, taky ne.
    Ale možná je to záměr a plánují tam fakt trojku s Lorasem. Potom by to snad mohlo fungovat
    image

@svoa00
    Ten Manderly za nimi je boží :)
  • ten ohoz vypadá jak župan =D
  • upraveno 11. února 2014
    @FireAndBlood Mhm, jenže já nejspíš k pátému dílu do té doby nedojdu. A mám dojem, že jsem někde četl, že tam bude i Theonova děj. linie z Tance? :-( Tak teď nevím, jestli se mám vůbec na čtvrtou sérii dívat dřív, než stačím přečíst Hostinu a Tanec. A to jsem se tak těšil. :-? Docela rád bych si vzhled postav z Hostiny a Tance představil sám, a ne aby jsem si celou knihu zase jen představoval herce ze seriálu ._. Navíc.. potom už v knížce nebude moc věcí, co by mě překvapilo.
  • Z tehle navnadujicich videi jsem vzdycky nadsenejsi nez pak ze samotneho serialu.
    Filmovy Oberyn me taky moc neocaroval, narozdil od jeho knizni predlohy. Je tmavej a stihlej a to je tak vsecko. Z tech par vterin jsem jaksi nestihla zaregistrovat zadne charisma a tu hadovitost a nebezpeci a dalsi veci, co delaji Oberyna Oberynem. Ale asi jsem moc narocna, jakmile jde o my oblibence. vlastne nejen my oblibence, mam vysoky ocekavani a naroky na vse, co se tyka prevadeni asoiafu do filmovy podoby :) a pokazdy trpim, kdyz neni neco dle mych predstav, ale takovy uz je holt udel fanousku.
    Ikdyz pro me neodpovidajici vzezreni je porad snesitelnejsi nez prebudovani charakteru (vid, Stannisi, neplac :( )
    A pri pohledu na zaverecnyho draka jsem se az otrasla natesenosti, a to ani nejsem fanda dracarysu!
  • @červ Můj Oberyn rozhodně nevypadá takhle mile a má oči, mno nevím, trochu jako Kabir Bedi :king:
  • Obrázek, obrázek!! =D
    Oči Jacka Sparrowa, ústa Václava Moravce. Smrtící kombinace.
  • image
    Uhrancivy pohled, to jo, ale spis khal-drogovsky typ, rekla bych :)
  • M1on napsal(a):

ten ohoz vypadá jak župan =D

Třeba je to župan.
    Ostatně- v Dorne věčně vedro, člověk vstane z postele, hodí na sebe nejbližší hadr, aby se neřeklo... =D
  • upraveno 12. února 2014
    Oberyr tygr z Mompračemu =D
  • Oberyna jsem si vždycky představovala nějak takhle Ok, já vím, že je to Japonec :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.