Pomsta - trailer na 4. řadu - Ice & Fire

upraveno 11. března 2014 v 4. řada
imagePomsta - trailer na 4. řadu - Ice & Fire

Napsal(a) Alek

Read the full story here

«1

Komentáře

• Nevypadá to zle, naopak, docela jsem se začal těšit, v což jsem teda už ani nedoufal :-)
  • Koho to tam upalujou?
  • Eh prečo chce Arya zabiť Mel? Veď sa nikdy nestretli, alebo?
  • Studenoruký vyzerá výborne (ak to bol on)
  • @JoeGyry To mi taky přišlo divné, ale už jsem položila jeden dotaz a nechtěla jsem to tu zahltit :-D
  • @brbr @JoeGyry Jo, v seriálu se setkaly :roll:
  • @Everett_Young Hmm ja seriál sledujem a na túto scénu si nepamätám.. :D
  • V seriálu Arye překazila románek :)
  • Že to byla Šae
    v Tywinově posteli těsně před smrtí
    ?
  • omg Daenerys zase super drsná
  • @Everett_Young @James Jo ahá! plácnutí do čela + :wall:

A kdo je teda ten upalovaný???
  • @brbr komparzista #1423
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Asi Florent ne? Je potřeba zatopit pod kotlem, aby mohli nabrat vítr do plachet.
  • Neměl by Studenoruký jezdit na losovi?
  • @LordStark Neměla existovat jistá slečna Westerling? Vážně v tom ještě hledáš spojitost s knihou?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nevím proč až teď, ale levoruký Hora mě děsně ruší.
    Na té hranici upalují ženu, imho.
  • @Nevada o že je Gregor levák je nejmenší problém tohoto seriálu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. února 2014
    @LordStark Hlavně aby nejezdil na Lorasovi.

@Nevada Si ten seriál asi budeš muset pouštět zrcadlově obrácený.
    Jinak, ty kůly tam hoří tří. Tak asi ještě sehnali někoho dalšího na podpal. Hold, ke Zdi je to cesta daleká a trojka je takové pěkné magické číslo.
  • Studenoruký je přece snad člověk (i když možná nemrtvý :D), to na konci traileru je spíš jejich verze Jiných (s kterou se pořád nějak nemůžu smířit...).
  • @Montezuma3 Z tohohle jsem málem spadl ze židle :-D
  • @Mikjan presne to isté som si aj ja hovoril, čím ma riadne potešili a zároveň i naštvali, keďže seriálová šae je úplne iná ako knižná
  • @stano Tak si to taky pusť obráceně =D .
  • upraveno 18. února 2014
    Emilia Clarke by mala hrať viac civilne, na to jej ksichtenie sa už nemôžem pozerať, je to trápne. Nech si berie príklad z Leny Headey. V seriáli z nej robia strašného macha, pritom v knihe to bola zraniteľná a naivná žena. Nehľadiac na jej filmovú valyrijčinu native speakera, v knihe ten jazyk až tak dobre neovládala pokiaľ si dobre pamätám.

K Šae: v seriáli z nej robia obetavú a milujúcu milenku, možno z toho dôvodu, aby divákov ešte viac šokovali pri onej scéne...predsa len "prerod" z dobrej Šae na Šae zradkyňu je divácky zaujímavejší ako prerod mrchy na ešte väčšiu mrchu.
    Ale neviem prečo sa obávam, že to spravia všetko úplne inak, to jest na hovno. =D
  • Ten přerod by možná mohl být zakrytý ve spoileru ;)
  • @brbr
    Napadlo ma že je to Brienne ale tú upálili neskôr a nestretla sa s Melissandrou.

Ale inak to bude asi len nejakí "služobník temna", ktorého dala Melissandra upáliť.

A zaujímalo by ma či bude v tejto časti Purpurová svadba. Boli tam nejaké scény z nej.

• upraveno 19. února 2014
    @KissByFire hej bude a aj všetky udalosti po nej až po
    wherever whores go
  • Já se obávám, že
    žádný přerod v mrchu nebude, že to udělají tak, že si bude myslet, že když bude lhát, předstírat a říkat, co chtějí, uchrání tyriona něčemu horšímu ... nebo ji budou něčím vydírat, ale na změnu v čistou mrchu to nevidím uc
  • upraveno 19. února 2014
    @KissByFire Hm, to je nějaký renonc, Brienne zatím nikdo neupálil, pokud teda neznáš nějaké tajné kapitoly z Vichrů.
    Té Joffreyho svatbě se říká Purpurová?
  • @brbr mně zni purpurová spíš jako rudá :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.