@Azazel: Díky,... já video nespustím, takže fakt díky. Úžasné - město mi trochu připomíná Benátky, a Titán je... kolosální. @Everett_Young: Hloupý? Za Smraďocha se vydával on, "Vraždu" Starků (a hození na Theona) vymyslel on, dobití Zimohradu dvojí zradou - opět z jeho hlavy, využití Theona (
Moat Cailin
), opět Ram - Kdepak, hloupý není (netvrdím, že je génius, to ne), pragmatik a své choutky využívá ve svůj prospěch - prostě postava Dextrovského typu...
@Chmur nenavist je silne slovo, to spis otravenost. nemohla jsem si pomoct, ale oci se mi protocily samy v sloup, jen co videly, jak Dany podala to "I will answer injustice with justice." tou pusou krouti tak prehnane, ze i kdybych si vypla zvuk, tak vim, co rika :) nejspis mi leze na nervy ta snaha pusobit hrozne bad ass. ma 2 emoce, ktery toci porad dokola: 1) kdyz je smutna/zamyslena - hledi do dale a vypada ospale. 2) citi se epicky - krouti pusou a vykrikuje vsechny sve tituly a nasledne sve plany, ktere samozrejme provede "krvi a ohnem!" Treba Tywin nepotrebuje zadnou drsnou hlasku, vystaci si s "Kral je unaven." a stejne by si z toho clovek az ucvrnk. ale uznavam, ze jsem ted nefer, kdyz ji porovnavam k nemu :) a Kit... mozna se mel hlasit na roli Lorase.
Uznávám, že Kit není úplně nejlepší herec. Emilia dle mě špatná herečka není, rozhodně hraje lépe než Kit (je to samozřejmě můj osobní názor, který ani nemůže být objektivní, stejně jako u vás ostatních). Podle mého názoru je nejhorší herečkou v seriálu Sophia Turner. Zvlášť to vynikne ve srovnání s mladší ale mnohem talentovanější Maisie. U té mě mrzí, že nejde zastavit čas a ztratila svou roztomilou dětskost. Hádám, že v další sérii to bude oplácaná a nepříliš atraktivní sedmnáctka, zralá na výměnu:-) Samozřejmě že zkušení herci jako Glen nebo Dance jsou úplně jiná liga než ti usmrkaní teenageři nebo Clarke. I když třebas Gleson hraje opravdu perfektně-. Nechápu v čem je seriálová nebo knižní Dany blbá jako štoudev (co je to, nějaká nádoba?), pominu-li poslední díl. Roberta jsem si představoval jako velkého chlapa, který pod vrstvou sádla ukrývá jisté charisma a má v sobě i jiný rozměr než uřvaného křupana. Tomu tedy rozhodně přehrávající Addy nedodal. Zbyl jen ukřičený tlučhuba. Navíc mu scénáristé napsali několik zbytečných a debilních rozhovorů jako ten s Cersei o jejich mládí a chybách na cestě společným životem. Ramsay vypadá jako psychopatický blbeček. Nemám s ním žádný problém.
U Sophie tezko rict, kdyz cely serial prozatim jen probrecela :) navic ji nepridava jeji (aspon pro moje usi) neskutecne protivny hlas. ale neprijde mi jako horsi herecka nez Emilia. a Maisie radim do svych top, po boku Tywina, Joffreyho, Catelyn, Roose, Varyse a dalsi. Skoda, ze Gleeson sekl s hranim, hrozne bych ho chtela videt v nejake kladne roli.
@Chmur Maisie vypadá v civilu poměrně slušně, stačí mrknout na její facebook/twitter. Ale uznávám že v seriálu vypadá jako by pod oblečením měla nacpané tři nebo čtyři vrstvy žoků na slámu. Jen by mohla trošku vyrůst, na to že je jí 17 je až podezřele malá.
Sophia je naprosto strašná, to je pravda, jen jsem jí nechtěl zmiňovat aby se tady na mě hned nepořádal pogrom že jí určitě nemám rád jen proto, že hraje Sansu.
Jo, Gleeson je dalším Lannisterem, který je perfektně zahraný (až mám takový neodbytný pocit že to je naschvál).
Seriálová Danny je strašná v tom, že jediné co zvládá je, pořvávat rádoby epické proslovy přede všemi a tím tak její schopnosti končí. Kdyby neměla lidi, kteří jí do této pozice dokopali (Mormont, Mopatis a další) tak by sama nezvládla celkem nic. Byla by jen další šílenec jako Viserys protože by se z té bezmoci časem zcvokla.
Mark není špatný herec, ale na Roberta velice nevhodný, představoval jsem si někoho podstatně většího a trošku nabouchanějšího, ale tady opět chyba na straně D&D protože tenhle RObert nebyl tomu knižnímu moc podobný.
Na druhou stranu Bolton, Frey a hlavně Joffánek jsou zahraní exelentně (+ těch pár dalších jako Tywin o kterých se tu již psalo), celkově tahnou serial spíše záporácí řekl bych
Emilia Clark je otřesná herečka, momentálně si nemůžu vzpomenout, kdo by mi zvládl na obrazovce působit větší muka než ona svým křečovitým afektovaným výrazem, přijde mi to škoda, Dany by si zasloužila mnohem lepší obsazení :) Harington se neposunul od první řady ani o píď, což je asi špatně, když postava Jona od té doby prodělala přeci jen nějaký vývoj. K Sophii jsem měla neutrální postoj, neurazí nenadchne...
EDIT: Gleeson je samozřejmě boží a Maisie nehraje Aryu, Maisie je Arya :) takže věkem bych ty dva, respektive tři tragédy rozhodně neomlouvala.
Jsem asi jediná, ale mi se to, jak je Sansa zahraná líbí. Podle mě zatím víc než špulení pusou a mhouření očí hrát neměla. A Arya má takovou oplácanou papulku (což není kritika hereckého výkonu, samozřejmě).
Proto Sophii jeste moc nesoudim, v Kralove pristavisti nemela moc prostoru. Tesim se na jeji sceny s Petyrem a Robertem (a doufam, ze bude mit novy uces a saty + ji nekdo predabuje :D )
Gleeson se chce venovat univerzitnimu zivotu. Mam dojem, ze se chce stat profesorem (filosofie/ literatury ci ceho)
No na tej fotke vyzerá Maise otrasne, ona je ten typ čo vyzerá zlato a nie sexy. Na instagrame ma kopu pekných fotiek lebo sa tam nesnaží vyzerať ako down low pro hoe fo show.
No na tej fotke vyzerá Maise otrasne, ona je ten typ čo vyzerá zlato a nie sexy.
Průšvih je v tom, že ona se hrozně křečovitě snaží působit právě sexy... Když Maisie porovnám třeba se Sophií Turner, která je jen o rok starší, tak oproti ní má Maisie pořád dost dětský obličej. Kdybych jí neznala, tak jí tipuju tak na 12-13 let. Na to, že jí za měsíc bude sedmnáct, je fakt maličká, což tomu taky moc nepřidá, a obávám se, že už neporoste. :-) (Já se někdy kolem 16 zasekla na 158 cm :-/)
Pravda, Maisie je spíše ten roztomilý typ, ale rozhodně mi podle fotek nepřijde nějak oplácaná, ale je pravda, že co se oblečení, malování a doplňků týká, tak hůř už asi vybírat nemůže.
Komentáře
@Everett_Young: Hloupý? Za Smraďocha se vydával on, "Vraždu" Starků (a hození na Theona) vymyslel on, dobití Zimohradu dvojí zradou - opět z jeho hlavy, využití Theona (
nenavist je silne slovo, to spis otravenost. nemohla jsem si pomoct, ale oci se mi protocily samy v sloup, jen co videly, jak Dany podala to "I will answer injustice with justice." tou pusou krouti tak prehnane, ze i kdybych si vypla zvuk, tak vim, co rika :) nejspis mi leze na nervy ta snaha pusobit hrozne bad ass. ma 2 emoce, ktery toci porad dokola: 1) kdyz je smutna/zamyslena - hledi do dale a vypada ospale. 2) citi se epicky - krouti pusou a vykrikuje vsechny sve tituly a nasledne sve plany, ktere samozrejme provede "krvi a ohnem!"
Treba Tywin nepotrebuje zadnou drsnou hlasku, vystaci si s "Kral je unaven." a stejne by si z toho clovek az ucvrnk. ale uznavam, ze jsem ted nefer, kdyz ji porovnavam k nemu :)
a Kit... mozna se mel hlasit na roli Lorase.
Samozřejmě že zkušení herci jako Glen nebo Dance jsou úplně jiná liga než ti usmrkaní teenageři nebo Clarke. I když třebas Gleson hraje opravdu perfektně-.
Nechápu v čem je seriálová nebo knižní Dany blbá jako štoudev (co je to, nějaká nádoba?), pominu-li poslední díl.
Roberta jsem si představoval jako velkého chlapa, který pod vrstvou sádla ukrývá jisté charisma a má v sobě i jiný rozměr než uřvaného křupana. Tomu tedy rozhodně přehrávající Addy nedodal. Zbyl jen ukřičený tlučhuba. Navíc mu scénáristé napsali několik zbytečných a debilních rozhovorů jako ten s Cersei o jejich mládí a chybách na cestě společným životem.
Ramsay vypadá jako psychopatický blbeček. Nemám s ním žádný problém.
Sophia je naprosto strašná, to je pravda, jen jsem jí nechtěl zmiňovat aby se tady na mě hned nepořádal pogrom že jí určitě nemám rád jen proto, že hraje Sansu.
Jo, Gleeson je dalším Lannisterem, který je perfektně zahraný (až mám takový neodbytný pocit že to je naschvál).
Seriálová Danny je strašná v tom, že jediné co zvládá je, pořvávat rádoby epické proslovy přede všemi a tím tak její schopnosti končí. Kdyby neměla lidi, kteří jí do této pozice dokopali (Mormont, Mopatis a další) tak by sama nezvládla celkem nic. Byla by jen další šílenec jako Viserys protože by se z té bezmoci časem zcvokla.
Mark není špatný herec, ale na Roberta velice nevhodný, představoval jsem si někoho podstatně většího a trošku nabouchanějšího, ale tady opět chyba na straně D&D protože tenhle RObert nebyl tomu knižnímu moc podobný.
EDIT: Gleeson je samozřejmě boží a Maisie nehraje Aryu, Maisie je Arya :) takže věkem bych ty dva, respektive tři tragédy rozhodně neomlouvala.
A Arya má takovou oplácanou papulku (což není kritika hereckého výkonu, samozřejmě).
Gleeson se chce venovat univerzitnimu zivotu. Mam dojem, ze se chce stat profesorem (filosofie/ literatury ci ceho)
Když pominu, že je podle mnohých špatně zahraná, tak mi připadá seriálová Dany v pohodě.
Když Maisie porovnám třeba se Sophií Turner, která je jen o rok starší, tak oproti ní má Maisie pořád dost dětský obličej. Kdybych jí neznala, tak jí tipuju tak na 12-13 let. Na to, že jí za měsíc bude sedmnáct, je fakt maličká, což tomu taky moc nepřidá, a obávám se, že už neporoste. :-) (Já se někdy kolem 16 zasekla na 158 cm :-/)