Velmi zajímavý nápad, zábavná hříčka a překvapující pointa :-) Hříchy pro pátera Knoxe mě bavily a většinou jsem se trefila, ale tady jsem rozuzlení teda neuhodla :-D
Parádní, takový nápad jsem nečekal, o to více se mi to líbí. A protože jsem trouba, samozřejmě jsem to hanebné porušení pravidel netrefil ani na 4 pokusy. Palec nahoru. :-)
Super nápad :) Škoda, že hádanky a jinotaje nejsou nic pro mě, takže mi to většinou docvakne, až když si všimnu toho obřího červeně blikajícího nápisu, na který ostatní ukazují už půl hodiny :D vtipné, hravé, skvěle napsané.
Rozhlídnu se, jestli mě někdo nepozoruje a možná se i usměju... :anxious: @svoa00: Roztomilá povídka, kde hlavní hrdina podcení nebezpečí a na to konto skape? Zkusím se zamyslet, jak k něčemu takovému píseň může někoho inspirovat... :o)
Komentáře
Hříchy pro pátera Knoxe mě bavily a většinou jsem se trefila, ale tady jsem rozuzlení teda neuhodla :-D
@svoa00: Roztomilá povídka, kde hlavní hrdina podcení nebezpečí a na to konto skape? Zkusím se zamyslet, jak k něčemu takovému píseň může někoho inspirovat... :o)