Nejpřitažlivější ženská seriálová postava (potažmo herečka)

upraveno 31. března 2014 v Seriál Hra o trůny
Nevím jestli už tu někde něco podobného neproběhlo, ale pod dojmem upoutávky na novou seriálovou sezónu mne napadlo, která herečka (nebo postava, kterou ztvárňuje) je pro mne vlastně vizuálně (a také sexuálně) nejpřitažlivější?
(Dámy jistě prominou, že jsem se jednostranně zaměřil na něžné pohlaví, ale chlapi mne v tomhle ohledu nezajímají a tak tu je prostor pro založení obdobné diskuze věnované hercům, ta ale půjde mimo mne :-)).
«13

Komentáře

• Carice van Houten je najpríťažlivejšia.
    Sophie Turner je krásna ale ešte nie sexy nemá na to vek. Len nechápem prečo ju v seriály tak ohyzdia.
    To je asi vše, Gwendoline Christie je v reály veľmi pekná no príliš vysoká na môj vkus.
  • V upoutávce to hrozně sluší Dany - a ta se mi konečně líbí už od samého začátku a od té doby, co jsem poprvé zhlédl seriál mám při četbě knih s Dany spojenou její televizní představitelku. V seriálové verzi IaF si přijdou na své především milovníci zrzek, já dávám většinou přednost brunetkám, ale při pohledu na Daenerysyno výrazné tmavé obočí (když už jsme se u ní zatím full frontal pohledu nedočkali ;-) ) si troufám tvrdit, že s blonďatostí její představitelky to také nebude tak žhavé (jasně - legrácky stranou, vím že Emilia je ve skutečnosti tmavovláska). Takže pro mne je nejvíc sexy Dany, Cersei (vida, další bloncka - ovšem tu nenávidím co se týče charakteru natolik, že nevím zda ji vůbec počítat), ta Chaplinovic holka aka Talisa (konečně kočka s patřičně jižanskou vizáží) a nakonec Rose - kromě toho že se mi líbila jako jediná z postav přidaných čistě pro seriálovou verzi mám slabost pro děvčata její profese - pokud jsou v uměleckých dílech ztvárněna tak mile a romanticky jako zde =D .
  • @JoeGyry Takže s těmi zrzkami jsem měl pravdu, že? Carice je opravdu přitažlivá a Sophii už bylo osmnáct, v Západozemí by už byla na vdávání skoro stará :-D.
  • @JoeGyry @Crocuta

S tím, že Carice je velice krásná souhlasím, ale asi nejhezčí je (v reálu a s tmavými vlasy) Lena Heady. Sophie by měla nejspíše konvertovat na islám a začít nosit burku (i když v trailerech na 4 sérii vypadá že shodila tak půl metráku váhy, což je změna k lepšímu). Oona chaplin se mi vůbec nelíbí. Tedy, ne že by kombinace černé vlasy + hnědé oči byla nějak špatná, ale u ní za to můžou takové divné obličejové rysy, ošklivý nos a taky má dost nepříjemný hlas. Jo a celkem hezká je Myranda :twisted:
  • vzhledem k tomu, že se mi líbí ženy tak se neváhám zapojit...
    1.Cersei (ale Leně to fakticky víc sluší jako tmavovlásce)
    2. Ygrite
    3. Daenerys (je dost hezká, ale....ten jednostraný výraz)
    4. Melisandra
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Dany, Missandei, Roslin, Sansa, Ygritte (ne nutně v tomto pořadí)
  • Pokud bych se mohla nabourat do hlasování a hodnotit vzhled a sympatie hereček bez ohledu na jejich výkon v seriálu:
    Rose Leslie, Lena, Emilia

Když do toho započítám výkony v seriálu a přidám charaktery postav v seriálu:
    Missandei je kočka, Lena (Cersei v jejím podání můžu), Rose alá protiva Ygritte (jo ten kožešinový spacák jí celkem sedne). Sophie bohužel doplácí na strašlivé kostýmy a účesy.

Naopak na Emili s bílou parukou snažící se hrát mě bolí se dívat :D Carice mě svým ztvárněním Melisandry taky absolutně minula, pro mě totální studený psí čumák bez špetky charisma.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    1. Cersei
    2. Ygritte
    3. Margaery
  • Kvuli margaery, je hra o truny v žánru fantazy, protože jinak by taková holka nebyla panna
  • @Ser Tribun Kolik knih si četl? (lze to nastavit v profilu, pak se ti to objevuje v podobě obrázků vedle ikonky "nahlásit" je to dobré kvůli vyhýbání se spoilerům)
  • ech? asi nerozumím co myslíš? :) jako kolik jsem četl fantazy knih?
  • @Ser Tribun Ne ne, kolik jsi četl knih Písně (hru, střet, bouři atd.) je na to taková položka, když se podíváš tady třeba u mě tak vidíš: čas, odkázat na mě, nahlásit a vedle toho obrázky (trůn, koruna...drak) takto jsou označené jednotlivé díly a ve svém profilu si můžeš zapnout zobrazování těchto obrázků podle toho kolik dílů si četl tak, aby ti pak třeba někdo nevyspoileroval tanec a ty jsi třeba četl zatím jenom po bouři nebo tak. Je to docela užitečné.
  • joo táák, no četl jsem všechny...čekám jak malej jára na vichry zimy :) a jakže to nastavím?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. března 2014
    @Ser Tribun Profil -> upravit profil -> ice & fire nastavení -> vybereš knížky -> uložit nastavení.

Jinak zrovna Margaery už dávno není panna, jak prokázala církevní "prohlídka" takže fantasy to být nemusí. To že neměla sex ani s jedním ze svých manželů je celkem pochopitelné, vzhledem k tomu že jeden byl gay, druhý zemřel před svatbou a třetí je dítě.

Jelikož toto je seriálové téma raději to dávám do spoileru
  • joo máš pravdu, vlastně jí fiknul ten jeden ze zlatých pláštů na přání cersei :) na to jsem uplně zapoměl
  • černokotlý...už ale nevim jakej znich
  • @Everett_Young no že byl Renly gay se úplně nepotvrdilo v knize ne ? byli tam jen náznaky ale to patří asi do jiného topicu
    jinak- Dany, Melisandra, Cersie a taky Missandei není špatná
  • @Ser Tribun
    Tomu se to myslím nepovedlo, ale ten zpěvák kterého pak umučil Qyburn určitě ano, a podle jeho přiznání (i když vynuceného) jich bylo víc
  • @DanielSvatoš GRRM to později potvrdil
  • JayJay
    upraveno 31. března 2014
    Cože? Mel bych tu nějak nečekal,... přijde mi, no "ne-z-nejmladších" kulantně řečeno... a že by byla extra hezká si nemyslím...
    To už bych třeba čekal, že se tu vyskytne pár těch mladých Freyovo dcer či vnuček... ale dát dohromady jména,... Walda (Asi ne Tlustá Walda, ale proti gustu...), Waldra,... Za sebe bych řekl, že tam by se dalo vybrat lépe, než mezi hlavními protagonistkami...
  • kdyby mi tlustou waldu taky vyvážili zlatem, tak bych si jí klidně taky naoko vzal :D
  • To je vidět, že co člověk to názor a jiný vkus - Rose Leslie, která zde získala poměrně dost kladných ohlasů se mě nelíbí ani za mák - možná proto, že Ygritte jsem si už dávno před seriálem představoval úplně jinak. A naopak - Oona, která se líbí mě, je všeobecně dost neoblíbená - a řekl bych že to bude dost ovlivněno tím, že hraje holku z Volantisu a ne literární postavu, kterou by hrát měla ;-) .
  • @Lucc Baculky jsou obecně mým koníčkem - já bych spojil příjemné s užitečným :-D .
    @Jay Mel je taková MILFka, asi to není o kráse ale o tom co vyzařuje :-)
  • prej MILFka :D :D ... dobře ty
  • No nevím, i při čtení jsem si Mel nepředstavoval jako nějakou sexy dvacítku, spíš jako takovou tu svůdnici těsně před čtyřicítkou, která přitahuje spíše charismatem ačkoli určitě vypadá stále pěkně.
  • mě teda Mel přijde přitažlivá, ale je to magor :D
  • Dle mého vkusu je to:
    1. Daenerys potažmo Emilia Clarke
    2. Cersei potažmo Lena Headey
    3. Ygritte potažmo Rose Leslie
    @Ser_Tribun Její fanatismus je jedna z věcí co mě přitahuje, určitě to patří k tomu jejímu charismatu :-)
  • Z mojeho ženského pohledu... Krásná a zajímavá je hlavně Lena Headey.

Ještě k Margaery dodám, že sice církev tvrdí, že už není panna (radši to formuluju takhle), ale tuším, že i Martin někde zmiňuje, že když holka hodně jezdí na koni, může se stát jistá nehoda a šup, už fyzicky vzato není panna. Říkám to proto, že Margaery mi přijde jako moc opatrná a chytrá na to, aby se nechala osouložit nějakým nýmandem, takže kdoví jak to je. Ta seriálová verze by klidně mohla i bordelmamá (opět jednou gratuluju scénárístům) ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.