Nejpřitažlivější ženská seriálová postava (potažmo herečka)
Nevím jestli už tu někde něco podobného neproběhlo, ale pod dojmem upoutávky na novou seriálovou sezónu mne napadlo, která herečka (nebo postava, kterou ztvárňuje) je pro mne vlastně vizuálně (a také sexuálně) nejpřitažlivější?
(Dámy jistě prominou, že jsem se jednostranně zaměřil na něžné pohlaví, ale chlapi mne v tomhle ohledu nezajímají a tak tu je prostor pro založení obdobné diskuze věnované hercům, ta ale půjde mimo mne :-)).
(Dámy jistě prominou, že jsem se jednostranně zaměřil na něžné pohlaví, ale chlapi mne v tomhle ohledu nezajímají a tak tu je prostor pro založení obdobné diskuze věnované hercům, ta ale půjde mimo mne :-)).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Sophie Turner je krásna ale ešte nie sexy nemá na to vek. Len nechápem prečo ju v seriály tak ohyzdia.
To je asi vše, Gwendoline Christie je v reály veľmi pekná no príliš vysoká na môj vkus.
S tím, že Carice je velice krásná souhlasím, ale asi nejhezčí je (v reálu a s tmavými vlasy) Lena Heady. Sophie by měla nejspíše konvertovat na islám a začít nosit burku (i když v trailerech na 4 sérii vypadá že shodila tak půl metráku váhy, což je změna k lepšímu). Oona chaplin se mi vůbec nelíbí. Tedy, ne že by kombinace černé vlasy + hnědé oči byla nějak špatná, ale u ní za to můžou takové divné obličejové rysy, ošklivý nos a taky má dost nepříjemný hlas. Jo a celkem hezká je Myranda :twisted:
1.Cersei (ale Leně to fakticky víc sluší jako tmavovlásce)
2. Ygrite
3. Daenerys (je dost hezká, ale....ten jednostraný výraz)
4. Melisandra
Rose Leslie, Lena, Emilia
Když do toho započítám výkony v seriálu a přidám charaktery postav v seriálu:
Missandei je kočka, Lena (Cersei v jejím podání můžu), Rose alá protiva Ygritte (jo ten kožešinový spacák jí celkem sedne). Sophie bohužel doplácí na strašlivé kostýmy a účesy.
Naopak na Emili s bílou parukou snažící se hrát mě bolí se dívat :D Carice mě svým ztvárněním Melisandry taky absolutně minula, pro mě totální studený psí čumák bez špetky charisma.
2. Ygritte
3. Margaery
Jelikož toto je seriálové téma raději to dávám do spoileru
jinak- Dany, Melisandra, Cersie a taky Missandei není špatná
To už bych třeba čekal, že se tu vyskytne pár těch mladých Freyovo dcer či vnuček... ale dát dohromady jména,... Walda (Asi ne Tlustá Walda, ale proti gustu...), Waldra,... Za sebe bych řekl, že tam by se dalo vybrat lépe, než mezi hlavními protagonistkami...
1. Daenerys potažmo Emilia Clarke
2. Cersei potažmo Lena Headey
3. Ygritte potažmo Rose Leslie
Ještě k Margaery dodám, že sice církev tvrdí, že už není panna (radši to formuluju takhle), ale tuším, že i Martin někde zmiňuje, že když holka hodně jezdí na koni, může se stát jistá nehoda a šup, už fyzicky vzato není panna. Říkám to proto, že Margaery mi přijde jako moc opatrná a chytrá na to, aby se nechala osouložit nějakým nýmandem, takže kdoví jak to je. Ta seriálová verze by klidně mohla i bordelmamá (opět jednou gratuluju scénárístům) ;-)