Nejpřitažlivější ženská seriálová postava (potažmo herečka)

upraveno 31. března 2014 v Seriál Hra o trůny
Nevím jestli už tu někde něco podobného neproběhlo, ale pod dojmem upoutávky na novou seriálovou sezónu mne napadlo, která herečka (nebo postava, kterou ztvárňuje) je pro mne vlastně vizuálně (a také sexuálně) nejpřitažlivější?
(Dámy jistě prominou, že jsem se jednostranně zaměřil na něžné pohlaví, ale chlapi mne v tomhle ohledu nezajímají a tak tu je prostor pro založení obdobné diskuze věnované hercům, ta ale půjde mimo mne :-)).
2

Komentáře

• @Everett_Young @svoa00 Toto co píšete o Margaery vychází z Hostiny/Tance nebo těch Vichrových kapitol, které nečtu? Teď nevím, jestli jsem na to (že se konala prohlídka a měla nějaké výsledky) zapomněla, nebo to ještě nevím. :anxious:
  • @CervenKa já taky ty uvolněné kapitoly nečtu, mám pocit, že to bylo zmíněno někde v Hostině?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Myslím, že to bylo v Tanci. Kapitola Cersei.
  • Cersei je pěkná MILFKA, ale jen v seriálu. V civilu jako tmavovláska se mi nelíbí. Nejhezčí obličojově je asi Ygritte. Pak Dany, Sansa, Margeary. Melisandře to taky sluší. A nemějte mě za Pedobeara, ale z Aryi Stark roste taky celkem kočka (samozřejmě jen v civilu), co říkáte?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 31. března 2014
    @Stanislav Maisie je skvělá to jo, a pedofilního na tom nic není, je o rok mladší než já, je ono to jde strašně rychle ale Maisie bude za měsíc 18.

EDIT: Pardon, tak 17.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Everett_Young jenže tys ji miloval ještě když ji bylo 13 :-P
  • No jo, to bych do ní skoro neřekl. Jsem zvědavý jak jí budou do budnoucna maskovat ty ženské tvary a vydávat jí za 11ti letého "kluka" :)
  • @Thorar viz edit, seknul jsem se o rok, bude jí 17.

Mě bylo patnáct, dva roky nejsou velký věkový rozdíl, když se podíváš na páry o deset a více let starší. Navíc tehdy to bylo čistě charakterová blízkost, protože za prvé Maisie je Arye ve skutečnosti povahově dost blízko a za druhé Arya je povahově úplně perfektní co se mých měřítek týká. Vzhledově je mi z knižních verzí nejsympatičtější asi Aša (v seriálu vybraná naprosto mizerně).

Arya je mezi mými oblíbenými knižními (počítané i komiksy) ženskými postavami až na třetím místě. Na místě prvním je (a nejspíš vždycky bude) Rochelle Thallimar (z jedné takové podprůměrné scifárny co jsem měl strašně rád když mi bylo tak třináct, když jsem to četl loni znovu přišlo mi to jako ohromě nelogické, ale postava Rochelle pro mě zůstala pořád skvělá) a na druhém místě není nikdo jiný než Revy - nejšílenější stroj na zabíjení všech dob (vážně, ona je jako kdyby jste zkřížili Ramsayho Boltona s Leem Bonhartem a výsledek jste od mala vedli k tomu že má právo neomezeně likvidovat koho chce)

• u mne je to na 1. místě určitě serialová Roslin Frey, tim že si Robb radši vybral nějakou volanťanku s kterou si pak ve stanu uživali hru na chlípnou zdravotní sestřičku si to u mne pěkně podělal, mohl mít hezčí nevěstu a ještě by kvuli tomu neprohrál válku (Talisa ošklivá nebyla ale nejsem moc na tyhle jižanský typy). Co se knižní Jeine Westerling týče, žadnou konkretní fyzickou představu o ní nemam, ale to něco málo z popisu mi víc sedí na serialovou Roslin než na Talisu. Na druhem místě je Carice jako herečka Mell, schválně řikam herečka, protože v realu vypadá 10x líp než v seroši. Hned za ní skoro na stejné byť už 3. pozici je Miranda (nebo jak se ta Ramsíčkova děvka jmenuje). Jediná postava, ktera se mi líbila víc v knize (co se vzhledu týče) je Aša, kterou jsem si vysnil poměrně hezkou v rámci popisu a role válečnice. Jinak dost často v serialu vystupujou různé děvky, ale jediná která se mi líbila a byla u mne hodna zapamatování byla slečna s kterou si užíval (respektive snažil užívat) Bronn, když ho vyrušil Podrik
    PS: Roslin byla tušim neteř lorda Freye, mohl by mi někdo na 100% říct jestli teda spadala do první dohody, kterou měl Frey s Robbem? Už si nepamatuju jestli si mohl vybrat dceru, nebo prostě obecně nějakou Freyku...
  • @Marek Hurá, tak nejsem jediný komu přijde Myranda hezká :-D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. března 2014
    @Marek Myslím, že si mohl vybrat kterou chtěl.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 31. března 2014
    Everett_Young napsal(a):

No nevím, i při čtení jsem si Mel nepředstavoval jako nějakou sexy dvacítku, spíš jako takovou tu svůdnici těsně před čtyřicítkou, která přitahuje spíše charismatem ačkoli určitě vypadá stále pěkně.

Při čtení taky, ale je tam několikrát výslovně zmíněno, že je mladá.

Co se Myrandy týče, pozor: Myranda was once married. Her husband died while having sex with her :)
  • upraveno 31. března 2014
    @flanker27: to se týká Mirandy Royce - seriál sice nesleduji, ale dost pochybuji, že by tam dali prostor takové vedlejší postavě..

EDIT: z první a druhé série seriálu považuji za jednoznačně nejpřitažlivější ženu "fiktivní" děvku Ross. V civilu vypadá tak o dvě třídy lépe než zbylé seriálové herečky.

Carice pojala svoji roli imo dost nešťastně, přitom třeba v Černé knize působí přitažlivě a rozhodně to není pouze tím, že tam byla mladší.
  • @Ugla Ne, Miranda Royce v seriálu není, ale je tam Myranda - Ramsayho psychopatická asistentka která mu vaří....vepřové klobásy (a další lahůdky z Theona) :-D

image

@flanker.27 Married nemarried, stačí kouknout koho jsem uvedl jako svojí druhou nejoblíbenější knižní postavu a je asi jasné, že tohle pro mě moc velká překážka není :-)
  • Everett_Young napsal(a):

@Thorar viz edit, seknul jsem se o rok, bude jí 17.

Mě bylo patnáct, dva roky nejsou velký věkový rozdíl, když se podíváš na páry o deset a více let starší. Navíc tehdy to bylo čistě charakterová blízkost, protože za prvé Maisie je Arye ve skutečnosti povahově dost blízko a za druhé Arya je povahově úplně perfektní co se mých měřítek týká. Vzhledově je mi z knižních verzí nejsympatičtější asi Aša (v seriálu vybraná naprosto mizerně).

Arya je mezi mými oblíbenými knižními (počítané i komiksy) ženskými postavami až na třetím místě. Na místě prvním je (a nejspíš vždycky bude) Rochelle Thallimar (z jedné takové podprůměrné scifárny co jsem měl strašně rád když mi bylo tak třináct, když jsem to četl loni znovu přišlo mi to jako ohromě nelogické, ale postava Rochelle pro mě zůstala pořád skvělá) a na druhém místě není nikdo jiný než Revy - nejšílenější stroj na zabíjení všech dob (vážně, ona je jako kdyby jste zkřížili Ramsayho Boltona s Leem Bonhartem a výsledek jste od mala vedli k tomu že má právo neomezeně likvidovat koho chce)
    Že je seriálová Aša oproti té knižní sexy válečnici úplně otřesná, o tom žádná, to asi každý vidí.
    Když už jsi tu nakousl oblíbené komiksové hrdinky, já už drahně let platonicky miluji Serpieriho Druunu - co naplat, mám prostě radši submisivnější typy (a pokud jsou to ještě k tomu kypré černovlásky jako Druuna, není co řešit).

• @Everett_Young Ta vaše Myranda mi trochu připomíná tuhle českou herečku
    takže tu máme Ladies,
    Miss of GoT :P :

Margaery
    Sansa
    Shae
    + Ross
    Daenerys (+ tie jej 2 dámy)
    Ygritte
    Asha(?)
    +Myranda
    Mellisandra

+ adalšie ?
    :oops:

mená si nepamatám
    :\"> :-\"

btw. tá rola Mell by sa perfektne, po takmer všetkích stránkach, hodila pre (možno menej známu) Myléne Farmer ;
  • @Everett_Young: Tvůrci seriálu zjevně vsadili na jistotu a vymýšlejí si vlastní postavy - u těch asi tolik nevadí, když jejich představitelé neumějí hrát.. Každopádně bych upřednostnil tu Randu Royce, i po stránce vzhledové.
  • @Ugla No, jenže u tvůrců to jaksi moc nefunguje. Ross je hrozná, Talisa zrovna tak a Myranda...no to je snad jediná vymyšlená postava ke které necítím averzi a hlavně konečně si má chudáček Ramsíček u koho vylévat srdíčko.
  • @Alef_peAlef Myléne Farmer by se na Mell vizáží opravdu dost hodila, ale to by si tu určitě zase leckdo stěžoval na její věk :-) .
    Ad Margaery - já prostě tuhle Boleynovic štětku nesnáším, já za to nemůžu, ale v tomhle :spike: jsem kdysi :king: Jindrovy musel zatleskat :applause: :-D .
  • @Crocuta myslím, že aj vekovo by sa hodila -však práveže v jej takmer cca 50tke vypadá aj tak o dobrích 15 -20 let líp, amladšie :o

+ ešte Ross, pridávam do zoznamu

Myrandu som tuším ani nevidel v seriáli (alebo som nevšimol,
    a tiež Missandei ? :-k ?
  • @Alef_peAlef Správně, Ross byla kočka, škoda, že chudinka skončila jako ježek. A Talisa totéž - mé oblíbenkyně často stihne dost ošklivý konec, snad to alespoň Dany ustojí :-) .
    Myranda: např. 3. sezóna, 8. část, scéna s Theonovou kastrací - tady Myranda s kámoškou předvedla krásný full frontal, (i když moje gusto ona zrovna není).
    Missandei - Danyina tlumočnice, tady dost hezká holka na prahu dospělosti, v knize ještě malá holčička, byť jazykově výborně vybavená (ségra několika Neposkvrněných).
    Crocuta napsal(a):

@Alef_peAlef Správně, Ross byla kočka, škoda, že chudinka skončila jako ježek. A Talisa totéž - mé oblíbenkyně často stihne dost ošklivý konec, snad to alespoň Dany ustojí :-) .
    Myranda: např. 3. sezóna, 8. část, scéna s Theonovou kastrací - tady Myranda s kámoškou předvedla krásný full frontal, (i když moje gusto ona zrovna není).
    Missandei - Danyina tlumočnice.

presne, héj, to sú aj moje oblíbenkyne! :D len škoda ich moc :( :/
    a vlastne ani Talissu nemám ešte v zozname ;p

Myranda, missandei -aha, už viem,

no vidím že je už načase si dať sériový GoT-maratón :p,
    nech to do 6.4. mám zopáknuté D)
  • Tak mne napadá, když to zrekapituluji, mám ve svých oblíbenkyních samé herečky, které v seriálu odhalily nejen svou duši, ale zejména tělo - tedy (zatím) kromě Leny Headey, ale co není může být. Pokud se tvůrci seriálu dostanou dostatečně daleko, určitě nebudu jediný, kdo si náramně užije Cerseinu královskou procházku :-D .
  • @Crocuta Lena má ve smlouvě jakýsi dodatek o možnosti nesvlékání, takže tu scénu buď udělají jinak, nebo musejí sehnat nějakou zastupující herečku
  • Při natáčení pilotu byla Lena Heady těhotná, možná i proto měla dublérku. :-)
    Nicméně v jednom rozhovoru řekla, že pokud to pro postavu Cersei bude klíčové, že by se i svlékla (podle mě tuší, co jí čeká).
  • @Everett_Young Tak to ať jdou do háje! A já se na ni tak těšil :twisted: . Že v tomhle seriálu angažovali nějakou herečku s podobným dodatkem se tedy divím - oproti knize jsou tyhle scény jednou z jeho největších deviz!!!
  • @sveva Aha, tak to jo :dance: .
  • @Crocuta Nahou Catelyn před krbem také vynechali.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.