Nejpřitažlivější ženská seriálová postava (potažmo herečka)
Nevím jestli už tu někde něco podobného neproběhlo, ale pod dojmem upoutávky na novou seriálovou sezónu mne napadlo, která herečka (nebo postava, kterou ztvárňuje) je pro mne vlastně vizuálně (a také sexuálně) nejpřitažlivější?
(Dámy jistě prominou, že jsem se jednostranně zaměřil na něžné pohlaví, ale chlapi mne v tomhle ohledu nezajímají a tak tu je prostor pro založení obdobné diskuze věnované hercům, ta ale půjde mimo mne :-)).
(Dámy jistě prominou, že jsem se jednostranně zaměřil na něžné pohlaví, ale chlapi mne v tomhle ohledu nezajímají a tak tu je prostor pro založení obdobné diskuze věnované hercům, ta ale půjde mimo mne :-)).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: Pardon, tak 17.
Mě bylo patnáct, dva roky nejsou velký věkový rozdíl, když se podíváš na páry o deset a více let starší. Navíc tehdy to bylo čistě charakterová blízkost, protože za prvé Maisie je Arye ve skutečnosti povahově dost blízko a za druhé Arya je povahově úplně perfektní co se mých měřítek týká. Vzhledově je mi z knižních verzí nejsympatičtější asi Aša (v seriálu vybraná naprosto mizerně).
Arya je mezi mými oblíbenými knižními (počítané i komiksy) ženskými postavami až na třetím místě. Na místě prvním je (a nejspíš vždycky bude) Rochelle Thallimar (z jedné takové podprůměrné scifárny co jsem měl strašně rád když mi bylo tak třináct, když jsem to četl loni znovu přišlo mi to jako ohromě nelogické, ale postava Rochelle pro mě zůstala pořád skvělá) a na druhém místě není nikdo jiný než Revy - nejšílenější stroj na zabíjení všech dob (vážně, ona je jako kdyby jste zkřížili Ramsayho Boltona s Leem Bonhartem a výsledek jste od mala vedli k tomu že má právo neomezeně likvidovat koho chce)
PS: Roslin byla tušim neteř lorda Freye, mohl by mi někdo na 100% říct jestli teda spadala do první dohody, kterou měl Frey s Robbem? Už si nepamatuju jestli si mohl vybrat dceru, nebo prostě obecně nějakou Freyku...
Co se Myrandy týče, pozor: Myranda was once married. Her husband died while having sex with her :)
EDIT: z první a druhé série seriálu považuji za jednoznačně nejpřitažlivější ženu "fiktivní" děvku Ross. V civilu vypadá tak o dvě třídy lépe než zbylé seriálové herečky.
Carice pojala svoji roli imo dost nešťastně, přitom třeba v Černé knize působí přitažlivě a rozhodně to není pouze tím, že tam byla mladší.
@flanker.27 Married nemarried, stačí kouknout koho jsem uvedl jako svojí druhou nejoblíbenější knižní postavu a je asi jasné, že tohle pro mě moc velká překážka není :-)
Miss of GoT :P :
Margaery
Sansa
Shae
+ Ross
Daenerys (+ tie jej 2 dámy)
Ygritte
Asha(?)
+Myranda
Mellisandra
+ adalšie ?
:oops:
mená si nepamatám
:\"> :-\"
btw. tá rola Mell by sa perfektne, po takmer všetkích stránkach, hodila pre (možno menej známu) Myléne Farmer ;
Ad Margaery - já prostě tuhle Boleynovic štětku nesnáším, já za to nemůžu, ale v tomhle :spike: jsem kdysi :king: Jindrovy musel zatleskat :applause: :-D .
+ ešte Ross, pridávam do zoznamu
Myrandu som tuším ani nevidel v seriáli (alebo som nevšimol,
a tiež Missandei ? :-k ?
Myranda: např. 3. sezóna, 8. část, scéna s Theonovou kastrací - tady Myranda s kámoškou předvedla krásný full frontal, (i když moje gusto ona zrovna není).
Missandei - Danyina tlumočnice, tady dost hezká holka na prahu dospělosti, v knize ještě malá holčička, byť jazykově výborně vybavená (ségra několika Neposkvrněných).
a vlastne ani Talissu nemám ešte v zozname ;p
Myranda, missandei -aha, už viem,
no vidím že je už načase si dať sériový GoT-maratón :p,
nech to do 6.4. mám zopáknuté D)
Nicméně v jednom rozhovoru řekla, že pokud to pro postavu Cersei bude klíčové, že by se i svlékla (podle mě tuší, co jí čeká).