HBO zná konec sagy Písně Ledu a Ohně.
Tuto informaci uvedlo jak HBO, tak v zahranicnich rozhovorech tvurci serialu David Benioff a D. B. Weiss a dokonce to uvedl i sam G. R. R. Martin, pravdepodobne v navaznosti na neustale fanouskovske spekulovani o jeho zdravotnim stavu. Bylo uvedeno, ze spisovatel popsal serialovym tvurcum zakladni dejove kontury az do konce vypraveni a odhalil pak zakonceni celeho cyklu Pisen ledu a ohne. Jedna se o bezpecnostni pojistku proti neocekavanym udalostem. Tak a teď jsem zvědav ???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To už se tu několikrát probíralo. :-) Možná to bude jediný způsob, jak se nějak ten konec (v obrysech) dozvědět...
@M1on Pokud tě Kulhánek baví tak rozhodně ano.
btw má cenu si koupit vyhlídku ?:D
David a Dan mi říkali, že se s vámi setkali, aby si ujasnili některé věci, protože vám se seriálem už pomalu šlapou na paty.
Ano, je to alarmující.
Řekl jste jim, kam příběh směřuje?
Jisté věci vědí. Něco jsem jim řekl. Mají určité informace, ale ďábel je v detailech. Můžu jim zhruba načrtnout, co zamýšlím, ale ty detaily tam ještě nejsou. Pořád doufám, že je nenechám mě dohonit.
Jinak ano, tímhle si nechává trochu otevřená vrátka... ale už jsem tu někde psala, že dle mého to zas tak odlišné nebude - to, které hlavní postavy přežijou a které ne.To jsou právě ty 'hrubé obrysy'...
Svevo moc díky za článek. To je to co jsem byl zvědav. :DD
@Jay A já si myslela, že to bude všem jasný, když si dám do nicku "Eva"... :-(
Dělala jsem si pochopitelně legraci. A ne, můj nick nemá se jménem vůbec nic společného. I když moje jméno taky obsahuje 2x A a 1x E, tak je to opravdu jen náhoda :)
@Everett_Young
Jeden z producentů už zhruba před rokem mluvil o tom, že dostanou asi jen 7 sérií.
To by uhodl i slepec. 8-)