Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire

upraveno 8. dubna 2014 v Seriál Hra o trůny
1246710

Komentáře

• @sveva: Jak asi? Ta technologie se jmenuje DDITT - "D'n'D Instant Traveling Teleport"
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. června 2014
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sveva Podľa mňa je podstatný kpreukázaniu dôvodu Cerseiných obáv, ak z nej urobia ešte väčšiu alkoholičku, pôjde to ruka v ruke na ceste do jej lbáznovstva.
  • Tak tohle vlákno jsem dnes navštívil poprvé... Lidi, to si snad děláte prdel s tím co všechno má NEBÝT v další sérii. Oni chtí vynechat Arianne, nejvíc sexy postavu celé Písně? Tak to ať už jdou do prdele, kriplové :evil: . J. do Dorne? Mišuge hijos de las putas! :wall: :spike: :onfire:
  • Ah to je otrasné, a z toho druhého herca mi je strašne smiešno :D to sú také výrazy tváre a tón hlasu ako keď sa snažíš zbaliť dievča, ale robíš to naschvál trápne a okato aby si ju pobavil.
  • @speedy Tak já jsem si vždy myslel že Areo Hotah je černoch a ani nevím proč :D
  • Tak oni vořežou Dorne? Žádný problém u mě. Epizodky, které nikam nevedou (Ariannin výlet tam a zase zpátky, Quentynův výlet jenom tam a tucty mladých háďat, které se jenom pletou) a celkově rod dobrý jenom na to aby dodal mladému Griffovi nějaké meče do začátku. To mi vážně chybět nebude. PS: Dorana mám celkem rád, ale ten zbytek mě dost irituje.
    Vynechání Griffů si nedovedu představit. To by bylo těžké wtf. Zatím pouze spekulace, takže jsem celkem klidný.
  • Nemá náhodou byt areo hotah tmavší pleti i v knize? Já ho tak mam zafixovaného...
  • Nepíše sa nič o jeho pleti, len že mal biele vlasy a fúzy. Tak ja som si ho tiež predstavoval celého bieleho. Neviem si veľmi predstaviť černocha s bielymi vlasmi a fúzmi (aj keď viem že existujú lol)
  • Ostatně, podle toho, že je z Norvosu (o dost severněji než Dorne, přibližně na úrovni KL), tak bych jej úplně jako černého nečekal... Ale D'n'D jej případně klidně přepíšou na import z Letních ostrovů, tak jaký problém, že...? :o)
  • Ale teď vážně... Čemu to vadí? A přestat kvůli tomu sledovat seriál? Tomu se můžu jen smát :D
  • @Mellien Čemu by vadilo ho úplně vynechat? ;-)
  • @Miya Samozřejmě že u některých postav to bude trochu problém, třeba u Sansy a Brana. Ty v příštích dvou sériích určitě uvidíme sporadicky. Naopak u některých je ještě materiálu, na kterém můžou stavět, spousta, takže bude stačit soustředit se na ně. Arya, Cersei, Marge, Tyrion, Daenerys Theon... u Jona a Jaimeho si budou muset trochu pohrát, ale i ty můžeme vidět dost. Materiál na příští dvě série je rozhodně dost.

@Mellien Ptáš se mě, jestli jsme tu všichni na fóru rasisti? Dneska mám náš kolektivní mozek a odpovídám, že ano, samozřejmě. Osobně mi ale ani jeden z možných představitelů na tu roli nesedne.
  • Tak to jsem rad, ze je to jen otázkou vkusu... Mně se naopak kandidáti líbí :) ale uvidíme, jak to ještě bude. Nechtěl sem nikoho škatulkovat, jen mě dostal názor: černej areo = končím se seriálem, Toť vše :D
  • @Mellien
    Popravdě... Jakmile jsem viděl, že V kruhu koruny je vévoda z Yorku černoch, přešla mne chut se na to dívat. Podobně tady. Už Xara jsem těžko snášel, když měl být bílý, jemný atd.
    Jen doufám, že nátlaku nepodlehnou i v tom Kingdom Come: Deliverance. Američani by byli schopní tam narvat černého Zikmunda a jeho bratr Václav by mohl být rovnou Asiat :D

Vynechání Arianne je samozřejmě větší rána ;-)
  • @Mellien jeden človek napísal že mu vadí vynechanie Arianny a začernenie Area a už sme všetci rasisti.
  • upraveno 5. června 2014
    Ještě jednou, já tu nikoho neškatulkuju. Názor beru, každý má svůj. Jen mi přišla divná ta pomalu histerie proti hotahovi. Tak to neber jako útok na sebe
  • @speedy On je ten vévoda z Yorku nejenom černoch, ale je špatně zahraný. Navíc to má ve skutečnosti být Aumerle, který v Kruhu koruny zabije Richarda II. Mohl to být docela hezký vedlejší příběh o vykoupení. Ale pokud zavřeš oči, kdykoliv se na obrazovce objeví černý vévoda z Yorku, tak stojí za to se na Jindřicha V. podívat =D V Kingdom Come to můžou vyřešit třeba Maury.

Žasnu, proč tolik lidí oplakává možnou nepřítomnost Arianne. Sundat šaty a předvádět sex s kýmkoliv a kdekoliv může kdokoliv z Písečných hadů.
  • Ježišmárja zase se tu puristům hroutí celý seriál kvůli tomu, že postava co se duležitosti tak možná třetí/čtvrté kategorie není odtama, kde je v knížce. V případě toho Area je to navíc naprosto, ale vážně n-a-p-r-o-s-t-o, irelevantní informace. Za to produkci to nic nestojí a aspoň budou mít zase na chvíli pokoj od recenzí, kde se podivují, proč je to seriál plný bělochů, když se to odehrává na dvou kontinentech...Vůbec se jim nedivím.
  • @Nitpicker Zapomněl sis dneska vzít prášky na hysterii, nebo jsi komentáře jenom přelétnul očima?

@speedy Speciálně pro tebe - jukni se, kdo bude v druhé sérii V kruhu koruny hrát Markétu z Anjou. Je mi fuk, že třeba v Romeovi a Julii bude Julie černá, ale aspoň v historických hrách by si to Britové mohli odpustit. Aspoň na mě to působí dost komicky.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2643407/Sophie-reigns-cursing-queen-BAZ-BAMIGBOYE-actress-Okonedos-latest-star-turn-BBCs-Shakespeare-spin-offs.html
  • @svoa00 Myslíš třeba tohle? Speedy: "Neobsazením Arianne a začerněním Hotaha mne už asi doopravdy definitivně jako diváka ztratili. "
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.