Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire
Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire
Hra o trůny si hned prvním dílem připsala rekord v podobě 6,6 milionu diváků na první odvysílání (3. řada měla cca 4,4 milionu). Očekává se, že během této řady dojde k překonání historického rekordu kabelových telvizí – ten drží seriál HBO The Sopranos, který už pomalu předává trůn.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ale minimálně Arianne si přece nemůžou nechat ujít. Proč by vynechali postavu, která
Jinak tipuju, že jestli do Dorne nakonec pojede
A ještě k tomu flashbacku s Cersei. Jestli je to pravda, tak by to mohlo znamenat, že to proroctví bude mít ještě nějakou roli. Tak trochu se bojím, že to bude zase souviset s něčím v nevydaných knihách.
No, já bych se vůbec nedivil, kdyby se pod "Obara se utká s někým jiným" skrýval hromadný sex Trystana a všech Písečných hadů ;-)
Neobsazením Arianne a začerněním Hotaha mne už asi doopravdy definitivně jako diváka ztratili. Tuhle sérii ještě vydržím (za předpokladu, že si dřív nevyškrábu oči), ale do další nepůjdu.
Leda, že by Dorana opravdu hrál komandér Adama :D
1.
2.
Vynechání Griffů si nedovedu představit. To by bylo těžké wtf. Zatím pouze spekulace, takže jsem celkem klidný.
A taky je možný, že se objeví až v šestý sérii, ale tak nějak nevím, co vlastně v těch dvou sériích chtějí všechno točit, když u některých postav už teď hodně postoupili, podle mě musí 6. hodně zasáhnout do Vichrů... :-k
@Mellien Ptáš se mě, jestli jsme tu všichni na fóru rasisti? Dneska mám náš kolektivní mozek a odpovídám, že ano, samozřejmě. Osobně mi ale ani jeden z možných představitelů na tu roli nesedne.
Popravdě... Jakmile jsem viděl, že V kruhu koruny je vévoda z Yorku černoch, přešla mne chut se na to dívat. Podobně tady. Už Xara jsem těžko snášel, když měl být bílý, jemný atd.
Jen doufám, že nátlaku nepodlehnou i v tom Kingdom Come: Deliverance. Američani by byli schopní tam narvat černého Zikmunda a jeho bratr Václav by mohl být rovnou Asiat :D
Vynechání Arianne je samozřejmě větší rána ;-)
Žasnu, proč tolik lidí oplakává možnou nepřítomnost Arianne. Sundat šaty a předvádět sex s kýmkoliv a kdekoliv může kdokoliv z Písečných hadů.
Tak jo, možná si na to díky tobě najdu čas :D
Arianne mám prostě rád jako postavu (může za to z části i její přítomnost ve stolním a karetním Agotu). To že měla románek s Arysem je jen příjemný bonus :D
@speedy Speciálně pro tebe - jukni se, kdo bude v druhé sérii V kruhu koruny hrát Markétu z Anjou. Je mi fuk, že třeba v Romeovi a Julii bude Julie černá, ale aspoň v historických hrách by si to Britové mohli odpustit. Aspoň na mě to působí dost komicky.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2643407/Sophie-reigns-cursing-queen-BAZ-BAMIGBOYE-actress-Okonedos-latest-star-turn-BBCs-Shakespeare-spin-offs.html