Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire

upraveno 8. dubna 2014 v Seriál Hra o trůny
imageHra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire

Hra o trůny si hned prvním dílem připsala rekord v podobě 6,6 milionu diváků na první odvysílání (3. řada měla cca 4,4 milionu). Očekává se, že během této řady dojde k překonání historického rekordu kabelových telvizí – ten drží seriál HBO The Sopranos, který už pomalu předává trůn.

Read the full story here

1246710

Komentáře

• @sveva: Jak asi? Ta technologie se jmenuje DDITT - "D'n'D Instant Traveling Teleport"
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. června 2014
    Hele, je přece nesmysl, aby vynechali Arianne, Quentyna i oba Griffy a skrouhli (nebo taky vynechali) Greyjoye... Hmm, nesmysl? Aha, moment! Ale o čem by pak tu sérii točili? O Cersei střídající sebelítost a sebestřednost s
    Taenou v posteli
    ? Aha, moment...
    Ale minimálně Arianne si přece nemůžou nechat ujít. Proč by vynechali postavu, která
    si to rozdává se dvojčaty
    ? Blbě položená otázka. Jak by vůbec mohli vynechat takovou postavu?!
    Jinak tipuju, že jestli do Dorne nakonec pojede
    Jaime
    , tak s ním
    bude cestovat Bronn
    a ten by mohl být tím soupeřem pro Obaru.

A ještě k tomu flashbacku s Cersei. Jestli je to pravda, tak by to mohlo znamenat, že to proroctví bude mít ještě nějakou roli. Tak trochu se bojím, že to bude zase souviset s něčím v nevydaných knihách.
  • @svoa00 nebo se na tu zbytečnou cestu
    do Meerenu úplně vyserou a nebude žádný syn slunce medium propečený
  • @Nevada Tak všechno jsou to čisté spekulace, ten seznam nových postav s největší pravděpodobností není kompletní. Ale něco mi říká, že by tohohle všeho byli schopní. =D
    Jestli mě připraví o Goldenhand the Just a Griffy, tak bude 5. série utrpením, které nevím, jestli vydržím. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @sveva Podľa mňa je podstatný kpreukázaniu dôvodu Cerseiných obáv, ak z nej urobia ešte väčšiu alkoholičku, pôjde to ruka v ruke na ceste do jej lbáznovstva.
  • image
    No, já bych se vůbec nedivil, kdyby se pod "Obara se utká s někým jiným" skrýval hromadný sex Trystana a všech Písečných hadů ;-)
    Neobsazením Arianne a začerněním Hotaha mne už asi doopravdy definitivně jako diváka ztratili. Tuhle sérii ještě vydržím (za předpokladu, že si dřív nevyškrábu oči), ale do další nepůjdu.
    Leda, že by Dorana opravdu hrál komandér Adama :D
  • Objevili se dva Trystani... Tady jsou odkazy, ale časem to asi stáhnou:
    1.
    2.

Vypadá to na románek Trystane+Myrcella... čím dál lepší. =D

• Tak tohle vlákno jsem dnes navštívil poprvé... Lidi, to si snad děláte prdel s tím co všechno má NEBÝT v další sérii. Oni chtí vynechat Arianne, nejvíc sexy postavu celé Písně? Tak to ať už jdou do prdele, kriplové :evil: . J. do Dorne? Mišuge hijos de las putas! :wall: :spike: :onfire:
  • Ah to je otrasné, a z toho druhého herca mi je strašne smiešno :D to sú také výrazy tváre a tón hlasu ako keď sa snažíš zbaliť dievča, ale robíš to naschvál trápne a okato aby si ju pobavil.
  • @speedy Tak já jsem si vždy myslel že Areo Hotah je černoch a ani nevím proč :D
  • Tak oni vořežou Dorne? Žádný problém u mě. Epizodky, které nikam nevedou (Ariannin výlet tam a zase zpátky, Quentynův výlet jenom tam a tucty mladých háďat, které se jenom pletou) a celkově rod dobrý jenom na to aby dodal mladému Griffovi nějaké meče do začátku. To mi vážně chybět nebude. PS: Dorana mám celkem rád, ale ten zbytek mě dost irituje.
    Vynechání Griffů si nedovedu představit. To by bylo těžké wtf. Zatím pouze spekulace, takže jsem celkem klidný.
  • Nemá náhodou byt areo hotah tmavší pleti i v knize? Já ho tak mam zafixovaného...
  • Nepíše sa nič o jeho pleti, len že mal biele vlasy a fúzy. Tak ja som si ho tiež predstavoval celého bieleho. Neviem si veľmi predstaviť černocha s bielymi vlasmi a fúzmi (aj keď viem že existujú lol)
  • Ostatně, podle toho, že je z Norvosu (o dost severněji než Dorne, přibližně na úrovni KL), tak bych jej úplně jako černého nečekal... Ale D'n'D jej případně klidně přepíšou na import z Letních ostrovů, tak jaký problém, že...? :o)
  • Ale teď vážně... Čemu to vadí? A přestat kvůli tomu sledovat seriál? Tomu se můžu jen smát :D
  • @Mellien Čemu by vadilo ho úplně vynechat? ;-)
  • Podle mě ten casting nebude kompletní, Griffa přeci nemůžou vynechat, ledaže by byl další slepá ulička a za chvíli zemře nebo se zjistí, že je to podvod :-). Ale spíš si myslím, že o něm castingu moc mluvit nebudou, páč
    má být zjevení domněle mrtvého Targaryena překvapení.
    Co se týče Dorne, tak mně osobně by ořezání taky moc nevadilo. Quentyn nedůležitej,
    vypustit ty draky a nechat se uškvařit tam může kdokoliv :-)
    Arianna o ničem, vážně mě moc nebavili. Na druhou stranu ti dva měli ukázat, že Doran se celou dobu nedrží zpátky jen tak, ale hraje si svou vlastní hru mimo ostatní. A jestli tam bude Griff, tak by tam měla být i Arianne.
    A taky je možný, že se objeví až v šestý sérii, ale tak nějak nevím, co vlastně v těch dvou sériích chtějí všechno točit, když u některých postav už teď hodně postoupili, podle mě musí 6. hodně zasáhnout do Vichrů... :-k
  • svoa00 napsal(a):

@Mellien Čemu by vadilo ho úplně vynechat? ;-)

Ničemu, ale když už tam je, tak jako vedlejší postava, o které skoro nic nevime... Tak mi řekni, cemu vadí, ze nebude bílej? To ste tu rasisti?
  • @Miya Samozřejmě že u některých postav to bude trochu problém, třeba u Sansy a Brana. Ty v příštích dvou sériích určitě uvidíme sporadicky. Naopak u některých je ještě materiálu, na kterém můžou stavět, spousta, takže bude stačit soustředit se na ně. Arya, Cersei, Marge, Tyrion, Daenerys Theon... u Jona a Jaimeho si budou muset trochu pohrát, ale i ty můžeme vidět dost. Materiál na příští dvě série je rozhodně dost.

@Mellien Ptáš se mě, jestli jsme tu všichni na fóru rasisti? Dneska mám náš kolektivní mozek a odpovídám, že ano, samozřejmě. Osobně mi ale ani jeden z možných představitelů na tu roli nesedne.
  • Tak to jsem rad, ze je to jen otázkou vkusu... Mně se naopak kandidáti líbí :) ale uvidíme, jak to ještě bude. Nechtěl sem nikoho škatulkovat, jen mě dostal názor: černej areo = končím se seriálem, Toť vše :D
  • @Mellien
    Popravdě... Jakmile jsem viděl, že V kruhu koruny je vévoda z Yorku černoch, přešla mne chut se na to dívat. Podobně tady. Už Xara jsem těžko snášel, když měl být bílý, jemný atd.
    Jen doufám, že nátlaku nepodlehnou i v tom Kingdom Come: Deliverance. Američani by byli schopní tam narvat černého Zikmunda a jeho bratr Václav by mohl být rovnou Asiat :D

Vynechání Arianne je samozřejmě větší rána ;-)
  • @Mellien jeden človek napísal že mu vadí vynechanie Arianny a začernenie Area a už sme všetci rasisti.
  • upraveno 5. června 2014
    Ještě jednou, já tu nikoho neškatulkuju. Názor beru, každý má svůj. Jen mi přišla divná ta pomalu histerie proti hotahovi. Tak to neber jako útok na sebe
  • @speedy On je ten vévoda z Yorku nejenom černoch, ale je špatně zahraný. Navíc to má ve skutečnosti být Aumerle, který v Kruhu koruny zabije Richarda II. Mohl to být docela hezký vedlejší příběh o vykoupení. Ale pokud zavřeš oči, kdykoliv se na obrazovce objeví černý vévoda z Yorku, tak stojí za to se na Jindřicha V. podívat =D V Kingdom Come to můžou vyřešit třeba Maury.

Žasnu, proč tolik lidí oplakává možnou nepřítomnost Arianne. Sundat šaty a předvádět sex s kýmkoliv a kdekoliv může kdokoliv z Písečných hadů.
  • @svoa00
    Tak jo, možná si na to díky tobě najdu čas :D

Arianne mám prostě rád jako postavu (může za to z části i její přítomnost ve stolním a karetním Agotu). To že měla románek s Arysem je jen příjemný bonus :D

image
  • Mellien napsal(a):

Tak mi řekni, cemu vadí, ze nebude bílej? To ste tu rasisti?

Za sebe odpovídám, že ničemu, pokud zároveň nebudou tvrdit, že je z Norvosu... a pokud nebude, tak už to nebude Areo. Prostě v dějišti knih nejvíc na jihu jsou krom Letních Ostrovů (kde jsou "černí") v Dorne a ve Slavers bay. Nevšiml jsem si, že by ani otrokáři ani otroci byli černí (bez pochyby politická korektnost), nevšiml jsem si, že by Oberyn byl černý. Černá berva pleti bez pochyby souvisí se slunečním prostředím. Jsem tedy rasista, když se podivuji, že nekoho ze severnějších krajů má hrát černoch, nebo jsem jen racionálně uvažující?
  • Ježišmárja zase se tu puristům hroutí celý seriál kvůli tomu, že postava co se duležitosti tak možná třetí/čtvrté kategorie není odtama, kde je v knížce. V případě toho Area je to navíc naprosto, ale vážně n-a-p-r-o-s-t-o, irelevantní informace. Za to produkci to nic nestojí a aspoň budou mít zase na chvíli pokoj od recenzí, kde se podivují, proč je to seriál plný bělochů, když se to odehrává na dvou kontinentech...Vůbec se jim nedivím.
  • @Nitpicker Zapomněl sis dneska vzít prášky na hysterii, nebo jsi komentáře jenom přelétnul očima?

@speedy Speciálně pro tebe - jukni se, kdo bude v druhé sérii V kruhu koruny hrát Markétu z Anjou. Je mi fuk, že třeba v Romeovi a Julii bude Julie černá, ale aspoň v historických hrách by si to Britové mohli odpustit. Aspoň na mě to působí dost komicky.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2643407/Sophie-reigns-cursing-queen-BAZ-BAMIGBOYE-actress-Okonedos-latest-star-turn-BBCs-Shakespeare-spin-offs.html
  • @svoa00 Myslíš třeba tohle? Speedy: "Neobsazením Arianne a začerněním Hotaha mne už asi doopravdy definitivně jako diváka ztratili. "
  • @Nitpicker Protože speedy mluví za všechny (puristy). A ty máš navíc právo soudit jeho názor a ani se na něj přímo neobrátit. A postava Area tam určitě nebude jenom jako další zástupce menšiny, ne ne.

image
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.