Trailer na 5. řadu Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 30. ledna 2015 v 5. řada
imageTrailer na 5. řadu Hry o trůny - Ice & Fire

Trailer na novou sérii Hry o trůny odvysílaný během speciálního promítání závěrečných dvou epizod 4. řady v kinech IMAX.

Read the full story here

«13

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Zatím jen nahrávka z kina. Jakmile se objeví na YT kanále HBO, bude to nahrazeno v lepší kvalitě.
  • 4. 12. ??? doufám že ty čísla jsou prohozený třeba kvůli USA nebo čemukoli, ale já doufám v 12. dubna!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. ledna 2015
    Je to anglický americký styl psaní data. Premiéra 12. 4. 2015 je ohlášená už pár týdnů.
  • upraveno 1. února 2015
  • hmm jako dobrý no, jenže pak to bude určite stejná katastrofa jako minulá řáda, ikdyž to bude setsakramentsky těžké překonat. Jsem zvědav, jestli uvidím další nesmyslné scény jako Ohař vs. Brienne, firebally, Jon vs. Kovadlina a další nezapomenutelné scény :)
  • @Kalam Mekhar Tak to je se vším upoutávka vždycky vypadá krásně a pak když je to venku :wall: :-@
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Kalam Mekhar jo jo, už v traileru bojuje s někým Jorah v aréně, to bude taky výživný :-D
  • upraveno 30. ledna 2015
    Who said anything about him?...takže myslím že
    Aegon
    je nadobro vyškrtnutý :D
  • Jo Oberyn a Hora sklidili úspěch, tak teď bude takový souboj v každé sérii....
    @JoeGyry spoiler ;-)
  • to vypadá že se nekoná ani Ilyrio a zastoupí ho Varys a celkově nepoznávám skoro nic ze knížky takže už vyloženě jedou svoje
  • Já jsem tam toho teda moc neviděla, akorát Mel ukázala prsa (resp. chystala se je ukázat) a to mne zas tak nebere. :-)
    @brbr Nebere? V tom případě je něco špatně... :twisted:
  • @Everett_Young Už je ukázala tolikrát, že jsou okoukané ;-)
  • Pro Everetta nebudou VanHoutenovic prsa nikdy dost okoukaná, teda dokud nenarostou prsa u Williamsů.. :D

image

Zajímalo by mě, jestli nakonec Gryf bude odtajněn a je zatím jen držen v tajnosti (vč. castu) nebo ho vyšachujou (osobně nic proti němu ale vůbec mě to nebavilo, resp. bavilo mě to jako každá tyrionova kapitola ale ta postava no.. asi už jsem to tu někde v minulosti psal)
  • pavel napsal(a):

Pro Everetta nebudou VanHoutenovic prsa nikdy dost okoukaná, teda dokud nenarostou prsa u Williamsů.. :D

Ahem...
    image
  • Dost bylo prsou; nevíte co je to za song v tom traileru..? Stylem mi to připomíná U2 ale to bude asi trefa mimo.. Jdu se kouknout jestli to někde není :)
  • Ježiši já jsem debil o dva řádky nahoru.. Ach jo :) pardon :D jdu spát, dobrou noc! :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 31. ledna 2015
    Tady máte trailer v pořádný kvalitě:

Ta holka co se řeže do palce je Myrcella?
    Ty dvě holky v lese, to bude asi Cersei a její pihatá kamarádka, co ráda do studny pro vodu chodila. :-k
  • upraveno 31. ledna 2015
    Tak to vypadá,
    že Griff, Martelovic kluk a co je nejhorší - Victarion -
    budou vyškrtnutí. Rozumím scénáristům, že příliš mnoho postav v televizním seriálu je na škodu, ale tohle mě vážně mrzí.
  • Trailer pěknej, ale stejně na to asi koukat nebudu. Když jsem stahovala 4.sérii pro bratra, tak jsem si ty díly vždycky popřetáčela. Bojím se, že tohle zesloní ještě víc. :(
    @pavel vzhledem k Varysovu "Who talked about "him"?" mi přijde úplné vyřazení pravděpodobnější.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Nikdy to nemôže byť platný trailer na GoT ak v ňom nie je aspoň raz Daenerys, ktorá hovorí niečo kúlové a prevratné o tom, čo ide urobiť.

,,I will replace injustice with justice..."

,,I am going to break the wheel..."
  • @Gepeto a "Where is he?"
    "load up"
    "Everything change"
    "What?"
  • teď jsem slyšel že ta holka co se řízne je mladá Cersie takže flashbaky asi budou
    @DanielSvatoš jelikož jsou potvrzené tak budou.
  • @Everett_Young jsem netušil že jsou potvrzené no tak pardon :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.