Soutěž o vstupenky na kinomaraton 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 3. dubna 2015 v 4. řada
imageSoutěž o vstupenky na kinomaraton 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire

I letos vám přinášíme možnost získat vstupenky na kinomaraton loňské řady Hry o trůny, který bude zakončen promítáním prvního dílu řady nové. Promítání proběhne v pátek 10. dubna a to v Praze v Bio Oko a v Brně v kině … celý článek

Read the full story here

Komentáře

• Tak už se to blíží! Jdete letos? Je tu někdo, kdo byl zatím na všech maratonech?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Hurá já vyhrál, děkuji moc icefire.cz
  • já jsem byl loni a letos se o5 poštěstilo, takže jdu=D
  • Ahoj jak prosim zjistim ze jsem vyhral? Prisel me mail od Eventbrite se vstupenkou...
    Hi Pavel, this is your order confirmation for HBO Kinomaraton čtvrté řady Hry o trůny - Brno

to znamena ze jsem vyhral vstupeku?
    Prijde me to ze to dostal kazdej kdo soutezil :)
    Diky za odpoved
  • Idete niekto na brnenský maratón? Vstup sa mi síce nepodarilo získať, ale od Artu bývam asi minútu pešo, tak ak by ste mali niekto chuť na kávu, kľudne sa zastavte. :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @up_er Potvrzení chodí jen těm, kteří registraci získali. Navíc by Ti měl přijít i mail od Aleka.

Nechápu, že i po letech stížností si to HBO neošéfuje trochu líp a neposílají potvrzení v češtině...

Mimochodem, podle reakcí na facebooku i stránkách HBO se často stane, že ne všichni přihlášení dorazí a pak na volná místa pouštějí i nepřihlášené. Takže pokud to někdo máte blízko, zkuste to i naslepo. Třeba se zadaří.
    Jo, a ještě jedna věc. Vstup je pro starší 18 let. Mladší musí ideálně přijít v doprovodu rodiče/zákonného zástupce, který udělí souhlas (a zase odkráčí), nebo s sebou mít aspoň jeho písemný souhlas.
  • up_er pod tím
    Hi Jan, this is your order confirmation for HBO Kinomaraton čtvrté řady Hry o trůny - Brno
    máš napsáno
    Here is your ticket
    a je tam volba buď mobilního lístku nebo klasického papírového.
    Já jdu na Brněnský maratón. Byl jsem i loni a je to přesně jak píše Nevada, ne všichni nahlášení se dostaví a tak pak pouštěj dle kapacity..
  • V tom pripade jsem to taky vyhral, tak diky za info, doufam ze me cas dovoli a fakt pujdu..
  • Aha tak to je dneska...je nejaka moznost ten listek nekomu dat nebo neco takovyho? Ja to dneska urcite nestiham...
    Tu vstupenku je třeba mít na promítání u sebe. Ať už v mobilu, nebo vytisklou.
    up_er napsal(a):

Aha tak to je dneska...je nejaka moznost ten listek nekomu dat nebo neco takovyho? Ja to dneska urcite nestiham...

Jistěže je to dnes. Co jiného si představuješ pod větou: Promítání proběhne v pátek 10. dubna a to v Praze v Bio Oko a v Brně v kině Art. Obě projekce začínají v 18.00.?
    Lístek je nepřenosný, protože je na jméno. U vstupu se bude prokazovat totožnost. V tom potvrzovacím mailu by měl být i odkaz na případné zrušení registrace, tak se odhlaš, aby mohl dostat šanci někdo jiný.
  • At se divam jak se divam, nic podobnyho na zruseni nevidim...
  • @up_er: z prvního kola si pamatuji, že v daný den už zrušit nešlo...
    Říkal jsem si, jestli by v takovém případě nebylo korektní (ač možná až hyperkorektní) tam v ten čas zajít a odhlásit na místě... (ale tehdá měli hodně striktně nastaveny podmínky, že kdo nepřijde má na věky věků utrum... nevím, jestli ještě funguje)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Tak, moje dojmy z mého prvního kinomaratonu. :D Docela mě zaskočil ten chaos na začátku, kdy byl pro fanoušky vytvořena jenom jedna řada a uvaděči nám říkali, že ti co jdou na kinomaraton mají vstupovat nejzadnějším vchodem, kam byla vytvořena fronta. Proč nás rovnou nepouštěli prostředním vchodem, který byl přece jen blíž vstupu do sálu dole mi zůstalo záhadou, stejně jako to, že se z půvdodně jedné fronty, díky bandě křivopřísežných zrádců staly fronty dvě. Uvaděči pouštěli v klidu i tyto přeběhlíky navzdory původním tvrzením, že se lézt má předkem. Další problém byl rozvrh, v podstatě nás začali pouštět až v 18:00, když mělo začít promítaní, při tom, dole bylo opravdu hodně místa, že se tam všichni vešli a ještě místo zbylo. Maličko bych zkritizoval i průběh soutěže o trička, kdy jsem nepochopil proč si vylosovaný nemůže vybrat tričko pro svoje pohlaví a velikost, když už je tak malá pravděpodobnost, že ho vůbec vytáhnou. Za pravdu mi dala i spousta divaků, protože se pak stávalo, že si vylosovaná čísla nepřišla cenu vyzvednout a organizatoři losovali další čísla. K samotné projekci, dost mi vadilo to sekání u každé epizody, které se nikdo nesnažil nijak vyřešit navzdory přestávkám a pak ne úplně zdařilá kvalita titulků. Příklad hovořící za všechny Varysovo: ,,What you have done? přeložit jako Co se stalo? mi nepřijde jako zcela dobrý nápad.
    Nicméně dost nezpokojeného mrmlání, protože je nutné také organizátory maratonu pochválit za to, že rozdali ty moc hezké placky se znaky všech velkých rodů s vyjímkou Arrynů a Martellů. Já abych ctil barvu, jsem si samozřejmě zvolil placku s jelenem. :D Oceňuji i plně funkční bar, kde jsem se mohl dostatečně dozásobit kafem, abych to vůbec vydržel. :DD
    A vidět Hru o trůny na velké plátně je přece jenom vynikající zažitek. Nejvíc však děkuju organizátorům za tu předpremiérovou projekci prvního dílu 5. série, kvůli kterému jsem to celé vůbec absolvoval. Rozhodně všem doporučuji, nenechte se odradit počátečními neduhy a určitě příští rok jděte. :D. Já se rozhodně vynasnažím přijít znou.
  • Bylo to super, moc díky za lupen :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.