Soutěž o vstupenky na kinomaraton 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire
Soutěž o vstupenky na kinomaraton 4. řady Hry o trůny - Ice & Fire
I letos vám přinášíme možnost získat vstupenky na kinomaraton loňské řady Hry o trůny, který bude zakončen promítáním prvního dílu řady nové. Promítání proběhne v pátek 10. dubna a to v Praze v Bio Oko a v Brně v kině … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hi Pavel, this is your order confirmation for HBO Kinomaraton čtvrté řady Hry o trůny - Brno
to znamena ze jsem vyhral vstupeku?
Prijde me to ze to dostal kazdej kdo soutezil :)
Diky za odpoved
Nechápu, že i po letech stížností si to HBO neošéfuje trochu líp a neposílají potvrzení v češtině...
Mimochodem, podle reakcí na facebooku i stránkách HBO se často stane, že ne všichni přihlášení dorazí a pak na volná místa pouštějí i nepřihlášené. Takže pokud to někdo máte blízko, zkuste to i naslepo. Třeba se zadaří.
Hi Jan, this is your order confirmation for HBO Kinomaraton čtvrté řady Hry o trůny - Brno
máš napsáno
Here is your ticket
a je tam volba buď mobilního lístku nebo klasického papírového.
Já jdu na Brněnský maratón. Byl jsem i loni a je to přesně jak píše Nevada, ne všichni nahlášení se dostaví a tak pak pouštěj dle kapacity..
Lístek je nepřenosný, protože je na jméno. U vstupu se bude prokazovat totožnost. V tom potvrzovacím mailu by měl být i odkaz na případné zrušení registrace, tak se odhlaš, aby mohl dostat šanci někdo jiný.
Říkal jsem si, jestli by v takovém případě nebylo korektní (ač možná až hyperkorektní) tam v ten čas zajít a odhlásit na místě... (ale tehdá měli hodně striktně nastaveny podmínky, že kdo nepřijde má na věky věků utrum... nevím, jestli ještě funguje)
Nicméně dost nezpokojeného mrmlání, protože je nutné také organizátory maratonu pochválit za to, že rozdali ty moc hezké placky se znaky všech velkých rodů s vyjímkou Arrynů a Martellů. Já abych ctil barvu, jsem si samozřejmě zvolil placku s jelenem. :D Oceňuji i plně funkční bar, kde jsem se mohl dostatečně dozásobit kafem, abych to vůbec vydržel. :DD
A vidět Hru o trůny na velké plátně je přece jenom vynikající zažitek. Nejvíc však děkuju organizátorům za tu předpremiérovou projekci prvního dílu 5. série, kvůli kterému jsem to celé vůbec absolvoval. Rozhodně všem doporučuji, nenechte se odradit počátečními neduhy a určitě příští rok jděte. :D. Já se rozhodně vynasnažím přijít znou.