Hra o trůny 5x02 - Dům černé a bílé - Ice & Fire
Hra o trůny 5x02 - Dům černé a bílé - Ice & Fire
Arya dorazí do Braavosu. Poda a Brienne na cestě potkají na trable. Cersei se bojí o bezpečí své dcery v Dorne a Ellaria Písek hledá pomstu za Oberynovu smrt. Stannis pokouší Jona. Rádce přemlouvá Daenerys. Scénář k epizodě napsali David … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Bůh, který má tak velkou lásku k člověku, že se poníží k smrti na kříži.
Kritici Písně ve výše zmíněných článcích - pokud už touží po zpodobnění milosrdného Boha v daném příběhu - zcela opomíjejí existenci náboženství Sedmi a jeho aspekty Matky, Panny, Kováře... - to nemá se satanismem nic společného. Ale kdo nechce vidět nevidí a raději píše bláboly za které by se nemusel stydět ani ten nejpokleslejší bulvár.
Pokud to vypustili, tak je to celkem na pytel. Ta cesta dokazovala, jak silná Valyrie byla. Aspoň na mě to zapsobilo hodně.
@Omilis Mě se Tyrionova cesta v Tanci také (na rozdíl od mnoha jiných) velmi líbila a ani chvíli jsem se při četbě o ní nenudil. Bohužel si myslím, že v seriálu pro ni asi moc místa nezbude - divácky atraktivní patrně příliš není.
Že by za tím ale byl Malíček, se mi nezdá. To by asi byla zbytečná komplikace zápletky. I když...
Já to například pochopila takto:
1) ano jsem ten samý člověk, kterého znáš ze Západozemí, ale Jaqen není mé pravé jméno. Protože já jsem nikdo a tak se ani nijak nejmenuju.
Zároveň jsem to pochopila i tak, že
2) Ne, nejsem ten člověk, kterého znáš ze Západozemi, v životě jsem tě neviděl a mám teď zrovna Jaqenův obličej.