obrázky, odkazy [seriál]

Vlákno pro sdílení obrázků a fotek inspirovaných seriálem, zobrazujících scény ze seriálu apod. Buďte ohleduplní k ostatním a nesdílejte takové odkazy v knižním vlákně . Díky.
1246717

Komentáře

• Ten první obrázek, to je doufám jen trolling =D
  • Ten obrázek s Horou a Tommenem mi připomněl něco, co mě napadlo při traileru.
    Říkala jsem si, jestli se Tommen rozhodne bojovat za Margeary a Robert Strong ho zabije. Pak jsem si ale vzpomněla, že boží soud se odehrává proti církvi, ne mezi královnami. Každopádně by to byl dobrý backfire proti Cersei.
  • Dreamer napsal(a):

Ten první obrázek, to je doufám jen trolling =D

Ale úžasnej!
  • Taak to vyzerá že malíček bude nejaký tajný agent chodcov:p Tyrion tam má zaujímavu zbroj a ta knažka vedla neho v červenom to bude asi tá ktoru stretol vo Volantise ak sa nemýlim.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Rejbek Balíček, pardon Malíček jako šéf chodců. To je snad známo již delší dobu :-)
  • AyleenAyleen Zachovejte paniku!
    Dany nám spálí další město? Ta holka vůbec nemá vztah k památkám... :onfire:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Ayleen Typická valýrijská extrémistka.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Ayleen napsal(a):

Dany nám spálí další město? Ta holka vůbec nemá vztah k památkám... :onfire:

Myslím, že upálí jen pár Dorthraků a to nikdy nění na škodu :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. dubna 2016
    Možná znáte, ale já to objevil až teď :-) Po téhle stránce docela povedený casting...
    image
  • příhodně vybraná fotka...
    image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Kam se hrabe Natálka.
  • Důkaz, jak je k nám všem čas nemilosrdný. :-)
  • Pokud budu v 77 letech vypadat jako Diana Rigg a zdraví bude v rámci možností sloužit, budu naprosto spokojená :) myslím, že vypadá skvěle a nemusí plakat nad ztrátou hladké tvářičky bez vrásek. Čas umí být mnohem neúprosnější a to hlavně v jiných aspektech života než je vzhled.
  • Umění krásně zestárnout...
  • Myslím si že klíčem je přiznání-si že je člověk starej. To teta Helena třeba nikdy nepochopí :D Nebo třeba Pilarka :D
  • upraveno 2. května 2016
    @sfik ono je celkem přirozené vypadat starej, když je člověk fakt starej :D já vím, že dnes, kdy je stáří mnohdy fuj a někteří se ho tak trošku štítí, je to nepředstavitelné, že budeme mít jednou obličej jak zmačkaný papír, ale je to normální, co se dá dělat. Mnohem nechutnější mi přijdou osoby, jako je například Madonna, která se pořád snaží dělat dojem odvázané dvacítky, to je teprv zoufalství a neúprosné působení času, když má člověk v hlavě nakydáno.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Obávám se, že jdou daleko horší věci, než vizuální stárnutí (mohla bych vyprávět, co jsem na šetřeních všechno viděla :( ).
    A Diana Rigg vypadá na 77 fakt dobře.
  • @Dreamer Ale zrovna třeba u Madonny to mám naopak, protože ona to má vydřený, obzvlášť fyzičku, že zvládá koncerty apod.

Ale jako chápu že některý ženský jako Diana vypadaj fakt dobře, udržovaně a nevypadaj jak z muzea voskových figurín, ono je i umění dobře zestárnout. Asi chápu že herečka, která ke stáru vypadá jako deadpool a chce ještě hrát apod, po nějakém tom zdokonalení sáhne. Ale nic se nemá přehánět. Celkově si pak aspoň říkám, že když tihle bohatí pacienti platí tyhle hovadinky, tak maj aspoň plastičtí chirurgové prachy, výbavu apod. na to aby opravili dítě, kterýmu rotvajler ukousne půl obličeje..
    sfik napsal(a):

Celkově si pak aspoň říkám, že když tihle bohatí pacienti platí tyhle hovadinky, tak maj aspoň plastičtí chirurgové prachy, výbavu apod. na to aby opravili dítě, kterýmu rotvajler ukousne půl obličeje..

Obávám se, že plastičtí chirurgové, kteří dělají tyhle hovadinky za prachy, po dítěti s ukousnutou půlkou obličeje ani nevzdechnou :(.
  • @sfik mě fyzička rozhodně nepohoršuje, spíš to diblíkovské vystupování, nebo když v padesáti vybalí prsa (i když pevné silikony) a obleče kalhotky a přidá lascivní gesta...takhle si dámu nepředstavuji, spíš zoufalku, která už neví, jak na sebe strhnout pozornost a zájem veřejnosti jí velmi chybí :)
  • @Dreamer Jo jo, to už je trochu moc, zajímalo by mě, kolik toho je z její hlavy (asi všechno) ale jestli spíš a jak do ní valí manažeři a takový ty pijavice... Ale jako chápu že není nesvéprávná :)
    My o vlku a vlk s holou zadnicí (nejen).
    image
    image
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Holý šít...
  • upraveno 3. května 2016
    @Krisa její obličej začíná vypadat poněkud mimozemsky...zbytek fuj. Doufám, že až jí bude sedmdesát budou fotografům preventivně praskat čočky v objektivech.
    upraveno 3. května 2016
    @Dreamer V sedmdesáti očekávám odhalený i rozkrok.
    (V Madonnině sedmdesáti, ne v mých sedmdesáti - i když se obávám, že i v té době bude Madonna ukazovat svá zákoutí.)
  • Zastřelte to někdo!
  • Odvaha... O ktorú však nestál asi naozaj nikto.
  • Jsem chvilku myslel že to je Uriel Kratochvílová :D
  • abychom nebyli tolik OT, stejná akce, minulý rok...
    image
    @Dreamer Daleko, předaleko lepší!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.