Kvíz ze světa ledu a ohně - Ice & Fire
Kvíz ze světa ledu a ohně - Ice & Fire
Ověřte si své znalosti z Písně ledu a ohně a doprovodných knih v kvízu čítajícím 111 otázek. Zaměření testu se týká jak aktuálního děje ságy, tak i její historie, která je zachycená v knihách Svět ledu a ohně, Rytíř Sedmi … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
P.S. dík za toho Hodora, alespoň si nepřipadám jako úplný ignorant =D
Jinak překlepy: "Tarth" a "svědci" - v jednom tam t chybí, v druhém nahrazuje "d"
A s těma vizema bych byl opatrný - "Stannis" i "Rhaegar" jsou spíše interpretace (jakkoli věrohodné), než co viděla... myslím, že Rhaegara nejspíše viděla ve vizích dvakrát, ale nepamatuji si, že by zmínila, že se jedná o toho samého člověka... ale to jen spekuluju, jak říkám, v tom bych byl opatrný...
Ale jinak NÁŘEZ, fakt klobouk dolů.
Jinak dostala mě otázka na výšku Zdi - První reakce byla "To vím naprosto přesně - xyz", no jo, jenže taková varianta mi tam chyběla a bylo tam jen "xyz + 100" a "xyz - 100" a teď babo raď (ale trefil jsem).
Inak ja som mal možno dobrú polovicu tipovačiek dobre, pri niektorých sa dalo ísť vylučovacou metódou a potom sa vyberalo tak z dvoch.
Jinak celkově suma sumárum 40 bodů, ale v podstatě můžu napsat že jsem je věděl, protože čistě "TYP" mi nevyšel žádný snad.
@Monte Karstark kolik bodů jsi měl ty? :D
ale kdo kde bojoval? a kdo dokáže vyvolat krakatice z moře, to fakt nedávám :-)
Ale to je normální, někdy koukám na film a až na konci si všimnu, že jsem ho možná už viděla.
Takže přečíst si ságu znova - to bude vzrůšo plné překvapení :)
Velký dík a pochvala @Monte Karstark