Hodnocení 11. kola fan povídek - Ice & Fire

upraveno 3. ledna 2016 v Povídky
imageHodnocení 11. kola fan povídek - Ice & Fire

Na přečtení a zhodnocení čeká 11 povídek. Hodnocení bude probíhat do 29. února 2016. Můžete rozdat maximálně 20 bodů (samozřejmě je možno dát i méně). Jednotlivým povídkám lze udělit nejvíce 5 bodů. Pozor, pokud někdo překročí při bodování celkový limit, … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jako obvykle, kdybyste si všimli nějaké chyby, kterou chcete opravit, nebo která vznikla při zpracování, dejte mi vědět do pošty. Ať se líbí :)
  • Slušný počet :-) Už se těším na čtení. A díky za rychlé zpracování! :-)
    Mám takový návrh ke komentování... Někteří autoři se snaží o budování napětí či vytvoření překvapivého momentu, což se ale ztratí (a zhatí), když to hned první komentující proflákne v komentáři :-D Takže bych navrhovala použití tlačítka Spoiler u těch zásadních informací :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No já komentáře nečtu, dokud nemám danou povídku přečtenou :-)
  • Jedenáct povídek, to je pěkné. Moc se těším na čtení a děkuji předem autorům.
  • Nebudu váhat, a dám se do čtení ;) Jedenáct je akorát, vzpomínáte na tradici šestnácti? To byl úmor :D
  • Hotovo, dočteno, obodováno :-) Body byly tak akorát.
    Děkuji autorům za skvělé povídky a za odvahu jít s kůži na trh ;-) A nemají se za co stydět, protože na každé povídce se dalo najít něco jedinečného. Celkově to bylo velmi povedené kolo!
    Těším se na příště :-)
  • Povídky dočteny, okomentovány a obodovány.
    Děkuji autorům za hezké čtení.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.