Povídka č. 1 (11. kolo) - Ice & Fire

upraveno 18. ledna 2016 v Povídky
imagePovídka č. 1 (11. kolo) - Ice & Fire

Happy end   Mráz byl tak silný, že ani dračí ohně nepřinášely pocit tepla. Bitva zuřila příliš dlouho, prochladlé mysli ani nedovedly dohledat její začátek. Zima a únava otupovaly obránce, jejichž síly a odhodlání nebyly nevyčerpatelné, přestože šlo dnes o … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Velice akční epizoda ;) I když nejsem zastánce oné fan teorie, zde je to moc pěkně popsané :)
  • CHválim chválim chválim :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Líbí se mi ta konfrontace draků s obklopujícím hlubokým mrazem :applause:
  • Chápu, že autor musel Stannise zařadit kvůli Světlonoši, ale vůbec mi tam neseděl ani on, ani jeho pasivní přístup. Naopak Jon byl maximálně důvěryhodný, hlavně jeho dialog s Dany, za to klobouk dolů :applause:
  • Vcelku čtivé, ale na mě až moc velký kýč :)
  • Velmi čtivá a zajímavá povídka. Líbí se mi dialog mezi Jonem a Daenerys. Celkově palec nahoru. :applause:
  • Celkem hezká jednohubka, místy trochu předvídatelná.
  • Zvláštní trio. Člověk by nečekal, že spolu budou tak vycházet :) Četlo se to dobře, převedené do filmové podoby by to muselo vypadat dost cool. Jon se však nenechal strhnout veškerou tou velkolepou akcí, heroičností a epičností, zůstává věrný svému charakteru a svým slibům, za což má ode mě palec nahoru.
  • I na mě povídka při čtení doslova sálala hollywoodskou produkcí :-D Bylo to akční, milé a hezky to plynulo :-) Co mi trochu scházelo, byly emoce a hlubší náhled do uvažování postav, ale někomu to třeba naopak bude připadat jako plus ;-)
  • Za mě velké plus za název a Rhaegalův boj :). Jinak jak už bylo řečeno, velice čtivé, ale přece jen trochu předvídatelné...
  • Misto deje bylo super, ale v povidce mi prisly dialogy hrozne umele, s jasnym predvidatelnym cilem, jak to "ma" vsechno dopadnout a postavam jsem to vubec neverila, teda az na Jona, ten byl vcelku povedeny.
  • Konečné rozhodnutí kdo je skutečný Azor Ahai.
    Povídka sice nepřináší, žádná nečekané odhalení, ale je dobře napsaná. Velká bitva pod Zdí je poutavě i zajímavě vylíčena. Zvláště boj draků proti Jiným.
  • Tak tahle je moje. Děkuji za všechny komentáře, některé mě dobře pobavily :) Protože povídka čekala, až přijde kolo se správným tématem, taky jsem si s tím časovým odstupem říkala, že je trochu kýčovitá, ale co, trocha optimismu je přece zapotřebí, ne? :D Proto ostatně taky ten název.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.