Chápu, že autor musel Stannise zařadit kvůli Světlonoši, ale vůbec mi tam neseděl ani on, ani jeho pasivní přístup. Naopak Jon byl maximálně důvěryhodný, hlavně jeho dialog s Dany, za to klobouk dolů :applause:
Zvláštní trio. Člověk by nečekal, že spolu budou tak vycházet :) Četlo se to dobře, převedené do filmové podoby by to muselo vypadat dost cool. Jon se však nenechal strhnout veškerou tou velkolepou akcí, heroičností a epičností, zůstává věrný svému charakteru a svým slibům, za což má ode mě palec nahoru.
I na mě povídka při čtení doslova sálala hollywoodskou produkcí :-D Bylo to akční, milé a hezky to plynulo :-) Co mi trochu scházelo, byly emoce a hlubší náhled do uvažování postav, ale někomu to třeba naopak bude připadat jako plus ;-)
Misto deje bylo super, ale v povidce mi prisly dialogy hrozne umele, s jasnym predvidatelnym cilem, jak to "ma" vsechno dopadnout a postavam jsem to vubec neverila, teda az na Jona, ten byl vcelku povedeny.
Konečné rozhodnutí kdo je skutečný Azor Ahai. Povídka sice nepřináší, žádná nečekané odhalení, ale je dobře napsaná. Velká bitva pod Zdí je poutavě i zajímavě vylíčena. Zvláště boj draků proti Jiným.
Tak tahle je moje. Děkuji za všechny komentáře, některé mě dobře pobavily :) Protože povídka čekala, až přijde kolo se správným tématem, taky jsem si s tím časovým odstupem říkala, že je trochu kýčovitá, ale co, trocha optimismu je přece zapotřebí, ne? :D Proto ostatně taky ten název.
Komentáře
Povídka sice nepřináší, žádná nečekané odhalení, ale je dobře napsaná. Velká bitva pod Zdí je poutavě i zajímavě vylíčena. Zvláště boj draků proti Jiným.