Povídka č. 2 (11. kolo) - Ice & Fire

upraveno 25. ledna 2016 v Povídky
imagePovídka č. 2 (11. kolo) - Ice & Fire

Azor Ahai „Musíme spálit tělo“ utnul panující ticho slabým hlasem Bowen Marsh a podíval se na ostatní skelnýma očima plnými slz. Ostatní nehnutě stáli a upínali svůj zrak do sněhu, který se jim pod nohama měnil v rudou skvrnu ze které … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Wau. Jednoduše wau. Plus za Melisandřinu noční košili ;)
  • :D CHválim skutočne :D iba si si pomýlil drakov :P :D 2x zelený, žiadny biely :D :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. ledna 2016
    A takhle se, milé děti, rodí mocnosti pekelné. Najděte si rudou kněžku a zanořte do ni svůj... ehm... meč.
  • Úžasně napsané, jen škoda že tak krátké, četlo se to jedním dechem :-) Doufám, že příště bude pokračování ;-)
  • :onfire: Sakra, to jsem to po sobě četl asi 10x a stejně jsem tam naflákal chyby.. :anxious:
  • upraveno 6. ledna 2016
    Hned mi na mysl vytanulo:

:-D

Sympatická povídka po všech směrech, délka byla akorát :-) Jediné, co mi trochu nesedělo, byly ty několikatery Melliny slzy, to jsem jí prostě nevěřila :-D
  • Až na to, že Snow Melissandru nemiloval, takže to pro něj nebyla taková obět ji zabít, spíš odměna :)
    Taky by bylo lepší, kdyby Jon nebyl popálenej, jestli má být krví draka, bylo by lepší, kdyby zopakoval trik Daenerys. Ale jinak hezká povídka, dobře se četla :)
  • Teď nevím, koho litovat víc. Jestli Freddyho Snowa nebo Melisandru. :-) Zajímavý nápad, udělat z ní novou Nissu. Hezká povídka.
  • dobrá povídka...jen drobná výhrada ,Jonův meč byl zajisté přes metr dlouhý..kdyby Jona Melisandra vzala za ruku, tak má ruce jak orangután aby hrot zamířila na sebe...
    za říši....to bych od ní nečekal...spíš za pána světla...
    ale jinak hezký...
  • Velice hezká čtivá povídka, na konci malinko pokažená sloganem "pro říši", to asi fakt ne e...
  • možná se tohoto dočkáme i "již brzy na našich obrazovkách..." :) (akorát dle HBO žádné puchýře na lysé hlavě, ale plameny svůdně olizující naolejovaný sixpacky, kučery zpomaleně padající do uhrančivého pohledu a tak. a Mel by se s žádnou noční košilí teda neobtěžovala.)
    Ta vize na mě byla příliš výslovná, trochu mlžení by tomu neuškodilo. Celkově mi tu moc nesedlo Melisandřino chování, včetně vzlyků a posledních slov. Ale nápad s paralelami dobrý.
  • upraveno 18. ledna 2016
    Povedená krátká povídka. Příběh je velice krátký, ale přesto zdařilý, jak formou tak dějem.
    Dokončené Jonovo finále z Tance draků. Myslím, že nejen já, ale i ostatní doufáme v nějaký podobný průběh.
  • Mě zaujalo, že na černém hradě má někdo povědomí o krvi draka :-k . Jinak hezká povídka, i když od Mel se něčeho takového asi těžko dočkáme. ...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.