Sympatická povídka po všech směrech, délka byla akorát :-) Jediné, co mi trochu nesedělo, byly ty několikatery Melliny slzy, to jsem jí prostě nevěřila :-D
Až na to, že Snow Melissandru nemiloval, takže to pro něj nebyla taková obět ji zabít, spíš odměna :) Taky by bylo lepší, kdyby Jon nebyl popálenej, jestli má být krví draka, bylo by lepší, kdyby zopakoval trik Daenerys. Ale jinak hezká povídka, dobře se četla :)
dobrá povídka...jen drobná výhrada ,Jonův meč byl zajisté přes metr dlouhý..kdyby Jona Melisandra vzala za ruku, tak má ruce jak orangután aby hrot zamířila na sebe... za říši....to bych od ní nečekal...spíš za pána světla... ale jinak hezký...
možná se tohoto dočkáme i "již brzy na našich obrazovkách..." :) (akorát dle HBO žádné puchýře na lysé hlavě, ale plameny svůdně olizující naolejovaný sixpacky, kučery zpomaleně padající do uhrančivého pohledu a tak. a Mel by se s žádnou noční košilí teda neobtěžovala.) Ta vize na mě byla příliš výslovná, trochu mlžení by tomu neuškodilo. Celkově mi tu moc nesedlo Melisandřino chování, včetně vzlyků a posledních slov. Ale nápad s paralelami dobrý.
Povedená krátká povídka. Příběh je velice krátký, ale přesto zdařilý, jak formou tak dějem. Dokončené Jonovo finále z Tance draků. Myslím, že nejen já, ale i ostatní doufáme v nějaký podobný průběh.
Komentáře
:-D
Sympatická povídka po všech směrech, délka byla akorát :-) Jediné, co mi trochu nesedělo, byly ty několikatery Melliny slzy, to jsem jí prostě nevěřila :-D
Taky by bylo lepší, kdyby Jon nebyl popálenej, jestli má být krví draka, bylo by lepší, kdyby zopakoval trik Daenerys. Ale jinak hezká povídka, dobře se četla :)
za říši....to bych od ní nečekal...spíš za pána světla...
ale jinak hezký...
Ta vize na mě byla příliš výslovná, trochu mlžení by tomu neuškodilo. Celkově mi tu moc nesedlo Melisandřino chování, včetně vzlyků a posledních slov. Ale nápad s paralelami dobrý.
Dokončené Jonovo finále z Tance draků. Myslím, že nejen já, ale i ostatní doufáme v nějaký podobný průběh.