Jsou Západozemí a Essos pouze další kontinenty Ardy?
Jsou Západozemí a Essos pouze další kontinenty Ardy?
Vytvořil jsem obsáhlou teorii, která však měla ovšem o 5034 znaků více než je tu dovoleno. Jedná se v ní o tom, co je v nadpisu, tedy o tom zda je Píseň ledu a ohně skutečně Martinův svět.
tudíž, celý můj text najdete na ulozto: http://ulozto.cz/xQYLdVKe/crazy-theory-docx
heslo: Arda
Děkuji za pochopení :)
Vytvořil jsem obsáhlou teorii, která však měla ovšem o 5034 znaků více než je tu dovoleno. Jedná se v ní o tom, co je v nadpisu, tedy o tom zda je Píseň ledu a ohně skutečně Martinův svět.
tudíž, celý můj text najdete na ulozto: http://ulozto.cz/xQYLdVKe/crazy-theory-docx
heslo: Arda
Děkuji za pochopení :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jinak sa mi ale páčí haradští, ti jsou dokonalý všude a jsem také rád že nezapoměli na Lossossothy.
Ovšem na Valyrijce a Rhoyny z nějakého důvodu zapoměli :D :D :D
How The battle of five armies should have ended
Mimochodem, ve Valyrii žili ohnivý červi. Ve hře Battle for Middle-earth můžeš vyvolat červa chrlícího oheň. Další náhoda? Ne, spojitost světů, 100% zaručená :)
Jen by měl zajímalo, jestli nechceš to samý vztáhnout i na Legolasa. Ty čočky, co nosil, vypadali... Prazvláštně.
Podle nám dostupné mytologie září Sillmaril aka Earendilova zářící loď na obloze a je zvána jeho hvězdou. Vzhledem k tomu, že ve Rhunu a Haradu svítí Jiné hvězdy, je možné, že se se svou lodí zjevil dejme tomu v dobách, kdy se na druhé straně Ardy dělo takmer něco zajímavého
Nicméně náš hrdinný Victarion žádný z Feanorových klenotů nenajde. Jeden z nich je u Earendila, další byl darován moři a poslední z nich se uschoval v samotném nitru země. Pokud Victarion nevynalezne potápěčský přístroj, nesní žaberník, nebo se neinspiruje Julem Vernem, je téměř nemožné, aby se mu nějaký z nich dostal pod ruku.
To, že je Píseň ledu a ohně fanfikcí na Pána prstenu ještě neznamená, že se tam objeví všechny prvky původního příběhu, rozhodně ne jako rozhodující prvky.
50 odstínů šedi je také fanfikcí na Stmívání a někteří ignoranti to dosud nepoznali (včera jsem zažil peprné chvilky, když jsem zjistil, že jedna z mých známých si Odstíny šedi pochvaluje... )
Takže tak :D
Nuž, nečítala som, ale vraj sa to dá použiť ako vzdelávací materiál, hoci kvality Kámasútry (ktorú som tiež nečítala) samozrejme nedosahuje.