12. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 10. dubna 2016 v Povídky
image12. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Montezuma vám připravil další várku zajímavých témat a přihodil i něco navíc: 1) Vzestup a pád – Zrod či zánik západozemského rodu. Brandon Stavitel, Lann Chytrý nebo ser Artys Arryn. Slavné postavy, které položily základy vznešených rodů. Nebo co takhle … celý článek

Číst celý článek zde

«1

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Jupíí už se těším :D
  • Skvělá témata!
  • upraveno 10. dubna 2016
    Zajímavá témata, už se těším na povídky :-) Nejvíc asi na pohádky :-D Konečně jednou budou převažovat happy endy :-P
    A odměna zní taky lákavě :-)
  • @Michelle zapomněla si na pohádky od Christiana Andersena nebo Slavíka a růži :twisted:
  • @Dreamer Njn, máš recht... Takže zase deprese nad depresi :-D Ale andersenovky jsou moje nejoblíbenější, takže ani za pohádky v tomto smyslu bych se nezlobila :-)
  • @Michelle taky je mám nejradši, krásné, melancholické, hořkosladké :)
  • Pohádky mohou být i brutální, s náboženskou symbolikou nebo klasika alá Němcová....ale to taky nejsou žádné Disneyovky, občas tam lítají končetiny a podobně :D
  • @Dreamer Tak snad se někdo inspiruje ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. června 2016
    Něco pro inspiraci:
    image
    image
    image
    image
    image
  • Tyrion a Tywin sedí dokonale :D
  • Ty poslední tři jsou rozkošné :-D
    Tak schválně, jak jste daleko? :-)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Michelle napsal(a):

Ty poslední tři jsou rozkošné :-D
    Tak schválně, jak jste daleko? :-)

Nemohu říct, jak jsem daleko od tebe, neboť vpravdě netuším, kde bydlíš.
    Co se týče díla, s ohledem na to, jací se soutěže zúčastní mistři české a slověnské literatury jsem naznal, že soupeřit s nimi nemá cenu, neboť překonat literárně nadané účastníky tohoto fóra je nad mé síly :D :D
  • @Sagart A není škoda to tak snadno vzdávat? :-) Je to hlavně zábava, takže netřeba se bát. A vůbec, neostýchej se, nebuď líný a hybaj psát! :-D
    @Michelle Je pravda, že bych byl velice slabou konkurencí, nicméně se samozřejmě mohu pokusit něco napsat, ovšem zbývá měsíc do konce a já mám rozepsané další dvě soutěžní povídky...
    Netuším, zda by to dopadlo dobře.
    Nicméně gratuluji tomu, kdo vymýšlel témata. Pohádky, to je dokonalý :D
  • @undefined stačí jen něco krátkého a úderného, to zmákneš ;-)
  • @Sagart Nejlepší jsou kolikrát ty díla, co jsou psané na poslední chvíli a ve stresu :-D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já měla námět na pohádku, ale asi to neklapne. Nedaří se mi vymyslet střed příběhu a celé to propojit do celku. A navíc jsem jako vždycky hrozně líná to začít psát.
  • Pořád na to máš ještě skoro celý měsíc ;-) A dobrý konec je kvalitní základ :-D
    Nevada napsal(a):

Já měla námět na pohádku, ale asi to neklapne. Nedaří se mi vymyslet střed příběhu a celé to propojit do celku. A navíc jsem jako vždycky hrozně líná to začít psát.

Moje řeč...
    A člověk si navíc místo toho přitom pročítá nějaký ty kraviny na tomto fórku :D
  • Deadline vypadá nadějně, konečně mám prostor a čistou hlavu a chuť dát něco dohromady :D
  • Konečně dobré zprávy! :applause: Já mám nápad a teď už aj čas, takže dvě povídky by mohly být :-D
  • Jak to vypadá s uzávěrkou? Bude zítra nebo existují šance na prodloužení? :-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Výjimečně bych byl tentokrát pro prodloužení, alespoň o týden :D
  • Aj o měsíc :-D
    Ne, tak já to co mám rozepsané dopsat stihnu, ale už teď se mi to nelíbí, takže bych raději napsala něco jiného, kdyby byl čas :-)
    Nevadí mi, když se to uzavře zítra, bude-li zítra možnost ještě celý den něco posílat. Nicméně prodloužení by bodlo...
  • Mně by to prodloužení taky nevadilo, chtěla bych něco dát do kupy, ale zrovna mi to dvakrát nejde, asi jsem z toho po těch vynecháních nějak vypadla nebo co :D
    Právě jsem se chtěla zeptat. Tak o měsíc?
  • Měsíc by byl fajn, jsem pro :) snad se mi podaří dát dohromady víc věcí.
  • Super :-) Díky...
    Tak jo. Prodlouženo do 31. 7. 2016.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.