12. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 10. dubna 2016 v Povídky
image12. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Montezuma vám připravil další várku zajímavých témat a přihodil i něco navíc: 1) Vzestup a pád – Zrod či zánik západozemského rodu. Brandon Stavitel, Lann Chytrý nebo ser Artys Arryn. Slavné postavy, které položily základy vznešených rodů. Nebo co takhle … celý článek

Číst celý článek zde

2»

Komentáře

• SagartSagart Amo ergo sum
    Nevada napsal(a):

Tak jo. Prodlouženo do 31. 7. 2016.

:applause:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tak to bych možná mohl dopsat i to moje veledílo :-)
    Jinak k ceně pro vítěze. Už jsem seznam rozšířil o všechny velké rody a ještě pár jich snad přibude. Nějaké speciální přání? Rod který vám v seznamu chybí a měl bych jej při tvorbě upřednostnit?
  • Dekuji za prodlouzeni. S mesicem navic bych mel take dokoncit svou povidku.
  • Martin taky jasal nad prodlouzenim uzaverky a jak to dopadlo...:-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Tak mám konečně snad po 7 měsících čas se podívat i jinam, než do skript či pracovních skic, a koukám, že jakoby zázrakem ještě běží povídkové kolo. To nemůže býti náhoda a bylo by po hříchu trestné, nepokusit se za 12 dní něco sesmolit!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jo, tak to jsem si taky tak říkala, že když mám na začátku července týden volno, tak přece jen něco napíšu, že času bude dost. A pak...
  • Nechci prudit, ale u mě to taky vázne :D nápad už bych měla, teď ho jen zhodnotit a promyslet a pak zkusit, jestli z toho něco bude.
  • Pořád ještě zbývá jedenáct dní... Za tu dobu se toho dá stihnout spoustu ;-)
    Prosím vás. Rád bych se zeptal, zda si mohu dílo poslat až v pondělí 1.8., neboť to se vrátím z ciziny a rád bych to dokončil.
    Očekávám odpověď...
    Děkuji!!!
    Můžeš. Není zač.
    Mimochodem, co ostatní? Bude tohle prodloužení stačit?
  • Já doufám, že už jo, když jsem posílala asi před měsícem :-D
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Byl to záhul, ale ano konečně dokončeno :D
  • Ach jo, katastrofa, došla inspirace a nejsou slova, co dodat, jestli to psaní Martinovi jde tak jako mně, měl by se na to radši vykašlat a nedopisovat to vůbec :D
  • @Nevada Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli bych se mohl taky připojit k opozdilcům a odeslat povídku až zítra?
  • Bolelo to, ale nějak jsem to přece jen dokopala do cíle :-D Takže už jen korekce a já mám hotovo.
    @Baron Určitě.
    A nemusíte spěchat hned v pondělí. Dáme tomu ještě aspoň 14 dní. Třeba se vzbudí i další :)
  • @Nevada takže uzávierka je 15.8.?
    Lidi nebojte se...
    Nikomu nejde psaní déle, nežli mně. Jde li to vůbec říct, píši pomaleji než samotný Martin...
    A proto mě prodloužení velmi těší ;)
    @Katrina Jo, dejme tomu :)
  • @Nevada ďakujem :-) asi by sa aj patrilo začať :anxious:
  • Tak jak jste na tom? :-)

image
  • @Katrina Tak to už musíš stihnout, aj kdybys nechtěla :-D
  • @Michelle snažím sa, ale nič nesľubujem :-)
    Když si představím, že za ty tři měsíce, nebo jak dlouho je to už vyhlášený jsem nesplácal ani tři stránky textu...
    A to mně tvrdili, že budu mít o prázdninách volno :-k
  • A já hlásím hotovo. Uf. ;-)
  • Dopísané, odoslané (dúfam, že to došlo), ale bolo to doslova v hodine dvanástej. :spike:
    Super, odeslané
    Snad mi to ještě uznají, odešle li se to vůbec... 8-)
    Ke zpracování se dostanu pravděpodobně až o víkendu, takže prosím o trpělivost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.