Tak to bych možná mohl dopsat i to moje veledílo :-) Jinak k ceně pro vítěze. Už jsem seznam rozšířil o všechny velké rody a ještě pár jich snad přibude. Nějaké speciální přání? Rod který vám v seznamu chybí a měl bych jej při tvorbě upřednostnit?
Tak mám konečně snad po 7 měsících čas se podívat i jinam, než do skript či pracovních skic, a koukám, že jakoby zázrakem ještě běží povídkové kolo. To nemůže býti náhoda a bylo by po hříchu trestné, nepokusit se za 12 dní něco sesmolit!
Prosím vás. Rád bych se zeptal, zda si mohu dílo poslat až v pondělí 1.8., neboť to se vrátím z ciziny a rád bych to dokončil. Očekávám odpověď... Děkuji!!!
Ach jo, katastrofa, došla inspirace a nejsou slova, co dodat, jestli to psaní Martinovi jde tak jako mně, měl by se na to radši vykašlat a nedopisovat to vůbec :D
Když si představím, že za ty tři měsíce, nebo jak dlouho je to už vyhlášený jsem nesplácal ani tři stránky textu... A to mně tvrdili, že budu mít o prázdninách volno :-k
Komentáře
Jinak k ceně pro vítěze. Už jsem seznam rozšířil o všechny velké rody a ještě pár jich snad přibude. Nějaké speciální přání? Rod který vám v seznamu chybí a měl bych jej při tvorbě upřednostnit?
Očekávám odpověď...
Děkuji!!!
A nemusíte spěchat hned v pondělí. Dáme tomu ještě aspoň 14 dní. Třeba se vzbudí i další :)
Nikomu nejde psaní déle, nežli mně. Jde li to vůbec říct, píši pomaleji než samotný Martin...
A proto mě prodloužení velmi těší ;)
A to mně tvrdili, že budu mít o prázdninách volno :-k
Snad mi to ještě uznají, odešle li se to vůbec... 8-)