V ktorom hrade alebo meste by ste chceli žiť a prečo?
Viem, že podobná diskusia tu bola tak ma prosím nazabite :D možno ste odvtedy zmenili názor :)
Pýtam sa, pretože každému sa páči niečo iné a ja by som rád počul klady a zápory sídiel a hradov :)
Za mňa je to určite Orlie hniezdo .. jedinú nevýhodu vidím vo veľkosti ale myslím, že sa tam dá dosť dobre pohybovať :D ak ste videli seriál (čo ste asi videli) tak keď bol Tyrion v Orlom hniezde bolo tam veľmi veľa ľudí .. hlavne žien ale aj mužov :) a nebola to stráž :D ale neviem čo sa tam dá robiť :D okrem pitia, jedenia a súloženia :D
Pýtam sa, pretože každému sa páči niečo iné a ja by som rád počul klady a zápory sídiel a hradov :)
Za mňa je to určite Orlie hniezdo .. jedinú nevýhodu vidím vo veľkosti ale myslím, že sa tam dá dosť dobre pohybovať :D ak ste videli seriál (čo ste asi videli) tak keď bol Tyrion v Orlom hniezde bolo tam veľmi veľa ľudí .. hlavne žien ale aj mužov :) a nebola to stráž :D ale neviem čo sa tam dá robiť :D okrem pitia, jedenia a súloženia :D
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Ešte tam môžeš čítať a kresliť a tancovať (to sa dá všade, okrem mostov na Železných ostrovoch (Balon by mohol rozprávať)) a trénovať otužilosť a pozerať na ten výhľad a klebetiť so všetkou tou šľachtou.
A trénovať parašutizmus. :twisted:
Zimohrad může taky vypadat dobře, ačkoli už před vypálením potřeboval rekonstrukci.
Štít nemusí být špatný, ačkoli žádný přepych to rozhodně nebude
Řekotočí bych si určitě nevybral, je mi celkově dost nepříjemné
Orlí Hnízdo... no, Adolf ho nikdy moc rád neměl, ale mě se celkem líbí :twisted:
Casterlyova skála - o té toho moc nevíme, ale nepřipadá mi nijak zvláštní, takže spíš ne
Vysoká zahrada - to samé co Skála
Královo přístaviště - určitě ne. Moc divných lidí všude kolem. Navíc je to jedna velká žumpa.
Bouřlivý konec a Dračí kámen - možná ten Dračí kámen, zní celkem zajímavě
Sluneční oštěp - možná. taková odlehlá a přitom příjemná lokace.
Takže asi bych ve finále vybíral mezi Zimohradem, Štítem a Slunečním oštěpem.
Nebo ještě Medvědí ostrov - příjemné místo a vysoká koncentrace Mormontovic slečen :twisted:
Highgarden som zvažovala pre príjemnú klímu a záhrady.
To jo a taky lesy a mám pocit, že to súostrovie má príjemný keltský nádych... Ale priznám sa, že radšej mám vlky ako medvede (number one mačičky), takže asi by som sa radšej motala v lokalitách, kde sa ozýva zavýjanie.
Ja už viem ako by to s mojím bývaním bolo. Ja by som sa sťahovala z miesta na miesto a písala o tom turistického sprievodcu a napokon by som sa usadila v... V Ašaji! :D
Mimochodem @Nevada, jak jsi na tom s tím mazáním topiců? :D
Jasně, že tě nikdo "nezabije", ale to neznamená, že takové chování není hloupé.
@Sagart Bídně, ale přijde na to, neboj ;)
Som si istá, že fanúšikovia goth by sa tam hrnuli.
Jak jinak. A ja s tvojou. :twisted: