Povídka č. 3 (12. kolo) - Ice & Fire

upraveno 22. srpna 2016 v Povídky
imagePovídka č. 3 (12. kolo) - Ice & Fire

O zkáze tyranských vlků aneb Vlčí král a hrdinný Ramsey   Jelikož autor není zběhlým výtvarníkem ani tvůrcem animovaných filmů, doprovodil povídku v zájmu navození patřičné atmosféry ilustracemi, jež jsou známými animovanými pohádkami inspirovány.   Bylo nebylo, v dobách, kdy severské lesy … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Atmosféru se rozhodně autorovi podařilo navodit a nejen ilustracemi, ale i jazykem, který k pohádce dokonale pasoval. Dobro zvítězilo nad zlem a já jsem spokojena :-)
  • Pár drobností s čárkami, jedno slůvko mne praštilo do očí ("raní mlha" namísto "ranní"), ale jinak hezký nápad a hezký vypravěčský pohádkový styl (klidně by si i zasloužilo rozvést a trochu více nafouknout). Jen konec byl až moc pohádkový a nemartinovsky happy endový :-). A co se ilustrací týče, pro mne příjemný bonus, který pobavil.
  • upraveno 31. srpna 2016
    Vítězové píší dějiny...
    V této pohádce to platí dvojnásob. Bavil jsem se i obdivoval autora jak lehce i přirozeně překrucuje fakta. Hodný chlapec bojující proti stvůrám vládnoucím severu :-)
    Povídka se četla jedním dechem. Líbil se mi styl i zpracování, zvláště originální nápad proložit text ilustracemi.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Skoro bych si tipl autora :D
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tak to je geniální.
  • @Achileus A to by mě zajímalo, koho jsi tipoval... ;-)
    @Baron Je až děsivé, jak jsem se v tom překrucování vyžívala :D Takové záludnosti mě vždycky nejvíc baví.

Děkuji všem za komentáře a pochvaly, které mě velmi potěšily, a toleranci k výtvarnému zpracování.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.