Velmi nápadité a vtipné. Nejvíc mě pobavila poslední věta z úst "rytíře George": "Tak, teď ještě zabiju nějakou oblíbenou postavu a jdu na večeři." :applause:
Byl jsem zvědavý jestli si někdo vybere toto téma a musím se přiznat, že ztvárnění komiksu mi velice překvapilo. Autor má smysl pro humor, zvláště Encyklopedie odívání mi vyloženě rozesmála. Navíc obdivuji výtvarnou stránku i čas který musel svým vtípkům věnovat. Obrázky jsou úžasné a je vidět i smysl pro detail a propracovanost. Ať je to černé srdce na plášti Toynů, zelené oči Lannisterů, nebo značka Applu na Georgovo monitoru. Sám bych se svým kreslením nic takového nezvládl. Musím jen chválit a doufat, že v příštím kole nás autor pobaví dalšími fórky a že toto nebyla jeho poslední slova ani obrázky...
Děkuji moc za komentáře a pozitivní reakce. Nečekala jsem, že se můj pokus o komiks bude tak líbit, vzhledem k mému výtvarnému neumění :-D V mých představách to pochopitelně vypadalo daleko lépe. Ale jsem ráda, že i tak komiks pobavil. To byl také jeho účel. A co mě obzvlášť potěšilo bylo to, že každému se líbila jiná část :-)
Komentáře
pobavilo :)
Moment! Loras a Balon Swann?
Autor má smysl pro humor, zvláště Encyklopedie odívání mi vyloženě rozesmála. Navíc obdivuji výtvarnou stránku i čas který musel svým vtípkům věnovat. Obrázky jsou úžasné a je vidět i smysl pro detail a propracovanost. Ať je to černé srdce na plášti Toynů, zelené oči Lannisterů, nebo značka Applu na Georgovo monitoru. Sám bych se svým kreslením nic takového nezvládl. Musím jen chválit a doufat, že v příštím kole nás autor pobaví dalšími fórky a že toto nebyla jeho poslední slova ani obrázky...