Povídka č. 5 (13. kolo) - Ice & Fire

upraveno 12. dubna 2017 v Povídky
imagePovídka č. 5 (13. kolo) - Ice & Fire

POSLEDNÍ SLOVA MUŽŮ BÍLÉ GARDY

Číst celý článek zde

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    :applause:
    pobavilo :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jéé komiks! A ve stylu Opráski. :)

Moment! Loras a Balon Swann?
    image
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Monte Karstark napsal(a):

image

A teď si představ, že by tam bylo Loras a Jaime :D :twisted:
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Povedený a zajímavý nápad! Hlavně Jaime pobavil. :-D
  • Loras nejlepší :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Monte Karstark napsal(a):

image

No, aby ses nedivil. Jen si vzpomeň, jak Balon (ne)reagoval na Arianne! :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. dubna 2017
    No právě že jsem si na to hned vzpomněl a zděsil se nad tím, jak dobře ten dílek zapadá do skládačky :D
  • Velmi nápadité a vtipné. Nejvíc mě pobavila poslední věta z úst "rytíře George": "Tak, teď ještě zabiju nějakou oblíbenou postavu a jdu na večeři." :applause:
  • Pěkné,pěkné.Cením originalitu. Nejvíc pobavil rytíř George.
  • Byl jsem zvědavý jestli si někdo vybere toto téma a musím se přiznat, že ztvárnění komiksu mi velice překvapilo.
    Autor má smysl pro humor, zvláště Encyklopedie odívání mi vyloženě rozesmála. Navíc obdivuji výtvarnou stránku i čas který musel svým vtípkům věnovat. Obrázky jsou úžasné a je vidět i smysl pro detail a propracovanost. Ať je to černé srdce na plášti Toynů, zelené oči Lannisterů, nebo značka Applu na Georgovo monitoru. Sám bych se svým kreslením nic takového nezvládl. Musím jen chválit a doufat, že v příštím kole nás autor pobaví dalšími fórky a že toto nebyla jeho poslední slova ani obrázky...
  • Klobúk dole pred autorom! Je to vtipné, pekne nakreslené a rytier George nemá konkurenciu. Jednoducho krásna (ne)poviedka.
  • Děkuji moc za komentáře a pozitivní reakce. Nečekala jsem, že se můj pokus o komiks bude tak líbit, vzhledem k mému výtvarnému neumění :-D V mých představách to pochopitelně vypadalo daleko lépe. Ale jsem ráda, že i tak komiks pobavil. To byl také jeho účel. A co mě obzvlášť potěšilo bylo to, že každému se líbila jiná část :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.