Povídka č. 8 (13. kolo) - Ice & Fire

upraveno 28. dubna 2017 v Povídky
imagePovídka č. 8 (13. kolo) - Ice & Fire

Příběh purpurového rytíře Poznámka autora – následující příběh je druhou částí příběhu o seru Cedrikovi. První část si můžou čtenáři přečíst v 9. povídkovém kole, konkrétně v povídce číslo 9. Část II. Sny jsou jen sny Vlasy se mu lepili ke kůži. … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Konečně pokračování! :-) A že nás autor pořádně napínal :-D
    Jsem ráda, že jsme se s naším starým známým drsoněm Cedrikem opět setkali a hlavně se dozvěděli, co se dělo dál a do čeho to byl vlastně zapleten. Nicméně mě i po přečtení pokračování zajímá, co se dělo dál a jak si pánové na cestách vedli. Takže doufám, že autor bude pokračovat :-)
    A pobavil mě hostinec/hospoda U tří prasat :-D
  • Zdařilé pokračování příběhu,také doufám,že se dočkáme dalšího dílu povídky. Překvapila smutná Lysa nad tím,co se chystá udělat...
  • upraveno 22. května 2017
    Už první část příběhu byla dobrá a pokračování se velmi povedlo. Je vidět, že autor rozhodně nezahálel. Povídka se dobře čte a děj se s napětím rozvíjí kupředu. Zvláště se mi líbila úvodní vzpomínka na setkání Joffa a Peta.
    Musím přiznat, že jsem zvědavý jak se bude příběh i pavučina lží a intrik do které se Cedrik zaplet vyvíjet dále.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    K příběhu se stavím tak, že díl předchozí jsem nečetl, učinil jsem to schválně a mám v plánu si ho přečíst. Zajímalo by mne, jak obstojí v rámci nezávislého pokračování. Úvodní scénka se mi líbila, avšak trochu mne zamrzelo, že tam následně Jofrey neměl žádný větší vliv. Taky mi chybělo nějaké větší překvápko, protože to, že bude Cedrik nevědomky donucen k vraždě jsem očekával.
    Nyní k pluskám. Styl se mi líbí. Téma zvolené je zajímavé, krásně to osvětluje Malíčkovu síť intrik. Povídka mi dává důvod, proč mít toho ***** rád :) Tudíž za ni tak nějak děkuji.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No pěkně se nám to vyvíjí. Také se těším na pokračování a kam Cedrika a Lothora s dýkou osudy zavedou.
    vyhledej mistra Hgghaala
    Aneb, jak jsem pěstí do klávesnice vymyslel nové jméno. :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Díky za přečtení a komentáře. Jsem rád, že i pokračování si své čtenáře našlo. Už teď dělám na třetí části, kde by se měli věci začít více rozplétat. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.