Tywin Lannister

upraveno 26. června 2017 v Postavy a bytosti
Nejbohatší a zřejmě nejmocnější člověk Západozemí v období Písně. Muž, jehož skutečnou povahu nám Martin zakryl neproniknutelnou maskou. Velmi mě zajímají Vaše názory na jeho postavu a myslím, že je rozhodně o čem hovořit...
2»

Komentáře

• upraveno 29. června 2017
    To nebylo nijak vysvětleno. Cercei si řekla že to je nějaká Tyrionova past vždyť její otec nesnášel děvky a všichni ve Skále i Lannisportu ví co Tywin udělal s děvkou svého otce. Jediní dva co by to mohli objasnit jsou mrtví. Jedině snad Bron který ji jako první přivedl Tyrionovi možná ví víc.
  • Už si to úplně nepamatuji, ale já to vždycky chápal tak, že Tywin měl vztah Tyriona a Shae od počátku pod kontrolou. Že Shae byla "agent" na Tyriona nasazený. A že tudíž mohla už od počátku spát i s Tywinem.
    O Tywinovi víme, že po smrti své ženy už jinou nemiloval a že nedával najevo své potřeby. Co z toho vylučuje, aby uspokojoval svůj chtíč s děvkou? A pokud byl normální, chtíč měl :-D
    Jedna věc je děvkami opovrhovat, druhá s nimi souložit :-D
  • AvivAviv
    upraveno 29. června 2017
    No tak to je konspirace za všechny prachy. Přicházet jsem ji neviděla, ale ono by to vlastnně šlo.
    Ono ho asi na té holke z Lannisportu nejvíc štvalo to, jak si ona neurozená a nijak věrností nevázáná brala z Lannisterského majetku a dělala ze sebe paní domu. Tak ji ukázal, kde je dle něj její místo. V ústraní držená a řádně podřízená špiónka s benefity je něco zcela jiného. :D
  • Beleg napsal(a):

Už si to úplně nepamatuji, ale já to vždycky chápal tak, že Tywin měl vztah Tyriona a Shae od počátku pod kontrolou. Že Shae byla "agent" na Tyriona nasazený.

Takhle to ale nikde přímo napsáno nebylo ale je to nejpravděpodobnější
  • @Aviv Jedné ukáže kde je její místo a druhé dá na krk zlatý řetěz ze spojených ruk, znak pobočníka krále. To nevymyslíš 8-O :-D
  • Nebo chtěl jen rozčílit Tyriona?
  • AvivAviv
    upraveno 30. června 2017
    Mistr Kápě napsal(a):

@Aviv Jedné ukáže kde je její místo a druhé dá na krk zlatý řetěz ze spojených ruk, znak pobočníka krále. To nevymyslíš 8-O :-D

Jen v soukromí za to, jak dobrou pomocnou rukou byla. Pšššttt...! :-$ :-D
  • Bronn napsal(a):

Nebo chtěl jen rozčílit Tyriona?

To by taky šlo. Takto, rozčúliť asi ťažko, keďže nečakal, že ho Tyrion príde navštíviť a bude sa môcť rozčúliť, ale zlomyseľne škodorastné zadosťučinenie mohol mať už len z faktu samotného, bez ohľadu na to, či o tom Tyrion vie, alebo nie. Tywin vie a to stačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.