Hra o trůny 7×01 – Dračí kámen - Ice & Fire
Hra o trůny 7×01 – Dračí kámen - Ice & Fire
Jon organizuje obranu Severu, Cersei se snaží vyrovnat síly a Daenerys připlouvá domů. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: Jeremy Podeswa A také u příležitosti nové řady připomínáme spoilerová pravidla, kterým věnujte pozornost.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Fantasy nerovná se absence logiky. Pro lepší pochopení uvedu jako příklad draky. V předešlých dílech se stanovilo, že létají, chrlí oheň a poslouchají jen svého pána. V dalším díle najednou chrlí i led, umí se zneviditelňovat a můžou být ovládáni kdekým. Neztrácí to najednou logickou návaznost? Jo, ztrácí, a to je to, co mi vadí. Ze scény jsem tím pádem ani neměla radost, protože kdo by se radoval z výhry, které bylo dosaženo cheatem? :D
Konkrétně Aryu jsem uvedla jen jako příklad. Těchto nelogičností v seriálu je plno a prostě to odkazuje na lenost tvůrců domýšlet věci a snižuje to celkovou kvalitu. Shodnem se na tom, že každý máme laťku pro kvalitní seriál jinde.
Ale jinak uznávám jsou mnohem lepší seriály například The Shield, jediný seriál co jsem viděl, který vydržel být úžasný od začátku až do konce :twisted:
Abych řekl pravdu nikdy jsem u Mužů bez tváře (ať šlo o knihy nebo seriál) nepřičítal moc samotnému bohu jako spíš dovednostem beztvářníků.. Ať už šlo o triky, tak i jedy apod. Celkově neberu Mnohotvářného boha jako jednu entitu ale jakousi množinu všech bohů smrti všech náboženství.. Proto je i ve svatyni BandW oltář Cizince, Berana z Lhazaru, Rohlík apod...
K flotile Železných.