14. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

upraveno 23. července 2017 v Povídky
image14. kolo povídkové soutěže - Ice & Fire

Další kolo povídkové soutěže právě začíná. Bronn vám připravil následující témata: Války a bitvy Západozemí – Od nejstarších válek a bitev za Věku hrdinů přes Dobyvatelovy války či krvavý tanec draků až po Robertovu rebelii. Starkové ze Zimohradu – Odedávna … celý článek

Číst celý článek zde

13»

Komentáře

• RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Taky to vidím dost bledě. Říjen byl opravdu napráskaný, skrz práci jsem se k tomu vůbec nedostal. Každopádně se ještě pokusím tu rozdělanou povídku dopsat. :anxious:
  • Jenže to má jeden problém: pokud to nedopíšu podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, nedám to ani nikomu přečíst, natož abych to posílal do soutěže... A to se obávám, že nedopíšu...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Do uzávěrky týden a den.
  • Dnes posílám, co vy?
  • @Mithrandir Já už mám taky splněno. Hej, jestli budeme jenom dva, tak máme papírově oba padesátiprocentní šanci na výhru, takže ostatní prosím, ať už nic neposílají :twisted:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    95% bez finálního čtení a korektury. Mám dva večery abych to dotáh. Držte palce :anxious:
    No bezva, takže pár vás bude, tak to už dál psát nemusím :-D
  • @Nevada Koukej to dopsat! :-D
    Já čekám na korektory, ale mám hotovo.
  • Tak co, na kolik povídek se můžu těšit?
  • Po nedělní návštěvě těchto stránek jsem byl mile překvapen, že se termín odevzdání posunul. Proto jsem si dovolil sepsat povídku, kterou nosím už chvíli v hlavě. Snad se bude líbit. :)
    upraveno 15. listopadu 2017
    Omlouvám se, ale dnes mi do toho něco vlezlo. Doufala jsem, že to stihnu, ale teď už si nejsem jistá. Každopádně pokud to nebude dnes, tak zítra až ve večerních hodinách.
    Mithrandir napsal(a):

Tak co, na kolik povídek se můžu těšit?

No, zdá se, že na moc ne :(
    Tomas von Bielau napsal(a):

Po nedělní návštěvě těchto stránek jsem byl mile překvapen, že se termín odevzdání posunul. Proto jsem si dovolil sepsat povídku, kterou nosím už chvíli v hlavě. Snad se bude líbit. :)

Potěšení je na naší straně :)
  • Je škoda ak ich je málo :-|
    Ale samozrejme budem rád za každú ktorú si budem môcť prečítať :-D
    Držím palce :-)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Já se omlouvám. Práce je teď tolik, že volný čas je pro mě teď víc než vzácnost, takže na psaní není vůbec čas. :'-( Snad to bude po novém roce s časem mnohem lepší :-(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.