Riečne Krajiny

Riečne krajiny sú veľmi zaujímavým územím v Západozemí. Leží tu niekoľko hradov, ktoré sú unikátmi sami o sebe. Řekotočí, Dvojčatá, Harenhall, Morská stráž, ...
Je tu niekoľko veľmi významných rodov Tully, Blackwood, Bracken, Mallister, Frey, ...
Navyše sa javí toto územie ako veľmi úrodné a husto obývané ale bez prírodných hraníc (až na rieky) a tak je v každej vojne zničené .
Ktorý hrad v Riečnych krajinách je podľa vás najlepší?
Ako by ste opravili Harenhall a spravili z neho poriadny hrad s posádkou?
Keby ste Strážcom Riečnych krajín ako by ste zabezpečili Riečne krajiny? Ktorý hrad by ste chceli ako sídlo? A ktoré rody by ste si spravili ako spojencov a na ktoré by ste si dali pozor?

Komentáře

• Harenhall? Zbúrať a postaviť nový. Něco mi říká, že rekonstrukce by byla nákladnější, než novostavba. :-D
  • Aviv napsal(a):

Harenhall? Zbúrať a postaviť nový. Něco mi říká, že rekonstrukce by byla nákladnější, než novostavba. :-D

zbúrať? :D to by zabralo pár rokov :D
  • DonPadre napsal(a):

Aviv napsal(a):

Harenhall? Zbúrať a postaviť nový. Něco mi říká, že rekonstrukce by byla nákladnější, než novostavba. :-D

zbúrať? :D to by zabralo pár rokov :D
    Jestli by u toho zase byli použiti draci... :D
  • ja by som ho zrekonštruoval :D vybudoval veľké mesto na brehu Božieho oka a zarábal ... ustanovil Mestskú hliadku a hradby okolo mesta. Snažil sa pohltiť ostatných lordov v okolí. Vybudoval by som
    väčšiu a silnejšiu armádu .... aspoň 6-7 tisíc mužov ... a snažil sa spojiť so silnejšími rodmi ...
    a najlepšie by bolo aby som bol Hightower :D premenoval by som sa na Blacktower of Harenhall :D
  • Alebo Darktower...
    Otázkou je, kde by si zohnal financie na tak rozsiahlu rekonštrukciu.
  • Aviv napsal(a):

Alebo Darktower...
    Otázkou je, kde by si zohnal financie na tak rozsiahlu rekonštrukciu.

to je ten problém :/
    museli by byť strašne vysoké dane v okolí a bez mesta, ktoré by generovalo príjem by ten hrad skrachoval :/
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.