Povídka č. 1 (14. kolo) - Ice & Fire
Povídka č. 1 (14. kolo) - Ice & Fire
Bitva na Trojzubci Oddelin, se právě probudil prudkým škubnutím. Otevřel oči a chvíli mu trvalo, než si vzpomněl, kde je a co se kolem něj děje. Když se mu první vzpomínky vrátily, okamžitě se mu tím poznáním sevřel žaludek. … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jsem na tom podobně jako Belatris - bitvy mě neba, ale díky autorovu zaměření se na jednu postavu a její pocity mi to nakonec přece jen sedlo :-) Za tenhle trochu jiný popis už několikrát popsaných skutečností jsem ráda. Jen bych se propříště pokusila vyvarovat zbytečně komplikovaných vět, čemuž by mohlo pomoct častější používání tečky místo čárky. Ale to všechno vyřeší korektura ;-) To není sprosté slovo :-D Cizí oči líp uvidí případné krkolomnosti a chybky :-)
A ano, taky mě potěšilo, že kůň nezemřel. Musím přiznat, že nesnáším, když zvířata trpí... :-D
Jak už výše zmínily Michelle a Svoa00, pravopis dojem z povídky opravdu trochu zbytečně kazí, stejně tak dlouhé věty, které se mohly rozpůlit, ne-li rozčtvrtit. Občas jsem měl pocit, že autor si není zcela jist, jak to, co chce, slovně vyjádřit, místy se v textu nacházely neobvykle zformulované fráze...
Přesto ale musím přiznat, že příběh společně s postavami mě po chvíli vtáhl do děje a měl jsem pocit, že jej prožívám spolu s nimi. Rozhodně palce nahoru :-P
A teď otázka do pranice: Kdo jste si jako já představil, jak Oddelinovi vyprskla do ksichtu krev, kousky mozku a hnidy?
Za mě moc hezká povídka, kterou si rád ještě jednou přečtu.